Invitat în podcastul Giuliei Anghelescu, Dani Oțil (44 de ani) a vorbit, printre multe altele, despre cariera sa în televiziune și despre proiectele pe care le prezintă la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani” și „Power Couple România – La bine și la greu”.
Giulia Anghelescu (40 de ani) i-a împărtășit lui Dani că a ajuns pe perfuzii când făcea matinal la radio, deoarece nu era singura ei ocupație la acel moment. Ulterior, artista l-a întrebat pe prezentator care este secretul lui pentru a fi încă fresh în fiecare dimineață, după 17 ani. Întrebarea a fost urmată de un schimb spumos de replici, în care a fost adus în discuție și salariul Andreei Esca.
Ce a spus Andreea Esca despre mâncarea de la restaurantul lui Dani Oțil
Andreea Esca (52 de ani) a mâncat la restaurantul pe care Dani Oțil îl deține în zona de nord a Capitalei, la recomandarea fiicei sale, Alexia Eram (24 de ani).
„Pentru că Alexia Eram e influencerul meu”, a precizat Andreea Esca.
Jurnalista a comandat două preparate, iar mai apoi a lăsat și un review.
„Super bun”, a scris știrista, scurt și la obiect.
Pentru o ciorbă, Andreea Esca a scos din buzunar 30 de lei, în timp ce pe saramura de caracatiță cu mămăligă a dat 110 lei.