Cum și-au încurajat Andreea Esca și soțul copiii în finala America Express. Mesajul lor subtil a stârnit o mulțime de reacții

.

America Express 2023 a luat sfârșit, iar Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost desemnate învingătoarele competiției, plecând acasă cu trofeul sezonului 5, dar și cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

În marea finală, împreună cu echipa formată din Giurcanu și Negru au fost și copiii Andreei Esca, frații Eram, Alexia și Aris, după ce cuplul Giulia Anghelescu și Vlad Huidu a părăsit competiția.

Alexia Eram: „A fost greu, dar a meritat din plin! Vă mulțumim din suflet!”

Alexia și Aris au trăit ceva unic la America Express și s-au declarat bucuroși că au putut trece printr-o asemenea experiență, chiar dacă nu au iești marii învingători.

„Desigur că ne-am fi dorit să câștigăm acest concurs, pentru că oricine intră într-o competiție visează la trofeu! Suntem foarte fericiți însă, deoarece ați putut să ne cunoașteți! Și pentru că am luat parte la superbă aventură America Express, până la capăt!

Poveștile trăite acolo și oamenii cu care ne-am intersectat ne-au deschis mintea și sufletul, într-un mod aparte. A fost greu, dar a meritat din plin! Vă mulțumim din suflet pentru susținerea și încurajările permanente și felicitări echipei câștigătoare” – a transmis Alexia în mediul online, după finala competiției.

Părinții celor doi și-au exprimat susținerea necondiționată pe tot parcursul show-ului, iar în finală, atât Andreea Esca, cât și soțul ei, Alexandre Eram au transmis în mediul online mesaje subtile de încurajare pentru Alexia și Aris. Vedeta de la Pro TV și soțul ei au publicat pe conturile personale de Instagram câte o fotografie cu frații Eram, adăugând două inimioare roșii în descriere.

Postările cu inimioare au stârnit o mulțime de reacții din partea vedetelor, care și-au manifestat bucuria că Alexia și Aris au ajuns atât de departe în competiție.

Pavel Bartoș: “Bravo lor, bravo vouă!”

Kitty Cepraga: “Ce copii minuați ai! Chapeau!”

Mirela Retegan: “MINUNAȚI! Pentru mine, ei sunt câștigătorii. Și datorită prezenței lor, toți părinții din România au câștigat un exemplu despre. Așa DA!”

Nicolai Tand: “Minunați!”

Anca Sînă: “Super team!” – au transmis unele vedete. În timp ce altele precum Mihai Petre, Cabral, Majda, Dana Rogoz sau Cosmin Seleși au reacționat prin intermediul emoticoanelor cu inimioare și aplauze.

Cum s-a schimbat relația dintre Alexia și Aris, după America Express

După toată perioada petrecută în show-ul America Express, Alexia Eram a recunoscut că relația cu fratele ei s-a schimbat în bine, iar toate experiențele prin care au trecut i-a apropiat.

„După această experiență ne-am unit mult mai mult ca înainte. Da, suntem frați, și înainte ne iubeam, ne ajutam când trebuia și așa mai departe, dar nu vorbeam atât de des, nu ne vedeam atât de des! De când ne-am întors din America Express ne-am unit mult mai mult. Chiar ne-a făcut bine! Ne-a făcut să ne cunoaștem mai mult decât ne cunoșteam înainte.

Citeşte şi: De ce a fost Aris Eram, fiul Andreei Esca, exmatriculat din liceu. „Mama când o să vadă o să zică De ce ai spus asta?”

Citeşte şi: Imagini de colecție cu Alexia Eram în copilărie, publicate de Andreea Esca: „Mutrele ei, în diverse situații, de neprețuit” / Galerie foto

Citeşte şi: Alexia Eram și Mario Fresh au aniversat 7 ani de relație. Cum s-au cunoscut? A fost dragoste la prima vedere pentru ea

Citeşte şi: Alexia Eram, un exemplu de disciplină. Cum se menține în formă. „Am rămas cu complexul acesta că sunt grasă”

Vorbim amestecat, depinde. Ca și în America Express, depinde ce cuvinte ne vin pe moment! Așa vorbim și cu ai noștri, atât cu tata, cât și cu mama. Când ne vine un cuvânt în franceză, vorbim în franceză, când ne vine un cuvânt în română, vorbim în română”, spunea fiica Andreei Esca, acum câteva săptămâni, conform Ego.ro.

Mama Alexiei și a lui Aris a venit și ea cu unele detalii legate de comportamentul copiilor ei.

„Când erau mici, Aris Melkior se ducea singur să se culce cum vedea că e întuneric afară. Oriunde am fi fost. Alexia Eram în schimb, murea de somn, dar nu se culca nicicum. Îi spuneam – Alexia, tu nu vezi că ți se închid ochii? Și ea răspundea: Dar eu nu vreau să mă culc, ochii mei vor să doarmă.

Nu s-a schimbat nimic”, a mărturisit prezentatoarea de știri de la Pro TV.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton