Cum se înțeleg Iulia Albu și mama lui Mike. Criticul de modă, declarații în lacrimi despre părinții ei, la America Express

.

În ediția America Express de seara trecută, concurenții rămași în competiție au primit scrisori de la oamenii dragi de acasă. Iulia Albu și Mike au primit un mesaj emoționant de la mama lui. După ce a citit scrisoarea, criticul de modă a spus ce relație are cu mama iubitului ei. Totodată, cu ochii în lacrimi, Iulia Albu a vorbit despre relația cu proprii părinți.

Iulia Albu a declarat în trecut că părinții ei nu sunt mândri de ea și de alegerile pe care le-a făcut în viața. Mama și tatăl Iuliei s-au îndepărtat de ea în urma relației criticului de modă cu fostul soț, Mihai Albu, care este cu 19 ani mai mare decât ea. Împreună au o fiică, Mikaela Ioana, în vârstă de 14 ani, și au divorțat în 2013, după 9 ani de căsnicie.

Ce relație are Iulia Albu cu mama iubitului ei, Mike

În ediția America Express de marți, 12 decembrie, echipele rămase în competiție au primit scrisori emoționante de la persoanele dragi care le așteptau să revină acasă. În cazul Iuliei și al lui Mike, cea care le-a transmis un mesaj de încurajare a fost mama lui.

„Dragă Mihai, luptă alături de iubita noastră Iulia și, ori de câte ori eșuați în ceva, luați-o de la capăt cu entuziasm. Vă urez succes, dar și mult noroc și ție și frumoasei Iulia. Dumnezeu să vă ocrotească să veniți sănătoși. Cu dragoste, mama!”, a scris mama lui Mike.

„Mama lui care este și pentru mine mamă”, a completat Iulia Albu, înainte de a vorbi despre relația cu proprii părinți.

Citește și: Iulia Albu și Mike, noi detalii despre despărțirea după America Express 2023. „Ne-am împăcat în pat” / Video

Citește și: Ce o oprește pe Iulia Albu să devină mamă pentru a doua oară. „Îmi doresc un copil, dar…”

Iulia Albu mesaj dureros despre părinții ei: „Eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi”

În trecut, Iulia Albu declara că părinții ei și-au dorit altceva pentru ea, atât ca soț, cât și ca profesie. După terminarea liceului, Iulia a urmat Facultatea de Drept, încurajată de părinți în această direcție. Ulterior încheierii studiilor a profesat timp de 6 ani în avocatură. În cele din urmă, Iulia a renunțat la Drept în favoarea pasiunii pentru modă. Iulia a absolvit Universitatea Națională de Arte (UNARTE), secția „Modă”.

„Eu din păcate nu am cea mai bună relație cu părinții mei, în ciuda tuturor încercărilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Lucrul cel mai important este că, dincolo de tot ce s-a întâmplat și de tot ce va fi de acum încolo, ei vor fi până în ultima clipă părinții mei. Chiar dacă eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi”, a declarat Iulia Albu cu lacrimi în ochi.

Citește și: „O experiență pe care nu o poți cumpăra”. Ce a însemnat pentru Iulia Albu și Mike participarea la America Express

Citește și: Cum a reacționat Mihai Albu când a aflat că fosta soție participă la America Express. Iulia Albu pleacă în aventură împreună cu iubitul

Oamenii au rezonat cu suferința ei. „Este copleșitor!”

Mai târziu, Iulia Albu a înțeles de ce părinții ei s-au opus relației sale cu Mihai Albu, mărturisind că și ea și-ar fi dorit altceva pentru copilul ei, deși „Mihai e un om foarte OK”. Iulia consideră că nu era bărbatul pentru ea, deși spune că l-a iubit și de aceea s-au și căsătorit. Cu toate acestea, criticul de modă crede că, dacă părinții ei nu s-ar fi opus atât de vehement, nu ar fi mers până la capăt în relația cu Mihai Albu.

Telespectatorii emisiunii au rezonat cu suferința Iuliei Albu. „Acum înțeleg că toată circoteca ei cu stilul este nevoia de validare, de acceptare și iubire! Îmi pare rău și-mi cer scuze pentru tot disprețul pe care l-am simțit față de ea!”; „E dureros să tot încerci și să tot încerci să faci ca totul să meargă cu părinții și să auzi că nu l-au putut iubi în ciuda tuturor încercărilor! Este copleșitor!”, au comentat doi telespectatori.

Foto: Instagram/Iulia Albu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton