Dana Budeanu, remarcă jignitoare la adresa Monicăi Bîrlădeanu. „Înseamnă că ești grasă, dacă nu ești gravidă!”

.

Dana Budeanu (44 de ani) a făcut un comentariu răutăcios la adresa Monicăi Bîrlădeanu (45 de ani), după ce, la începutul acestui an, se lansase un zvon potrivit căruia actrița ar fi însărcinată cu iubitul ei, medicul Valeriu Gheorghiță (41 de ani).

Amintim că la spectacolul de Revelion de la Pro TV, unde Monica a fost invitată împreună cu multe alte vedete, actrița a vorbit despre rezoluțiile pentru noul an și a spus că în 2024 își dorește “o masă plină”, adăugând apoi că “acesta este un lucru care, momentan, are sens doar pentru mine. Dar vă spun la sfârșitul anului viitor la ce m-am referit”.

Monica Bîrlădeanu: „Oameni buni, nu sunt însărcinată!”

Matilda Pascal-Cojocărița, și ea invitată la Protevelion, a spus atunci, spre uimirea tuturor, că Monica ar fi însărcinată. Informația a fost rapid preluată de presă, dar actrița a negat vorbele cântăreței de muzică populară.

„Oameni buni, știu că se tot scrie de ieri întruna, dar sunt fake news: nu sunt însărcinată. Un an bun tuturor!” a scris Monica Bîrlădeanu, pe Instagram.

Invitată în cadrul emisiunii “Punctul culminant”, prezentate de Victor Ciutacu, Dana Budeanu a făcut o remarcă răutăcioasă cu privire la zvonurile legate de Monica Bîrlădeanu. Nu este prima dată când Budeanu a comentat la adresa cuplului Bîrlădeanu-Gheorghiță. Dar de data aceasta, stilista a făcut referire strict la subiectul cu zvonul sarcinii.

Citeşte şi: Unde a dus-o Valeriu Gheorghiță pe Monica Bîrlădeanu în vacanță. Dana Budeanu a reacționat imediat: „Aşa, tati! A executat perfect, pe barosăneală”

Citeşte şi: Teo Trandafir, răspuns pentru Dana Budeanu după ce a spus că „se îmbracă pilaf”. „Unul dintre cele mai importante complimente!”

Citeşte şi: Monica Bîrlădeanu a spus în ce merită investit când vine vorba de aspectul fizic: „E atât de eliberator”

Citeşte şi: Monica Bârlădeanu are o pasiune ascunsă: „Am aproape o colecție întreagă de ciocane”. Cu ce se ocupă actrița în timpul liber

„Apropo, niciodată să nu mai dezmințiți că sunteți sau nu gravide, că asta înseamnă că ești grasă, dacă nu ești gravidă! Monico, are bani mulți, read my lips! Rezistă!”, au fost cuvintele stilistei, conform România TV.

Dana Budeanu: „Eu mă bucur pentru ea, că ne va răzbuna pe toți!”

Dana Budeanu este de părere că relația celor doi va continua, estimând că „va dura cel puțin zece ani”.

“E un basm, dragostea nu ține cont de bani în comunism, că fiecare are atât, ăla atât, dar în democrație ține cont, că sunt multe tentații. Ca la Pretty Woman, astea trebuie să arate ca Julia Roberts, nu să fie dop. Deștept și bogat, cel mai important, că bărbații nu trebuie să fie frumoși, frumoasă trebuie să fie ea. Frumusețea e pe o parte, banii trebuie duși în partea frumoasă iar tu rămâi cu deșteptăciunea. Eu mă bucur pentru ea, că ne va răzbuna pe toți. Pentru tot ce s-a întâmplat și ce urmează să se întâmple, dar va dura cel puțin zece ani” – a adăugat Dana Budeanu.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță sunt împreună din 2023

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, fostul coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, au fost surprinși împreună în vara anului trecut. Ei au ales să fie discreți cu privire la relația lor, mai ales că inițial s-a scris că medicul ar fi fost căsătorit în momentul în care s-a cuplat cu actrița.

Monica Bîrlădeanu a declarat că partenerul ei este “absolut necăsătorit”.

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și că să nu va faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit , liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare” – a transmis Monica, tot în mediul online.

Valeriu Gheorghiță a fost căsătorit cu o colegă de facultate, tot medic de profesie.

„Fiecare avem în profesia noastră momente mai solicitante și poate mai puțin solicitante. Acum e un moment în care trebuie să investim și să ne implicăm foarte mult.

Sigur că ne transmitem gândurile bune: să avem grijă de noi, să ne întoarcem sănătoși și cumva ne-am resemnat că asta e situația și că e de datoria noastră să încercăm să gestionăm cât putem de bine lucrurile”, spunea Gheroghiță, acum trei ani, în timpul pandemiei.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton