Cum s-au cunoscut Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu: „Arogantă cum eram, am fost foarte rece”. Perechea are doi copii

.

Simona Gherghe a povestit cum l-a cunoscut pe soțul ei, Răzvan Săndulescu, alături de care are doi copii. Cei doi formează un cuplu din anul 2013.

Simona Gherghe, dezvăluiri rare despre momentul în care l-a cunoscut pe Răzvan Săndulescu, soțul ei

Invitată în podcastul „Gând la gând cu Teo”, moderat de Teo Trandafir, Simona Gherghe a povestit, printre multe altele, cum a ajuns Răzvan Săndulescu în viața ei. Cuplul s-a căsătorit civil în 2017, iar religios în 2018.

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, s-au apropiat într-o perioadă foarte dificilă din viața jurnalistei. Răzvan o știa pe Simona de la televizor și o simpatiza.

Citește și: Cum arată casa Simonei Gherghe. Prezentatoarea de la Antena 1, viață de vis în „Paradisul Verde” cu soțul și copiii

„Eram dărâmată.”

„A intrat Răzvan în viața mea în momentul în care eu am fost pregătită. Cătălin, care este și prietenul nostru, și nașul copilului nostru, avea o prietenă care era colega mea. Răzvan m-a văzut la televizor și îi plăcea de mine. Și colega mea, ca să îi facă o surpriză lui Răzvan, de ziua mea, l-a dat pe Răzvan la telefon să vorbească cu mine. Eu, arogantă cum eram, am fost așa… foarte, foarte rece.

După ce a fost scandalul la Acces și eu eram dărâmată, mi-a scris pe Facebook. Ei fac și management de criză. Și mi-a dat niște sfaturi atunci. Și am început să vorbim. Am vorbit foarte foarte mult până să ne întâlnim. Cred că o lună, două, mult, mult…”, a povestit Simona Gherghe, în podcastul „Gând la gând cu Teo”.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au doi copii împreună, pe Ana Georgiana și Vlad Ioan. Deși Simona este persoană publică, perechea este destul de discretă cu viața lor de familie.

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie la 46 de ani. Prezentatoarea TV are doi copii

Răzvan Săndulescu, stâlpul familiei

În toamna anului trecut, în podcastul „Te Ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, Simona Gherghe a dezvăluit că, în vara lui 2023, soțul ei și-a pierdut ambii părinți.

„Chiar dacă pentru Răzvan a fost o vară foarte dificilă, îl admir foarte tare pentru modul în care a gestionat toate emoțiile grele din perioada asta în care și-a pierdut ambii părinți. E cumplit. Faptul că el a putut să se ridice și să fie în continuare un sprijin pentru noi, evident că și noi am fost pentru el, dar să fie el stâlpul, mi se pare extraordinar. Chiar cred că mi-am găsit omul potrivit”, a declarat Simona Gherghe, în podcastul Ilincăi Vandici.

La începutul aceleiași discuții, Simona Gherghe a dezvăluit că, anul trecut, ea și soțul ei s-au conectat cel mai bine ca pereche de când sunt împreună. În acest sens au fost ajutați de terapie, de cărți, de cursuri și de podcasturi.

Foto: YouTube; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton