Dana Budeanu, ironii la adresa Biancăi Drăgușanu și Adelinei Pestrițu: „Dacă nu mai au ce face, scot sânii și pun alții”

.

Dana Budeanu le-a ironizat pe Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu, după ce acestea din urmă au declarat că regretă decizia de a-și pune implanturi mamare.

Invitată în emisiunea „Punctul culminant”, de la România TV, Dana Budeanu a dezbătut mai multe subiecte de actualitate, de la cele politice până la cele mondene.

Dana Budeanu le-a ironizat pe Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu

Alături de gazda emisiunii, respectiv Victor Ciutacu, Dana Budeanu a atins un subiect sensibil, și anume decizia Adelinei Pestrițu și a Biancăi Drăgușanu de a renunța sau de a-și schimba implanturile mamare.

Victor Ciutacu a adus subiectul în discuție, descriind bărbații drept animale de pradă și porci care de mici copii au visat la femei cu sânii mari. Jurnalistul este de părere că această presiune le-a determinat pe multe femei să-și mărească bustul, o decizie pe care unele au regretat-o ulterior.

Citește și: De ce a renunțat, de fapt, Adelina Pestrițu la implanturile mamare: „Toată această poveste este una personală”

„Dacă nu e fenta cu același doctor, a doua fentă este că trebuie să existe știri”

Părerea Danei Budeanu este că totul este o strategie business și, simultan, de vizibilitate în presă. Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu au ales o carieră care le obligă să-și expună viața privată în online. De aceea, atât ele cât și alți influenceri, sunt obligați să-și facă viața cât mai interesantă cu putință.

„Se întâmplă la același doctor? Dacă pornesc 10 deodată și se duc la același doctor înseamnă ceva. E bine pentru sănătate să le schimbi la 10 ani. Nu e bine să stai 20 de ani cu ele. E plastic, nu? Dacă nu e fenta cu același doctor, a doua fentă este că trebuie să existe știri. E o știre, să vedem cum și le-a pus, cât de mici sunt. O să povestească. Cum s-a recuperat, ce exerciții trebuie să facă, cum îți revii, etc., 60.000 de euro. Simplu”, a spus Dana Budeanu, la România TV.

Citește și: Vedete care și-au micșorat sânii după ce au avut probleme cu implanturile mamare. „Mi-a explodat… nu mi-a explodat? Mi s-a fisurat!”

„Toate aceste vedete trăiesc în ochii publicului, dacă nu mai au ce face, scot sânii și pun alții”

Dana Budeanu consideră că subiectul intervențiilor estetice le menține pe vedetele online în centrul atenției, un lucru de care, de altfel, depinde cariera lor. Pentru a fi pe buzele urmăritorilor, creatorii de conținut online experimentează tot timpul cu aspectul fizic și nu numai. Fiecare domeniu are plusurile și minusurile sale, iar acesta este unul dintre minusurile jobului de creator de conținut online.

„Toate aceste vedete trăiesc tot în ochii publicului, dacă nu mai au ce face, scot sânii și pun alții. Mă rad în cap, mă fac blondă, ele trebuie să inventeze tot timpul ceva. Eu asta cred, eu nu am auzit că e o modă. Este un subiect care ține aceste vedete în prim-plan. Fanele se duc și fac și ele același lucru, există multe vedete în străinătate. Se mărită și divorțează pe bandă rulantă ca să facă bani, vorbim de Kardashian. Tu știi cât ar da vedetele de la noi să țină un show pentru public? Pentru că noi nu suntem în America. Și pentru că industria nu este dezvoltată într-o astfel de manieră”, a mai spus Dana Budeanu, la România TV.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton