Cum lucrează Aris și Alexia Eram împreună, după experiența de la „America Express”. „În concurs era ceva greu” / Exclusiv

.

De când s-a întors de la „America Express”, Aris Eram este din ce în ce mai prezent pe rețelele sociale. În ultimele luni, fiul Andreei Esca a realizat o serie de campanii online alături de sora mai mare, Alexia Eram, ceea ce l-a determinat să ia în considerare varianta unei cariere în această direcție. Pentru Unica.ro, tânărul de 20 de ani a spus ce sfat are pentru noii concurenți de la „Asia Express”, de ce a ales să studieze la o facultate din Spania, dar și cum lucrează cu sora mai mare în proiectele în care sunt cooptați.

Cum lucrează Aris Eram și Alexia împreună, după America Express

Alexia Eram este digital content creator de mai mulți ani. La rândul lui, în urma participării la „America Express”, Aris a primit propunerea de a se implica în diverse campanii promoționale. Tânărul a primit invitația de a i se alătura surorii sale cu bucurie și este deschis către a descoperi acest domeniu mai îndeaproape cu ajutorul ei.

„Nu știu, este încă o întrebare pe care mi-o pun (n.r. Dacă își dorește să devină creator de conținut). N-a fost niciodată scopul meu, dar o să văd dacă este ceva ce îmi place. Mi-a plăcut foarte mult pentru că tot timpul am dat de echipe foarte plăcute. Cu Alexia a fost super până acum. Vedem dacă mă descurc și singur”, a spus Aris Eram, pentru Unica.ro.

Întrebat dacă lucrează mai bine acum decât au colaborat la „America Express”, Aris a completat: „100% da, în concurs era ceva greu”.

Citește și: Cum i-a crescut Andreea Esca pe Alexia și Aris Eram. „A vrut să ne învețe cât de greu este să câștigi bani”

De ce a ales Aris Eram o facultate din Spania

Din anul 2021, Aris urmează o facultate de business din Spania. La premiera de gală a filmului „Nasty”, eveniment prezentat de mama lui, Andreea Esca, Aris ne-a dezvăluit ce l-a atras la facultatea pe care a ales-o și de ce preferă să studieze online.

„Acum sunt la facultate în Barcelona, fac studii economice. Termin online. Este foarte ok, pentru că pot să fac aceste campanii și să am oportunități aici, în București, în timp ce iau aceeași diplomă. Mie niciodată nu mi-a plăcut teoria, mai mult practica. Dar este foarte important să studiezi, pentru că este bine să știi puțin din toate. De-aia am și ales-o, pentru că are foarte multe opțiuni de practică pentru care am optat și eu”, a spus fiul Andreei Esca, pentru Unica.ro.

Citește și: De ce a fost Aris Eram, fiul Andreei Esca, exmatriculat din liceu. „Mama când o să vadă o să zică «De ce ai spus asta?»”

Aris, sfat pentru noii concurenți de la „Asia Express”

După experiența „America Express”, Aris are un sigur regret, că nu a câștigat. În rest, sfatul lui pentru Nicolai Tand și, implicit, pentru restul concurenților noului sezon „Asia Express”, este să trăiască prezentul din plin.

„Lui Nicolai Tand i-am spus cel mai important sfat, pe care noi nu l-am prea respectat, să apreciezi momentul și să nu fii așa prins în concurs”, a mai spus Aris, pentru Unica.ro.

Aris Melkior Eram s-a născut pe 24 iulie 2003 și este fiul prezentatoarei știrilor PRO TV Andreea Esca și al soțului ei, omul de afaceri Alexandre Eram. Aris a urmat Liceul Francez Anna de Noailles din București și are o comunitate online de peste 91.000 de urmăritori pe Instagram.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton