Cum s-a fotografiat Marina Almășan în Piața Obor din București. „Câțiva fani m-au recunoscut chiar și așa camuflată!”

.

Marina Almășan a împărtășit în mediul online experiența ei din Piața Obor, din București, unde a mers zilele trecute să se aprovizioneze cu fructe și legume de sezon proaspete. Îndrăgita prezentatoare de televiziune spune că a fost ușor recunoscută de oameni, chiar dacă era „camuflată” cu ochelari de soaere și pălărie. Și a conversat cu ei.

Vedeta de la TVR a mers în Piața Obor pentru cummpărături

Marina Almășan (58 de ani) este mereu activă în mediul online, unde își ține la curent fanii și urmăritorii cu cele mai noi și interesante momente din viața ei. În urmă cu câteva zile, ea a fost la cumpărături în Piața Obor, unde a intrat în vorbă cu persoanele care au recunoscut-o. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Marina Almășan a postat câteva fotografii din piață, dar și schimbul de replici pe care l-a avut cu unul dintre vânzătorii de la tarabe.

Citeşte şi: Marina Almășan, acuze dure la adresa Narcisei Suciu. „Doamne! Cine după cine a copiat?” De la ce a pornit conflictul

Citeşte şi: Marina Almășan, omagiu pentru Victor Socaciu: “Se împlinesc doi ani de când fiul meu a rămas fără tată”

Citeşte și: Marina Almășan, vacanță la Praga cu Georgică Cornu: „Mi-a măsurat cearcănele, mi-a constatat starea de irascibilitate”

Citeşte şi: Marina Almășan, experiență inedită pe vasul de croazieră cu care călătorește: „Nava s-a legănat constant toată noaptea”

O vizită încinsă în Piață Obor mi-a prilejuit, pe lângă cele 10 kile de cumpărături (cura de slăbire, nu glumă!), câteva dialoguri extrem de plăcute cu câțiva fani de-ai mei, care m-au recunoscut, iată, chiar și așa, “camuflată”!

Bunăoară, m-am conversat cu nea Petre, de la “cartofii de Covasna”. Așa am crezut, văzând înscrisul “ Covasna” de pe tricou. Sfătos, târgovețul mi-a povestit că are tricoul de 10 ani, de când a participat la un meci al României, în Ungaria mi-a mai zis că pe tricou mai scria și “ Ținutul Secuiesc este pământ romanesc”! Dar asta …s-a luat la spălat. I-am recomandat un detergent bun, care păstrează culorile! Weekend fain!” – a transmis Marina Almășan în mediul online.

Vezi în GALERIA FOTO cum s-a fotografiat Marina Almășan în Piața Obor, la cumpărături.

Marina Almășan s-a despărțit de partenerul ei de viață

CONȚINUT VIDEO UNICA

Prezentatoarea de televiziune și George Cornu s-au despărțit după 12 ani de relație.

Marina Almășan a început relația cu George Cornu după ce a divorțat de cântărețul Victor Socaciu, cu care a fost căsătorită timp de 16 ani. Cei doi au avut o relație la distanță, el trăind în Timișoara, iar ea în București.

După 12 ani de relație, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite, iar prezentatoarea de televiziune a declart că lucrurile între ei începuseră să de răcească de câțiva ani.

„Nimic spectaculos. Traversez de mult o etapă a vieții pe care o întâlnim des, în jurul nostru. După despărțirea dureroasă de Victor, am riscat să mă implic într-o relație la distanță, cu un om de care m-a apropiat faptul că trăisem despărțiri similare, datorate unei terțe persoane. Am crezut că vom avea forța să înfruntăm distanța. Ne-am fost loiali unul altuia.

Și ne-am sprijinit reciproc, fiecare în felul său. După plecarea din țară a fiului meu, acum doi ani, singurătatea a devenit și mai apăsătoare, sporadicele noastre întâlniri nereușind din păcate să suplinească acest gol”, a declarat Marina Almășan pentru Cancan.

Prezentatoarea de la TVR a mai explicat că distanța dintre ei a stat la baza unor tensiuni care i-a afectat.

„Au ieșit la iveală nepotriviri ignorate la început. S-au creat tensiuni felurite, alimentate în principal de neputința lui de a lua taurul de coarne, pentru a se stabili la București. Diversele  motive invocate au devenit din ce în ce mai greu de acceptat… Ultimii ani din cei 12 au fost mai mult inertiali, lucru lesne de observat pentru cineva, atent la nuanțele relatărilor mele din spațiul public.

Sper însă din tot sufletul ca presa să nu transforme aceasta răcire a unei relații, într-un subiect de scandal. Căci nu este. Și le mulțumesc de pe acum colegilor jurnaliști pentru tact”, a mai precizat fosta soție a lui Victor Socaciu, adăugând că va rămâne o relație bună întrea ea și Cornu.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton