Cum se simte Mihai Albu la o lună după ce a fost operat. Designerul suferă de cancer. „Doctorii o să decidă. Vedem!”

.

Mihai Albu a trecut printr-o operație la începutul lunii mai, după ce medicii l-au diagnosticat cu cancer la prostată. A trecut o lună de atunci, iar recent, designerul de încălțăminte, în vârstă de 61 de ani, a anunțat care este starea lui actuală și ce urmează din punct de vedere medical.

Mihai Albu, operat de urgență după ce a fost diagnosticat cu cancer de prostată

Mihai Albu a vorbit inițial despre operația suferită în mediul online. El a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a anunțat că a trecut printr-o intervenție de extirpare a prostatei.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am început-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali”, a transmis Albu pe Facebook.

Citeşte şi: Mihai Albu a mărturisit că suferă de depresie. Dezvăluiri despre iubita lui și relația cu Mikaela / Video

Citeşte şi: Mihai Albu, adevăratul motiv pentru care a divorțat de Iulia Albu: „A avut și o strategie de a păstra numele” / Video

Citeşte şi: Mihai Albu, în doliu după moartea fratelui despre care nu a vorbit niciodată: „În cinci luni am pierdut și mamă, și frate”

Citeşte şi: Iulia Albu, dezvăluiri în lacrimi despre divorțul de Mihai Albu: „A fost foarte greu”

Tot atunci, Mihai Albu a vorbit și despre importanța controalelor medicale periodice care ne pot salva viețile.

„Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală, iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viața. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă așteaptă multe creații spectaculoase” – a continuat.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cum se simte Mihai Albu la o lună după operația de extirpare a prostatei

A trecut o lună de la intervenție, iar fostul soț al Iuliei Albu spune că se simte bine acum. Starea sa de sănătate este stabilă. Mihai Albu va afla la jumătatea lunii dacă trebuie sau nu să înceapă tratatmentul de chiomioterapie.

„Deocamdată sunt bine, sunt stabil. O să vedem pe data de 17 iunie, atunci când am de făcut niște analize, iar în urma rezultatelor doctorii o să decidă dacă trebuie să încep ședințele de chimioterapie sau nu. Vedem!” – a declarat Mihai Albu, pentru click.ro.

Operația de la începutul lunii mai l-a „consumat emoțional foarte mult” pe designer, mai ales că a venit după mai multe tragedii prin care a trecut în ultimeMihai Albu, adevăratul motiv pentru care a divorțat de Iulia Albu: „A avut și o strategie de a păstra numele” / Video
Citeşte întreaga ştire: Mihai Albu, adevăratul motiv pentru care a divorțat de Iulia Albu: „A avut și o strategie de a păstra numele” / Videole luni. Anul trecut, Mihai Albu și-a pierdut mama, iar trei luni mai târziu a murit fratele lui.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Sunt foarte slăbit. M-am consumat emoțional foarte mult și operația chiar a fost una dificilă. Extirparea unui organ nu e totuna. Nu e lucru puțin. A fost o intervenție normală. Sunt tăiat pe abdomen. Refacerea e destul de anevoioasă. Am încă dureri.(…)

M-am consumat, da. Ultimii 5-6 ani au fost groaznici, și cu mama, după a venit pandemia, a fost greu și cu mama în pandemie. După care, anul trecut, acum 8 luni a murit mama, acum 3 luni a murit fratele meu. Exact când a murit fratele meu am aflat și vestea că am cancer. Ultimele 8 luni au fost groaznice!”, a declarat Mihai Albu pentru ciao.ro.

Mihai Albu, susținut de fosta soție și de părinții acesteia



Iulia Albu, fosta soție a designerului, dar și părinții ei i-au transmis mesaje de susținere după aflarea diagnosticului. Iulia și Mihai Albu au fost căsătoriți timp de nouă ani și au împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 14 ani.

„Într-adevăr, am fost sunat de fosta soție, care și-a oferit sprijinul, asta după ce a aflat de condiția mea de la fetița noastră. Totodată, am primit suport moral de la foștii mei socri, care se interesează constant de starea mea și care au fost alături și de Mika în tot acest timp, precum și de la rudele și prietenii apropiați, cărora le mulțumesc pentru gândurile bune.”, a precizat Mihai Albu, acum câteva săptămâni.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton