Dan Badea și soția lui, Mădălina, în Israel la declanșarea războiului. „Am fost sub o ploaie de rachete” / Video

.

Dan Badea și soția lui, Mădălina, se aflau în Tel Aviv când s-a declanșat războiul în Israel. Perechea urma să participe la un concert Bruno Mars. În dimineața zilei de sâmbătă, 7 octombrie 2023, de Sabatul evreiesc, o zi de sărbătoare sfântă, gruparea teroristă Hamas a lansat un atac din Fâșia Gaza asupra Israelului. Este una dintre cele mai grave escaladări ale conflictului israeliano-palestinian din ultimii ani.

Pe rețelele sociale, Mădălina și Dan Badea au vorbit despre momentele de panică prin care au trecut. La rândul lor, cântărețele Raluka și Ana Baniciu, alături de partenerii lor de viață, se aflau în Tel Aviv pentru același concert Bruno Mars. Evenimentul a fost anulat, iar, între timp, Raluka și iubitul ei, Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, și Mădălina și Dan Badea s-au reîntors în țară.

Dan Badea și soția lui, Mădălina, au ajuns în această dimineață în țară: „La noi a început panica când am văzut ce era în aeroport”

Ceea ce trebuia să fie o vacanță frumoasă în Israel s-a transformat într-un coșmar pentru Dan Badea și soția lui, Mădălina. Cuplul s-a reîntors în această dimineață în România, cu alți 400 de români, pe lângă cei 245 repatriați duminică, 8 octombrie 2023.

„A fost foarte important, m-a sunat cineva de la ambasadă. Ne-a zis să plecăm cât putem de repede. Noi încă mai stăteam. La noi a început panica când am văzut ce era în aeroport. Erau două categorii, noi, turiștii, și erau ei, locuitorii, care sunt cam obișnuiți cu asta”, a declarat Dan Badea pentru Antena 3, la aeroport.

Mădălina și Dan Badea sunt căsătoriți din anul 2017 și împreună au un fiu, Arias. Cuplul s-a căsătorit în Las Vegas și, pentru moment, nu se gândește la cel de-al doilea copil. Băiatul lor, Arias, nu se afla cu ei în vacanța în Israel.

Citește și: Dan Badea, declarație rară despre căsnicia cu Lora, la 9 ani de la divorț. „A fost important umorul”

Citește și: Lora, despre mariajul cu Dan Badea: „M-am simțit abandonată și neînțeleasă”

Citește și: Raluka, momente de panică în Israel, după bombardamentele palestinienilor: „Am intrat într-un buncăr” / Video

Dan Badea: „Așa a început calvarul din Tel Aviv!”

„Aici se aud sirenele de atac cu rachete. Am fost sub o ploaie de rachete. Salvarea a fost acest sistem antirachetă ultraperformant. Altfel, Tel Aviv-ul nu mai exista azi! Așa a început calvarul din Tel Aviv! E greu de descris prin ce am trecut. Acum suntem bine, mai avem 12 ore și ajungem în țară. Bucurați-vă de LINIȘTE, oameni buni! E prețioasă!”, a mai scris Dan Badea pe Instagram, înainte să revină în România.

„Aseară în Tel Aviv era liniște… De dimineață m-a trezit Dănuț și mi-a zis că trebuie să mergem în buncărul hotelului. Se auzeau sirenele antirachetă!”, a mai scris și soția comediantului, Mădălina Badea, pe Instagram.

După atacul Hamas, purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, locotenent-colonelul Jonathan Conricus, a declarat că țara a mobilizat aproximativ 100.000 de soldați. Loviturile aeriene israeliene asupra Gaza au distrus birourile și taberele de antrenament ale Hamas, dar și case și alte clădiri civile.

Foto: Instagram; Captură Antena 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton