Dana Rogoz, reacție dură după ce Eva Măruță a devenit ținta unui val de ură în mediul online: „Este pur și simplu grețos”

.

Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, este ținta unui val de ură în mediul online, după debutul pe marele ecran, în comedia „Tati part-time”. Martoră la acest lucru, Dana Rogoz a reacționat dur.

Actrița înțelege experiența Evei Măruță mai bine decât oricine. Dana Rogoz și-a început cariera artistică la doar 3 ani, în grupul Minisong. A urmat un an la Teatrul Evreiesc de Stat, unde a fost remarcată de Cristi Rotaru. A început să joace la TVR la doar 4 ani, iar la 9 era cunoscută de o țară întreagă drept Abramburica, din emisiunea pentru copii Abracadabra.

Dana Rogoz a reacționat dur după ce Eva Măruță a devenit ținta comentariilor răutăcioase în mediul online

„Să te apuci să înjuri un copil pe internet, în timp ce fluturi steagul «libertății de exprimare», este pur și simplu grețos”, își începe Dana Rogoz articolul de pe blog.

Eva Măruță a fost criticată aspru pentru oportunitatea de a juca în filmul „Tati part-time”. Mulți români sunt de părere că mulți alți copii ai căror părinți nu sunt persoane publice ar fi fost mai talentați și ar fi meritat șansa Evei.

Filmul „Tati part-time” a fost produs de compania de producție a lui Matei Dima, cunoscut drept BRomania, în regia Letiției Roșculeț. Pentru rolul Mayei, jucat de Eva, nu s-a ținut un casting. Acest lucru se întâmplă destul de frecvent în industriile cinematografice din multe țări, precum și la Hollywood.

Citește și: “A fost o avalanșă care m-a copleșit, răutăți care m-au întristat”. Andra, reacție după ce fiica ei, Eva Măruță, a fost atacată pentru rolul din “Tati Part-Time”

Citește și: Cătălin Măruță a răbufnit după ce fiica sa, Eva, a fost criticată pentru rolul din „Tati part-time”. „Suntem datori să reacționăm!”

„Unii oameni triști, nemulțumiți de vieților lor, te vor judeca oricum”

Deși nu provine dintr-o familie cu un trecut artistic, nici Dana Rogoz n-a fost scutită de aceste preconcepții. „Concluzia e că unii oameni triști, nemulțumiți de vieților lor, te vor judeca oricum. Indiferent de cât de performant ajungi să fii într-un domeniu și indiferent de istoricul pe care îl ai”, a explicat actrița.

Dana Rogoz a mărturisit că este prima oară când se gândește serios la ce va face dacă vreunul dintre copiii ei își va dori să-i calce pe urme. „E normal ca tocmai eu să le ofer mai puține șanse copiilor mei decât mi-au oferit mie părinții, care nici măcar nu aveau legătură cu lumea asta? (…) E firesc să fiu mentor pentru alți adolescenți care visează să devină actori? Să lucrez cu atât de mulți alți copii, ajutându-i de fiecare dată cu sfaturi, în baza experienței personale, dar cu ai mei nu?”, a punctat actrița.

Citește și: Adela Popescu, revoltată de comentariile negative despre fiica lui Cătălin Măruță. „Nu e posibil așa ceva”

Dana Rogoz, împăcată cu etichetele care i s-au pus

Dana Rogoz mai scrie că România este „o țară care are plăcerea și priceperea fantastică de a eticheta, de a judeca, de a trage concluzii, de a analiza fără niciun fond la bază”. Tocmai de aceea, actrița este împăcată cu gândul că fiul și fiica ei vor fi etichetați drept „băiatu’ lui..“ și „fata lui…”, indiferent de domeniul în care vor profesa.

La rândul ei, Dana Rogoz este familiară cu o mulțime de etichete. De la „sigur fiica cuiva din industrie”, „soție de regizor” și „femeie întreținută”, până la „actriță de seriale TV” sau „vedetă cu viață glamour, care habar n-are de greutăți”, etichete în care nu se regăsește deloc.

Citește și: Alex Bogdan, fascinat de Eva Măruță la filmările „Tati part-time”. „E de o maturitate de mă sperie” / Exclusiv

„Mai rău de atât nu se poate ajunge în «dialogul» din social media”

„Dar să înjuri un copil pe contul administrat de părinții lui, fără nicio jenă, ba chiar considerându-te îndreptățit, mi se pare că e exemplul cel mai clar că mai rău de atât nu se poate ajunge în «dialogul» din social media. P.S. E 3:27 dimineața și mă gândesc cum copiilor mei poate le-ar fi mai bine afară, pe viitor, unde ar avea luxul de a fi priviți fără prejudecăți”, a încheiat Dana Rogoz.

Din anul 2012, Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Împreună au doi copii, un fiu, Vlad Luca, și o fiică, Lia Elena.

Citește și: Codin Maticiuc și fiica sa, Smaranda, apar în primul film Gașca Zurli. „Ce? Numai Măruță să-și bage copiii în film?”

Trailer „Tati part-time”

Foto: Instagram/Dana Rogoz; Eva Măruță

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton