Cum se înțelege Andreea Ibacka, soția lui Cabral, cu Inoke, fata cea mare a prezentatorului. „Ea are 21 de ani”

.

Andreea Ibacka a vorbit despre relația pe care o are cu Inoke, fata cea mare a lui Cabral, din căsnicia cu Luana.

Inoke este stabilită de câțiva ani în Olanda, unde studiază Științele Comunicării și unde are și un  job. Iar spre deosebire de alți ani, în care ea revenea în România pentru a-și revedea familia, vara aceasta, a fost vizitată în Amsterdam, unde locuiește, de Andreea și de frații ei vitregi, Namiko și Tiago. Soția lui Cabral a spus că întreaga experiență a fost foarte frumoasă și s-a bucurat că a putu să-i vadă pe cei trei frați că se reunesc.

Andreea Ibacka: „Diferența e de o generație întreagă”

“Am fost cu copiii la Amsterdam. Știu, este o destinație atipică pentru copii, dar cu puțin research găsești foarte multe activități pentru ei. Am văzut fel de fel de locuri de joacă, parcuri de distracții, muzee altfel. Nu sunt muzeele alea pe vechi, deoarece copiii se plictisesc la picturi, sculpturi și din astea. Și a fost foarte tare, că s-au reunit frații.

Inoke, sora cea mare, locuiește acolo de doi ani și e prima oară când am vizitat-o în locație. Până acum ne vedeam când venea ea în țară. Și a fost o vacanță foarte reușită” – a declarat Andreea Ibacka, pentru cancan.ro.

„De vreo două trei ori pe an ne vedem live”

Între cei trei frați este o diferență de vârstă destul de mare, dar cuc toate acestea, relația dintre cei trei este “foarte mișto”, a mai precizat Andreea. Inoke are 21 de ani, Namiko are 5 ani, iar micuțul Tiago, 2.

“E o diferență de vârstă destul de mare și ținem tot timpul legătura pe videocall, în general cam așa ne vedem. De vreo două trei ori pe an ne vedem live. Și e o relație foarte mișto, dar sunt în etape foarte diferite, așa că Inoke se pune la mintea lui Namiko, îi ascultă toate poveștile, dramele, telenovelele de la grădiniță. Dar îți dai seama că ele trăiesc povești diferite la momentul ăsta, dar pun bazele unei relații solide pe mai departe. Ea are 21 de ani, ai mei au 5 și 2, diferența e de o generație întreagă” – a completat ea, pentru aceeași sursă.

Citeşte şi: Cabral, un tată „sărit de pe fix”. Vedeta Pro TV, dezvăluiri despre cei trei copii: „Misiune imposibilă” / Exclusiv

Citeşte şi: Cabral, dat peste cap de mesajul primit de la Inoke, fiica sa: „A fost o chestie foarte ciudată. Nu are legătură cu banii” / VIDEO

Citeşte şi: De ce nu mai lucrează Cabral și Andreea Ibacka împreună: „Avem destul haos”. Cuplul s-a cunoscut pe platourile de filmare

Citeşte şi: Andreea Ibacka, siluetă trasă prin inel după a doua naștere. „Arăți de parcă nici n-ai fost gravidă!”

Cabral: „E stabilită acolo, și-a luat drumul străinătății”

Cabral este extrem de mândru că fata lui cea mare a luat calea străinătății și că se descurcă atât de bine acolo. El spune că, personal, nu a putut părăsi niciodată România, pentru că așa s-au așezat lucrurile pentru ai.

“Știi cum e când ești părinte și te gândești: ce s-o alege de piticii ăștia de îi facem noi? Ce s-o alege? Cum o fi ca om? Cum o merge prin viață? Sunt foarte liniștit. E stabilită acolo, și-a luat drumul străinătății. Mi se pare simpatic că eu o viață întreagă am vorbit: da, e de mers pe afară, e de făcut, e de dres, dar nu am putut niciodată să plec din România, nu am putut.

Am avut unde, am avut cu cine, am avut când, am avut cum, m-a ținut tot, nu că ceva, m-au ținut toți și toate. Inoke e plecată, facultatea acolo a început-o. Îi și place, se și dezvoltă mișto, a înțeles foarte bine mersul și ritmul, e bine, e ce trebuie” – a spus el, în exclusivitate pentru Unica, acum câteva luni.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton