Dana Rogoz, la spital în urma unui „incident stupid”: „Am fost cusută în zona buzei”

.

Dana Rogoz le-a împărtășit urmăritorilor de pe Instagram o întâmplare dureroasă și, totodată, parțial haioasă, în urma căreia a ajuns la spital.

Dana Rogoz a ajuns la spital în urma unui „incident stupid”

Dana Rogoz (38 de ani) și-a spart buza în această dimineață, după ce s-a lovit de capul fetiței sale, Lia, în vârstă de 4 ani. Lia se simte bine, însă actrița a avut nevoie de intervenția medicilor.

„Un alt fel de ÎNAINTE/DUPĂ. Cea de-a doua imagine este de acum, după ce, în această dimineață am fost cusută la spital, în zona buzei. Un incident stupid.. am dat practic «buza în cap» cu Lia. Iar capul Liei e foarte rezistent. Ea nu a avut nimic. Eu, în schimb, am avut nevoie de patru ațe care să îmi strângă buza la loc. Problema mea cea mai mare e că în seara aceasta plec la Baia Mare. Mâine e programat spectacolul «Domnișoara Iulia». Așadar, țineți-mi pumnii ca să pot juca!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Citește și: Dana Rogoz, reacție dură după ce Eva Măruță a devenit ținta unui val de ură în mediul online. „Este pur și simplu grețos”

Dana Rogoz, activitate artistică intensă în perioada următoare

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au împreună doi copii, un fiu, Vlad Luca, în vârstă de 10 ani, și o fiică, Lia Elena, în vârstă de 4. Dana și Radu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, în care ea juca și pe care el îl regiza.

În prezent, actrița joacă în mai multe piese de teatru în București și în alte orașe din țară. Locuitorii din Baia Mare o pot vedea pe scenă mâine, în piesa „Domnișoara Iulia”, iar cei din București o pot urmări în aceeași piesă pe 28 mai, la Teatrul de Animație Țăndărică – Sala mare. Tot în București, Dana mai apare în două spectacole în perioada următoare. În „Proof”, pe 21 mai, la Teatrul de Animație Țăndărică – Sala mare, și în „30+”, pe 6 iunie, la Teatrul Metropolis. Luna aceasta, Dana ajunge și la Sibiu cu proiecția scurtmetrajului scris și regizat de ea, „La distanță”, în cadrul ESTE FILM Festival SIBIU.

Citește și: Dana Rogoz, despre provocările vieții de actor. „Trebuie să te împaci cu faptul că profesia asta ține foarte mult de șansă” / Exclusiv

Dana Rogoz, invitată la Fresh by Unica

Dana Rogoz este invitata noastră în ediția Fresh by Unica din această săptămână. Am vorbit cu actrița despre proiectele artistice în care este ancorată în prezent, despre ce a învățat regizând primul ei scurtmetraj, încurajată de soțul ei, despre relația lor și cum își cresc cei doi copii, despre terapie și trecerea anilor.

„Am învățat să risc. Cred că mai am lucruri de spus. Până la urmă, ce-mi place cel mai mult să fac este să spun povești. Și am învățat că le pot spune în diverse moduri. De multe ori, ca actriță, am așteptat momentul, să se alinieze plantele. Din păcate, ca actor, munca ta nu depinde exclusiv de tine”, ne-a spus Dana Rogoz, la Fresh by Unica.

Nu rata un nou interviu Fresh by Unica miercuri, de la 19:00, pe www.unica.ro, canalul nostru oficial de YouTube și pagina de Facebook Unica.ro!

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton