Dana Budeanu, sexy la 45 de ani, într-o rochie albă transparentă. Cum se menține: „Mănânc rodie în fiecare dimineață” / Galerie foto

.

Dana Budeanu are o siluetă suplă și tonifiată, rezultatul unor antrenamente intense și al unui stil de viață activ, fără restricții alimentare. Recent, creatoarea de modă în vârstă de 45 de ani a publicat mai multe fotografii într-o rochie albă transparentă, cu spatele gol. Citește în continuarea pentru a descoperi ce a declarat Dana Budeanu despre regimul ei alimentar.

Dana Budeanu, sexy într-o rochie albă transparentă, pe Instagram

Dana Budeanu este întotdeauna o prezență elegantă în realitate, dar și în mediul online. Își cunoaște atuurile, iar, când vine vorba de siluetă, reușește să se pună de fiecare dată în valoare prin ceea ce poartă. Cel mai recent, creatoarea de modă a optat pentru o rochie albă transparentă, cu un decupaj generos. Întâi a publicat un carusel cu mai multe fotografii surprinse de aproape, iar mai apoi un colaj cu patru imagini de la distanță.

Dana Budeanu și-a accesorizat outfit-ul cu o geantă de umăr bleu pastel, o pereche de sandale sau saboți cu platformă, ochelari de soare supradimenționați, cercei bleu vibrant și o brățară aurie. Creatoarea de modă are comentariile oprite pe Instagram, însă a primit aproape 10.000 de aprecieri cumulat la cele două postări în ținuta transparentă.

Citește și: Dana Budeanu, remarcă jignitoare la adresa Monicăi Bîrlădeanu. „Înseamnă că ești grasă, dacă nu ești gravidă!”

„Mănânc rodie în fiecare dimineață”

Cu toate că are un fizic tonifiat, Dana Budeanu susține că mănâncă normal spre nesănătos. Singurele fructe care îi plac sunt ananasul și rodia. În trecut, Dana spunea că mănâncă rodie în fiecare dimineață. Creatoarei de modă îi plac și dulciurile. Susține că mănâncă tort destul de des, iar pe rețelele sociale postează adesea deserturi care arată delicios. Nu este fană carne, dar îi plac pastele, pe care le mănâncă de obicei la prânz. Mănâncă trei mese pe zi, dar nu este adepta preparatelor cu sos.

„Nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe lună”

„Mănânc rodie în fiecare dimineață. Alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 00:00 – 1:00. Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar. Nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort.

Sunt o persoană însă, care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea suc, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe lună sau pizza cu salam picant. Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef”, spunea Dana Budeanu în trecut.

Citește și: Dana Budeanu, ironii la adresa Biancăi Drăgușanu și Adelinei Pestrițu: „Dacă nu mai au ce face, scot sânii și pun alții”

Dana Budeanu, reacție dură după prestațiile lui Sam Smith și Deliric de la Untold 2024

Dana Budeanu nu a fost impresionată de prestația artistului Sam Smith de la Untold 2024. După ce a aflat că Deliric a fost amendat pentru că a înjurat pe scenă, creatoarea de modă a făcut o postare ironică la adresa momentului lui Sam Smith.

„Deliric amendat că a înjurat la ăntold. Sam nimic pentru mizeria aia văzută de minori!”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Citește și: Dana Budeanu, apariție rară cu gemenele ei. Cum s-a fotografiat cu Daria și Maria

Ce studii are Dana Budeanu

Dana Budeanu a studiat în Marea Britanie. A absolvit marketing-management la Royal Holloway of London, apoi a continuat cu un master în European Business la London School of Economics și a încheiat cu un doctorat în integrare europeană la University College London.

Creatoarea de modă este mama a două fiice gemene din fostul mariaj cu Radu Budeanu. Dana și Maria vor împlini 20 de ani în această toamnă.

Foto: Instagram/@danajustlove

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton