Dani Oțil a vorbit despre salariul lui de la Antena 1, dar și despre salariul Andreei Esca de la Pro TV, în podcastul găzduit de Giulia Anghelescu.
Cuprins
- 1 Ce spune Dani Oțil despre salariul de la Antena 1
- 2 Ce a spus Andreea Esca despre mâncarea de la restaurantul lui Dani Oțil
Cuprins
Ce spune Dani Oțil despre salariul de la Antena 1
Invitat în podcastul Giuliei Anghelescu, Dani Oțil (44 de ani) a vorbit, printre multe altele, despre cariera sa în televiziune și despre proiectele pe care le prezintă la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani” și „Power Couple România – La bine și la greu”.
Giulia Anghelescu (40 de ani) i-a împărtășit lui Dani că a ajuns pe perfuzii când făcea matinal la radio, deoarece nu era singura ei ocupație la acel moment. Ulterior, artista l-a întrebat pe prezentator care este secretul lui pentru a fi încă fresh în fiecare dimineață, după 17 ani. Întrebarea a fost urmată de un schimb spumos de replici, în care a fost adus în discuție și salariul Andreei Esca.
„Nici Andreea Esca nu știe cât câștigăm noi.”
Dani Oțil: Secretul este din patru cuvinte, nu știu dacă pot să ți-l spun. Secretul este salariul nesimțit de mare. (râde)
Giulia Anghelescu: Pe care nu-l cunoaște soția ta, nici până acum.
D.O.: Nici Andreea Esca, mama lui Aris Eram. Nici ea nu știe cât câștigăm noi.
G.A.: Păi ce, tu știi cât câștigă ea?
D.O.: Poate știu…
G.A.: Ți-a zis Aris ceva?
D.O.: Păi tu crezi că Aris știe?
G.A.: Aris nu știe, că l-am întrebat și noi când am fost în America Express.
D.O.: Dac-ar ști n-ar mai veni să se trezească la orele astea. (zâmbește)
În iunie 2024, Aris Eram (21 de ani) a semnat cu Antena 1 și s-a alăturat echipei Super Neatza, cu Răzvan și Dani.
Citește și: Cât costă o omletă la restaurantul lui Dani Oțil din București: „O idee grasă”
Ce a spus Andreea Esca despre mâncarea de la restaurantul lui Dani Oțil
Andreea Esca (52 de ani) a mâncat la restaurantul pe care Dani Oțil îl deține în zona de nord a Capitalei, la recomandarea fiicei sale, Alexia Eram (24 de ani).
„Pentru că Alexia Eram e influencerul meu”, a precizat Andreea Esca.
Jurnalista a comandat două preparate, iar mai apoi a lăsat și un review.
„Super bun”, a scris știrista, scurt și la obiect.
Pentru o ciorbă, Andreea Esca a scos din buzunar 30 de lei, în timp ce pe saramura de caracatiță cu mămăligă a dat 110 lei.
Foto: Instagram/@daniotil; Captură YouTube/BADASSMOM
Ultima modificare aprilie 4, 2025 10:59 am