Dan Șucu de la „Imperiul Leilor” a spus care e cea mai profitabilă afacere în care merită investit în România: „Indubitabil!” / Exclusiv

.

Dan Șucu a dezvăluit care este afacerea viitorului, înainte ca noul sezon al show-ului “Imperiul Leilor” să revină în forță la Pro TV, cu o serie proaspătă de inovații și oportunități legate de mediul de business. Pentru a continua tradiția, sezonul 4 al emisiunii va oferi șansa liderilor de afaceri din România să descopere și să ofere sprijin antreprenorilor talentați, dându-le prilejul să-și dezvolte proiectele.

Unul dintre numele mari din domeniul afacerilor din România, Dan Șucu, creatorul brandului Mobexpert, care se numără printre cele mai importante branduri de mobilă și home deco din România, ocupă și în acest sezon scaunul investitorilor. Afaceristul a vorbit, în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Unica.ro, despre afacerile profitabile în care merită investit în prezent, dar și despre care sunt indicatorii în funcție de care un antreprenor poate alege o afacere de succes.

Dan Șucu, investitor „Imperiul Leilor”: „Acest sezon mi se pare mai dinamic, mai antrenant”

„Imperiul Leilor” sezonul patru aduce și patru noi investitori de calibru: Daniel Mischie, CEO City Grill, Mircea Căpățînă, Cofondator & Director de Marketing SmartBill, Felix Pătrășcanu, proprietar Fan Courier, și Răzvan Raț, cunoscutul fost fotbalist și investitor în tehnologie și afaceri imobiliare.

„Am noi colegi. Mi-a plăcut fiecare dintre sezoanele de până acum. Acest sezon mi se pare puțin mai dinamic, mai antrenant. La „Imperiul Leilor” nu este întotdeauna ușor să alegi după anumiți indicatori. Sau în funcție de niște rezultate economice. Până la urmă, reușita e o chestiune de om. Și încerc doar să înțeleg omul care îmi prezintă afacerea respectivă și să îmi dau seama dacă omul respectiv este sau nu este cine sper eu să fie.” – ne-a spus Dan Șucu, legat de cum ar trebui să alegem afacerile în care investim.

Citeşte şi: Milionara Camelia Șucu, la 58 de ani: ”Viața e făcută din compromisuri, toată” / Exclusiv

Citeşte şi: Cristina Bâtlan dezvăluie cum a ajuns la Imperiul Leilor de la Pro TV: “Nu există câștig fără riscuri”/ Exclusiv

Citeşte şi: Cristina Bâtlan, investitor la „Imperiul Leilor”: „Cred că sunt cel mai greu de impresionat om”. Cum a cerut-o iubitul de soție / Exclusiv

Citeşte şi: Diana Șucu, dezvăluiri din intimitate. Fiul ei a fost grav bolnav: „El s-a vindecat într-un an, noi în trei” / VIDEO

Întrebat, apoi, despre cele mai profitabile afaceri în care putem investi, afaceristul Dan Șucu ne-a spus:

„Indubitabil, afacerea care ar trebui să prospere cel mai mult în România, ar trebui să fie agricultura și prelucrarea produselor agricole. Dacă aș avea vârsta voastră (n.r. – a reporterilor), atunci acolo m-aș orienta.”

„Un antreprenor trebuie să aibă extrem de multă tenacitate”

Dan Șucu ne-a mai dezvăluit că un antreprenor la început de drum ar trebui să țină cont de câteva lucuri pentru ca succesul afacerii sale să fie garantat. Este vorba despre tenacitate și perseverență. Afaceristul recunoaște că a făcut investiții proaste de-a lungul anilor, dar important este să nu renunți.

„Un antreprenor trebuie să aibă extrem de multă tenacitate. Trebuie să înțeleagă că de mult mai multe ori pierzi decât să câștigi. Și atunci trebuie să ai capacitatea de a te repoziționa întotdeauna și de a nu îți pierde încrederea. Eu am făcut o grămadă de investiții proaste (n.r. – de când e pe piață). Fac mai des investiții proaste decât investiții bune” – a adăugat Dan Șucu.

Noul sezon al emisiunii „Imperiul Leilor” revine pe micile ecrane din 19 septembrie, pe PRO TV și pe VOYO!

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton