Cum sărbătoresc vedetele Valentine’s Day. Andreea Bălan, fericită în brațele lui Victor Cornea: „Iubirea adevărată vindecă” / Galerie foto

.

Valentine’s Day este o sărbătoare moștenită din Occident care a stârnit, de-a lungul timpului, diverse controverse. Dacă pe unii îi bucură și pe alții îi irită, altora le este cu totul indiferentă. Pentru Andreea Bălan, Adelina Pestrițu și Alexia Eram, Sfântul Valentin este o ocazie în plus să-și exprime iubirea față de partenerii lor.

Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților celebrează iubirea și onomastica celor care poartă numele de Valentin și Valentina. Este o oportunitate să facem ceva deosebit pentru partenerul de cuplu, să fim mai recunoscători și mai generoși în relațiile cu ceilalți. Cristina Cioran este de părere că dragostea nu există doar între parteneri, în timp ce Oana Roman profită de această ocazie pentru a sărbători iubirea de sine.

Cum sărbătoresc vedetele din România Valentine’s Day

Vezi cum sărbătoresc Valentine’s Day Valentina Pelinel și Cristi Borcea, Codin Maticiuc și Ana Pandeli, dar și alții, în GALERIA FOTO și rândurile de mai jos!

Andreea Bălan, mai fericită ca niciodată în brațele lui Victor Cornea: „Iubirea adevărată vindecă”

Împreună de aproximativ un an, Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc fiecare zi împreună de parcă ar fi Valentine’s Day. De când și-au confirmat relația în mediul online, în vara anului trecut, solista și sportivul sunt de nedespărțit.

„Când iubești și ești iubit, orice vis este posibil, orice munte este ușor de urcat, orice grijă este ușor de uitat și ai aripi să zbori până la stele. Iubirea adevărată este liniștitoare, ușoară, vindecă, împlinește și oferă siguranță. Azi e 14 februarie și postez acest filmuleț, dar noi celebrăm iubirea în fiecare zi, ne susținem și ne dăm aripi să putem realiza cele mai frumoase visuri. Sunt mai fericită ca niciodată și recunoscătoare pentru ceea ce trăiesc azi și pentru lecțiile zbuciumate fără de care nu aș fi știut că în iubire există pace, liniște și siguranță. Întotdeauna iubirea mea, Victor”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Alexia Eram și Mario Fresh, escapadă romantică în Spania

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu din anul 2016. Perechea sărbătorește Valentine’s Day într-un city break în Barcelona, Spania. Și-au început concediul cu o cină romantică la care Alexia a primit trandafiri, iar astăzi au parte de o zi însorită numai bună pentru plimbări lungi pe străzile superbe din Barcelona.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, o iubire ca-n filme

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au sărbătorit Sfântul Valentin în avans, printr-o escapadă la munte. Fosta prezentatoare de televiziune a postat mai multe imagini de la cazarea impresionantă, cu piscină încălzită cu priveliștea spre munți. Pe 14 februarie, Virgil le-a oferit Adelinei și fetiței lor, Zenaida, câte un buchet de lalele. „Are două fete pe care le iubește, și noi pe el”, a scris Adelina la Insta Story.

„Șapte ani nu sunt nici mulți, nici puțini. Dar când vorbim despre șapte ani, zi de zi alături de omul pe care îl iubești, înseamnă că ai făcut alegerea potrivită. Și când mai apare și un omuleț care devine pentru ambii parteneri cea mai mare iubire, atunci Valentine’s Day chiar își are sensul. Deși relația de cuplu nu este alcatuită numai din întamplări rupte din basme și nu e întotdeauna numai lapte și miere, îmi place să spun că mariajul se aseamănă deseori cu o iubire ca în filme”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram, de Valentine’s Day.

Citește și: De ce a renunțat, de fapt, Adelina Pestrițu la implanturile mamare: „Toată această poveste este una personală”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, un cuplu discret

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu discret din anul 2016. S-au căsătorit civil în septembrie 2018, în România, iar religios în septembrie anul următor, în Ungaria. Împreună au trei copii adorabili, un fiu, Milan, și gemenele Indira și Rania.

De onomastica ei și, totodată, Ziua Îndrăgostiților, Valentina Pelinel a postat o fotografie cu ea și Cristi Borcea pe Instagram, alături de mesajul: „Happy Valentine’s Day! N-ai nevoie decât de iubire”.

Cristina Cioran

Cristina Cioran sărbătorește Valentine’s Day fără un partener de cuplu anul acesta. Nu este deznădăjduită de acest lucru, ci recunoscătoare pentru iubirea din jurul ei, fie ea iubirea pentru fetița ei sau pentru cele mai bune prietene. Într-o postare pe Facebook, fosta prezentatoare de televiziune a spus ce înseamnă dragostea pentru ea.

„Dragostea pentru mine este atunci când mă gândesc la o persoană și apare un zâmbet blând pe buze. Atunci când mi-e drag gândul la o amintire sau orice legat de acea persoană! Dragostea este atunci când, chiar dacă a greșit, ceea ce reprezintă este mai bun și mai important decât greșeala! Și nu mă refer la cineva anume! (…) Și acum zâmbesc așa… de parcă am dragostea cu mine! Dragostea nu e doar între parteneri! E și între prieteni, prieteni buni care îți împărtășesc dragostea! Ce frumoasă e dragostea!”, a scris Cristina Cioran în mediul online.

Citește și: Mesajul pe care Codin Maticiuc i l-a trimis fostului soț al Anei Pandeli când s-a mutat cu ea. „Nu îl cunoșteam atunci” / Video

Codin Maticiuc, Ana Pandeli și fetițele lor

Codin Maticiuc și Ana Pandeli formează un cuplu de mai mulți ani și împreună au două fetițe, Smaranda și Ilinca. Cu ocazia Sfântului Valentin, actorul a postat o fotografie cu Ana, Smarand și Ilinca în mediul online, alături de un mesaj amuzant: „Am înțeles că azi e sărbătoarea aia americană în care trebuie să postezi cu fete pe care te chinui să le faci fericite. Iată”.

Oana Roman dedică acest Valentine’s Day iubirii de sine

Oana Roman dedică Ziua Îndrăgostiților din acest an iubirii de sine. Fosta prezentatoarea de televiziune s-a despărțit de soțul ei, Marius Elisei, în septembrie anul trecut, după 11 ani de relație. Oana și Marius au traversat mai multe perioade dificile în căsnicie. Au divorțat la notar în februarie 2021 și s-au împăcat câteva luni mai târziu, însă în toamna anului trecut, Marius și-a refăcut viața alături de o altă femeie.

„De ziua iubirii eu sărbătoresc cea mai mare dovadă de iubire pe care am învățat-o foarte târziu. Am învățat să mă iubesc pe mine. Să mă accept, să mă protejez, să mă prețuiesc, să înțeleg că merit mai mult și mai frumos. Am învățat că, dacă reușesc să mă iubesc pe mine, pot iubi la rându-mi și sunt pregătită pentru a primi iubire. Isa e acum pentru mine definiția iubirii, dar știu că cercul se va completa și închide atunci când va fi momentul potrivit. Cea mai mare izbândă a mea e că am reușit să înțeleg că nu mai trebuie să fac niciun compromis în iubire!”, a scris Oana Roman în mediul online.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton