Cum și-a descoperit Rona Hartner cancerul. Artista este internată într-un spital din Franța

.

Rona Hartner anunța acum mai bine de o lună și jumătate că a fost din nou diagnosticată cu cancer, boala fiind, de data aceasta, localizată în zona plămânilor.

Artista, în vârstă de 50 de ani, a mai trecut printr-o luptă cu cancerul în 2019. Rona și-a anunțat diagnosticul în mediul online printr-un video. Și a spus atunci că are și câteva metastaze la creier.

„E fază patru, cam avansat!”

„Am aflat acum două zile (n.r. 12 iulie) că nu a recidivat cancerul, dar ca am un alt cancer. La plămâni cu niște metastaze la creier. Recunosc că m-am întristat. E fază patru, cam avansat. Dar m-am gândit – de ce să mă întristez, ia să dau telefon tuturor prietenilor, preoților pe care îi știu și să îi pun să se roage. Vă rog și pe voi să vă rugați! Nu știu ce desfășurare va avea. Se comportă cam agresiv!” – spunea ea, la momentul respectiv.

În prezent, artista este internată într-un spital din Franța, unde a început deja ședințele de chimioterapie pentru tratarea bolii. Rona Hartner nu este singurp acolo, ci are familia lângă ea.

În cadrul unui interviu recent, Rona a povestit cum a descoperit că are cancer. Se pare că totul a început cu o tuse persistentă care nu i-a trecut cu medicație simplă. Inițial, medicii au presupus că este vorba despre o pneumonie dar, din păcate, diagnosticul a fost mult mai grav. Rona Hartner este de părere că dacă medicii din Franța, la care s-a dus inițial din cauza tusei, i-ar fi făcut o radiografie , ar fi aflat mai repede de boală și ar fi început tratamentul împotriva ei mai devreme.

„De acest cancer am aflat când am fost la un pneumolog în Sectorul 2, pentru că tușeam foarte rău și în Franța nimeni nu voia să-mi dea decât Paracetamol iar mie mi se părea că am ceva mult mai rău la plămâni, și atunci pneumologul respectiv mi-a făcut imediat o radiografie și m-a pus pe tratament cu antibiotice foarte puternice timp de 10 zile.

Citeşte şi: Rona Hartner și calvarul prin care trece de când a aflat că are din nou cancer: „Nu mai câștig niciun ban!”

Citeşte şi: Rona Hartner, apel disperat pentru fani, în lupta cu cancerul. „Aceste tumori nu sunt operabile. Rugați-vă pentru mine!”

Citeşte şi: Rona Hartner, ultima dorință după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru: „Mă rog să fie bine pentru fata mea!”

Citeşte şi: Ce fiică frumoasă are Rona Hartner. Rita Sumalya are 15 ani și a jucat deja în trei filme

După ce a dispărut pneumonia, am descoperit că sub aceasta era, de fapt, un cancer și o embolie pulmonară. Poate aș fi putut descoperi asta cu 2 luni mai devreme, dar în Franța nu m-a trimis nimeni nici măcar la o radiografie” – a declarat Rona Hartner, pentru ciao.ro.

Artista consideră că problemele sale de sănătate au apărut pe fond emoțional.

“Sunt nefumătoare. Nu am niciun motiv să am cancer de plămân. Ce, am răcit o dată și am cancer de plămân? Nu! A fost pe fond emoțional. Pentru că anul acesta am tras ca un măgăruș. La niște chestii foarte grave, dure în viața mea. Piatră peste piatră, le-am tras cu spatele meu până când totul s-a făcut praf, sănătatea, totul! Nici n-am spus nimănui, nici fratele, nici sora, nici mama nu știau ce greutăți am eu. Le țineam pentru mine, cum face lumea cu bun simț. ‘Haide, domnule, nu mă mai victimizez atât. Alții au probleme mai mari, le păstrez pe ale mele pentru mine.‘

Așa că am ținut totul în mine și am suferit. Așadar, corpul a reacționat. Iar veștile de la doctor care trebuie să-ți dea speranță și fericire îmi făceau și mai rău” – a relatat ea, acum câteva săptămâni, în mediul online.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton