Cum s-au îmbrăcat vedetele la serbările copiilor lor. Andreea Bălan, Anca Serea și Dana Rogoz, în ținute vaporoase de vară: „Am plâns tare”

.

Pentru mai multe vedete din țara noastră începutul acestei veri a fost unul plin de emoție, datorită serbărilor copiilor lor. Andreea Bălan, Dana Rogoz și Anca Serea au optat pentru ținute comode și răcoroase, pentru a se simți cât mai în largul lor la serbările celor mici.

Cum s-au îmbrăcat vedetele la serbările copiilor lor

Luna iunie s-a lăsat cu lacrimi de bucurie pentru mai multe vedete din România ai căror copii au terminat grădinița sau școala. Și-au pus outfituri lejere în culori deschise și și-au privit copiii luându-și la revedere de la colegi până la toamnă. Vezi toate imaginile în GALERIA FOTO de mai sus!

Andreea Bălan

După o escapadă în Dubai cu fiicele sale, Ella Maya și Clara Maria, și cu mama ei, Valeria, Andreea Bălan a revenit în țară pentru serbarea mezinei. De la eveniment nu a lipsit nici tatăl fetițelor, George Burcea, fostul partener de viață al solistei. Actorul din „Noaptea lui Vlad” a filmat-o pe Clara la eveniment, însă nu a postat, până acum, nicio fotografie cu el. Cântăreața, în schimb, a publicat la Instagram Story două imagini alături de fetițele sale. Artista a optat pentru un outfit colorat de vară, o rochie roz cu șliț și decupaje în zona taliei. Jurata de la „Te Cunosc de Undeva” și-a asortat ținuta cu o pereche de sandale roz deschis cu platformă.

Citește și: Andreea Bălan, pregătită de nunta cu Victor Cornea: „Este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc” / Exclusiv

Dana Rogoz

Dana Rogoz a postat un mesaj emoționant pe Instagram cu ocazia serbării copiilor ei, Vlad Luca și Lia Elena. La festivitățile de final de an, actrița a optat pentru o rochie tip furou în carouri albe și mov. Astfel, Dana s-a asortat cu mezina familiei, care a purtat o rochiță în carouri albe și roz. Dacă la serbarea Liei s-a amuzat de modul în care micuța a spus „pestacol” în loc de „spectacol”, serbarea lui Vlad a emoționat-o până la lacrimi, după ce a văzut fotografii cu fiul ei și cu ceilalți colegi ai lui din clasa I.

„Azi am râs la serbarea Liei, la «pestacolul» ei, și am plâns tare de tot la serbarea lui Vlad, când, la final, am urmărit un video cu fotografii cu toți colegii clasei, de-a lungul celor 4 ani de școală. Doamne, ce mici erau! Ce fățucă avea Vlad! Ce ochișori de pui mic! Nu știu cum, dar parcă ieri Vlad era cât e Lia acum pe scenă și n-ajungea la microfon. Cum s-a întâmplat acest salt? E ca un truc al unui magician, care mă aduce în același teatru, să trec din nou prin aceleași emoții. Doar că pe scenă în fața mea când e Vlad mare, când e Lia, când e Vlad mic… mă uit și revăd parcă toate serbările și toate etapele prin care am trecut deja cu amândoi. Nu știu alte mame cum sunt, dar pentru mine serbările lor sunt foarte emoționante”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Citește și: Dana Rogoz, dezvăluiri despre căsnicia cu Radu Dragomir, carieră și rolul de mamă: „Trec și prin vină” / Exclusiv

Anca Serea

Astăzi, 19 iunie, Anca Serea a participat la serbarea fiului ei Noah, care urmează o școală privată. „Serbare cu multe emoții! Energie și bucurie: Noah și colegii lui”, a scris la Instagram Story. Anca a purtat o ținută all-white formată dintr-o vestă și o fustă midi vaporoasă.

Fosta prezentatoare de la Prima TV are șase copii. Noah este fiul cel mare al Ancăi din al doilea mariaj cu artistul Adi Sînă. Împreună, cuplul mai are trei copii, pe Ava, Moise și Leah, mezina. Din primul mariaj cu regretatul om de afaceri Filip Poplingher, Anca mai are un fiu și o fiică, David și Sarah. David este student la Facultatea de Studii Politice de Securitate, din cadrul Universității din București, și locuiește singur.

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea și-a retras fiica de la grădiniță. „Consider că ei îi este mai bine acasă, lângă mine”/ Exclusiv

Olimpia Melinte

Și pentru Olimpia Melinte ultimele zile s-au lăsat cu emoții puternice. Fetița ei, Ingrid, a terminat grupa mică, iar fiul ei, Sasha, clasa a III-a. Pe rețelele sociale, Olimpia a postat videoclipuri de la serbările celor doi copii, alături de mai multe imagini surprinse în cadrul unei ședințe foto în care poartă o vestă albă peste un top nude și pantaloni bej din in.

„Eu sunt cu totul «terminată» de bucurie, încântare, admirație! Îi văd cum cresc, fiecare cu felul lui de a fi, cu particularitățile lui, cu sensibilitatea și curajul lui. E multă iubire la mijloc și mă simt recunoscătoare că pot să fiu prezentă în viețile lor și să-i observ cum devin tot mai frumoși”, a scris actrița în mediul online.

Citește și: Olimpia Melinte, despre secretul unei căsnicii ideale, când ai doi copii. „Viața de cuplu începe seara” / Exclusiv

Adrian Alexandrov

Adrian Alexandrov este și el un tată mândru. Fetița lui cu Elena Udrea, Eva Maria, a terminat grădinița. În mediul online, fostul model a postat o fotografie în care o îmbrățișează pe Eva, care poartă o rochiță albă, tocă și robă albastre. Adrian a optat pentru o ținută casual, un tricou verde deschis, pantaloni albi și mocasini din piele întoarsă de culoare bej.

Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Vezi pe Libertatea subiectele la proba la româna la Evaluare Națională 2024 și de la ora 13.00 rezolvarea subiectelor la romana- Evaluarea Nationala 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton