Cum și-a stricat Dana Săvuică tenul din cauza unei greșeli machiaj. „Mă costă și acum!”

.

Dana Săvuică a făcut unele greșeli legate de machiaj, dar și de modul de îngrijire a tenului în tinerețe ale căror efecte s-au resimțit mulți ani. În vârstă de 54 de ani, fostul fotomodel a povestit că în încercarea de a scăpa de acneea specifică adolescenței a apelat la unele soluții care s-au dovedit a avea efecte dăunătoare asupra pielii.

Dana Săvuică și-a stricat tenul în adolescență

Dana Săvuică a povestit în cadrul emisiunii Ego Life, pe care o moderează, cum în adolescență a făcut unele greșeli în intenția de a scăpa de coșurile de pefață care i-au lăsat semne pe ten. Fostul fotomodel spune în anii tinereții ei nu erau atât de multe informații legate de cum să-ți îngrijești corect tenul și de aceea a luat deciziile eronate cu privire la problemele ei.

”Eu am crescut într-o perioadă în care nu aveam acces foarte mult la informații și nici nu erau foarte mulți doctori specializați pe dermato. Aveam probleme cu tenul, care se revăd pe obrazul meu și acum, un ten acneic, mixt, gras și așa mai departe” – a explicat Dana Săvuică, potrivit ego.ro.

Apoi, a enumerat concret ce greșeli majore a făcut care o costă și astăzi.

”Au început să-mi apară tot felul de coșuri pe față când eram adolescentă și am făcut două greșeli majore, care mă costă și acum:

1. Îmi dădeam cu fond de ten pe față și îmi făceam ca un fel de chec. Ziceai că sunt gheișă.

2. M-am dus la o femeie care a scos cu acul tot ce aveam eu pe față și mi-a făcut niște cratere. Nu m-am dus la doctor înainte. Nu m-am dus să îmi tratez pielea.

Chestia asta mă costă și în ziua de astăzi. Deși, din câte știu eu, acum există tratamente pe care putem să le facem.” – a explicat ea.

Citeşte şi: Dana Săvuică, despre operația suferită și bărbatul care o face fericită: „Ne completăm unul pe celălalt”/ Exclusiv

Citeşte şi: Dana Săvuică, declarație curajoasă în prag de 50 de ani: “Dacă a trecut de o anumită vârstă, ce, o femeie nu mai are voie să iubească, să facă sex?”

Citeşte şi: Dana Săvuică a făcut avort: „Regret și acum decizia luată”

Citeşte şi: Dana Săvuică, despre copilăria în Sri Lanka. A fost despărțită de părinți timp de 9 ani

Dana Săvuică și-a micșorat sânii la 52 de ani

Fostul model a decis să-și micoșreze bustul pentru că nu mai era mulțumită de femitatea sânilor care s-a modificat de-a lungul timpului odată cu înaintarea în vârstă și cu modificările hormonale survenite după ce a ajuns la menopauză. În plus, începuse să aibă dureri de spate din cauza sânilor.

„Eu i-am purtat cu drag toată viața mea, dar acum, uite, chiar și problema coloanei. Eu de exemplu acum am niște mici dureri și la partea cervicală, am operație la partea lombară. Este și de la faptul că stăm cu nasul în telefon și stăm tot timpul aplecați, laptop și așa mai departe. Simt aici că mă trage la umeri, că mă doare gâtul și partea asta și are legătură și cu greutatea sânilor” -a declarat ea, pentru playtech.ro, acum doi ani.

Dana Săvuică și trucul ei pentru a scăpa de senzația de foame

Tot legat de aspectul fizic, Dana Săvuică spunea în trecut că are un truc care o ajută scape de senzația continuă de foame. Fără a apela la intervenții de micșorare a stomacului, fostul manechin a dezvăluit că reușește, cu ajutorul a câtorva ingrediente simple reușește să scape de senzația sâcâitoare de foame.

„Am început o mică terapie cu ulei de nucă de cocos – 3 linguri de ulei – de dimineață cu o jumătate de lămâie stoarsă, se omogenizează, se face așa ca un fel de cremă și se bea shot dimineața. Are proprietăți foarte bune pentru corp, să îl țină sănătos, dar în același timp strânge stomacul și practic nu mai ai senzația de foame”, a declarat Dana Săvuică, pentru Libertatea.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton