Cum s-au îmbrăcat vedetele la Festivalul Mamaia 2024. Loredana Groza, Anca Țurcașiu și Lidia Buble, elegante pe scena concursului / Foto

.

Mai mulți artiști consacrați au urcat pe scena Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia în 2024, la cea de-a 61-a ediție a competiției muzicale. Evenimentul a fost găzduit de Anca Țurcașiu și de Aurelian Temișan, iar pe scena sa au urcat, printre mulți alții, Loredana Groza, Lidia Buble și Feli Donose.

Ce au purtat vedetele pe scena Festivalului Mamaia 2024

A 61-a ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia a început vineri, 23 august, și s-a încheiat duminică, 25 august.

În prima seară, responsabili cu momentele artistice au fost Zdob și Zdub, 3 Sud Est, Compact, The Motans și Horia Brenciu. În următoarea seară, Florin Ristei, Connect-R și Loredana Groza au susținut reprezentații de excepție. Iar Feli Donose, Lidia Buble, Bere Gratis & Orchestra, trupa VAMA, Irina Baianț & Orchestra și Corina Chiriac au urcat pe scena festivalului în ultima seară.

Anca Țurcașiu a schimbat trei rochii în cele trei seri de festival. În primele două seri, artista a optat pentru franjuri strălucitori, în timp ce în ultima seară a purtat o rochie fără bretele de culoarea roz fucsia, cu bustul accesorizat cu pene.

„Rochiile sunt superbe! Iar tu divină!”, a comentat o urmăritoare de-a artistei pe Instagram.

„Cel mai frumos duo de prezentatori din țară!”, i-a mai complimentat cineva pe Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan. La rândul lor, Anca și Aurelian au susținut recitaluri pe scena Festivalului Mamaia 2024.

Loredana Groza, într-o salopetă Elie Saab cu paiete la Festivalul Mamaia 2024

Așa cum spuneam mai sus, Loredana Groza a susținut un recital de excepție în a doua seară de festival. Cu această ocazie, cântăreața a purtat o salopetă evazată cu paiete, semnată de brandul Elie Saab.

„O altă seară memorabilă cu un public fabulos la Festivalul Mamaia 2024!!! Mulțumesc OMD Mamaia pentru premiul Mamaia Nostalgia pe care l-am primit aseară!“, a scris Loredana Groza în dreptul mai multor fotografii de la eveniment.

Lidia Buble a bifat o apariție sexy pe scena festivalului de la malul Mării Negre. Artista o optat pentru o rochie midi neagră cu inele argintii, creație a unui brand românesc în valoare de 4562 de lei. La rândul ei, Anca Țurcașiu a purtat creațiile unei case de modă românești. Descoperă în galeria foto toate ținutele de pe scena Festivalului Mamaia 2024!

Pentru Marele Trofeu s-au luptat 10 artiști la Secțiunea de Interpretare și 10 compozitori la Secțiunea de Creație. Participanții au fost jurizați de Horia Moculescu, Corina Chiriac, Liliana Stanciu Georgescu, Laura Parfinov, Marian Cioaca, Ionel Tudor și Marius Țeicu, potrivit MagicFM.

Foto: Instagram/@ancaturcasiu; @lidiabuble; @irinabaiant; @loredanagroza; @fristei; @connectr; @3sudest_official; @felidonoseofficial

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton