Dani Oțil nu va mai fi colegul lui Răzvan Simion la „Neatza cu Răzvan și Dani”. De ce se retrage din emisiunea care l-a consacrat

.

Dani Oțil nu va mai apărea, o vreme, la show-ul de la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”. După 15 ani petrecuți în emisiunea care l-a făcut celebru, Oțil a decis să renunțe temporar la matinal pentru a se implica într-un alt proiect.

Dani Oțil pleacă temporar de la „Neatza…”

Dani Oțil va lipsi din „Neatza…” pentru a se filma noul sezon “Power Couple”, emisiune pe care a mai prezentat-o anul trecut și care a avut un succes formidabil, notează cancan.ro.
Anul trecut, Oțil declara că a acceptat propunerea de a prezenta emisiunea Power Couple România fără a sta prea mult pe gânduri.

„Nu mi-a luat mult timp să spun ‘da’ propunerii de a prezenta acest format. Am văzut două probe și am acceptat să fac parte din acest proiect, pentru că sunt o fire competitivă și mi-a plăcut foarte mult acest tip de concurs complex” – a declarat el atunci.

Cu toate că provocarea i s-a părut interesantă, decizia de a absenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a putea participa la filmările emisiunii a fost greu de luat.

„Însă a existat și o parte grea a acestei decizii. Cel mai dificil a fost să iau hotărârea în raport cu colegii de la Neatza – noi suntem o familie de mai bine de 15 ani și, pentru prima oară în istorie, am intrat într-un proiect care mi-a cerut să lipsesc mai mult de o zi sau două de la Neatza.

Dar am făcut-o pentru o producție în care cred și care simt că mi se potrivește mănușă – îmi plac provocările pe care le aduce participanților și am rezistența necesară prezentatorului unei emisiuni de o asemenea magnitudine: rezist și 13 ore pe platoul de filmare”, a adăugat Dani Oțil.

Cine îl va înlocui pe Oțil în matinalul de la Antena 1

Cât timp Oțil va fi impicat în proiectul Poweer Couple, colegul lui Răzvan Simion de la Neața va fi Florin Ristei.

Power Couple este un show-competiție în care cuplurile de vedete sunt supuse unor teste de rezistență. Oțil descria emisiunea snul trecut drept un „experiment social”.

Citeşte şi: Ce relație are Gabriela Prisăcariu cu părinții lui Dani Oțil. De ce a fost mama prezentatorului supărată pe cuplu

Citeşte şi: Dani Oțil, luat peste picior la întâlnirile de business: „Sincer, chiar mă deranjează”. Ce i s-a întâmplat prezentatorului TV / Video

Citeşte şi: Roxana Ionescu, peripeții în Toscana cu soțul, Tinu Vidaicu, și finii, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu: „Fina a filmat momentul” / Foto&Video

Citeşte şi: Cât costă rochia purtată de Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

”Power Couple este un format cum nu s-a mai văzut în România, cu multe elemente noi. Cuplurile sunt puse în situații incredibil de diverse – fiecare situație e total diferită de cea de ieri, iar dacă ieri ai plâns, azi poți să râzi în hohote. Una dintre noutăți constă și în abordarea acestor probe: este un show despre cupluri, așadar, de multe ori comunicarea poate să bată partea fizică.

Nu în ultimul rând, este un concurs de rezistență: cuplurile trăiesc într-o casă, într-un cerc care se strânge. Ce faci dacă rămâi alături de două cupluri pe care nu le placi?! Așadar, e totodată și un experiment social, iar asta nu s-a mai văzut în România la televizor”, a precizat prezentatorul.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton