Cum l-a cunoscut Cristina Bâtlan pe viitorul soț, Petru. „Nici nu mi-a dat prin cap să mă gândesc la așa ceva!”

.

Cristina Bâtlan, investitoarea de la „Imperiul Leilor”, trăiește de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei, Petru, care i-a cerut mâna chiar de ziua ei de naștere, în Veneția.

Despre cererea în căsătorie, antreprenoarea i-a povestit recent lui Cătălin Măruță, în emisiunea lui, că a fost “ca în filme” și că nu se aștepta la așa ceva.

Cum l-a cunoscut Cristina Bâtlan pe Petru, viitorul soț

„Este inel, verigheta e aia fără pietre. Da, e verighetă de logodnă! (…) De ziua mea a venit cererea brusc și de-aia adevărată, ca în filme, am fost șocată. Eu care sunt asul filmelor, am rămas șocată. Cred că în orice femeie există o parte extrem de adevărată, în care te asociezi cu emoția, lași să apară vulnerabilitatea, indiferent cât de tare ești, ce om de afaceri ești, până la urmă ești o femeie care are un suflet” – a mărturisit ea, la Pro TV.

Cristina Bâtlan a vorbit apoi și despre cum l-a cunoscut pe Petru. Bărbatul lucrează tot în domeniul afacerilor, așadar are multe lucruri în comun cu antreprenoarea de la “Imperiul Leilor”. Cristina și Petru au început să comunice prima oară prin intermediul rețelelor de socializare, când el a pus câteva întrebări despre pantofi. Când s-au văzut prima oară, în cadrul unei întâlniri cu alți oameni, cei doi nu s-au gândit că ar putea avea o relație.

„Întâlnirea a fost ceva firesc”

„’Uite, am nevoie de nu știu ce perechi’, el știa modelele, codurile pantofilor. Ăsta a fost startul, a durat luni de zile până ne-am întâlnit. Și întâlnirea a fost ceva firesc. Era un om normal și m-am întâlnit cu el prima oară la masă cu alți oameni, nici nu mi-a dat prin cap să mă gândesc la așa ceva. Asta m-a făcut și mai mult să mă uit în urmă și mi-am dat seama că are legătură cu nevoia de a avea ceva”  – a adăugat afacerista.

Citeşte şi: Cristina Bâtlan, investitor la „Imperiul Leilor”: „Cred că sunt cel mai greu de impresionat om”. Cum a cerut-o iubitul de soție / Exclusiv

Citeşte și: Cristina Bâtlan, dezvăluiri despre divorțul de fostul ei soț, Roberto: „A fost o durere enormă pentru mine” / Video

Citeşte şi: Povestea juratei de la Imperiul leilor: Cum a luptat Cristina Bâtlan ca să îi salveze viața fiului ei

Citeşte şi: Cristina Bâtlan, nemachiată și fără filtre, la 50 de ani: „Un mare act să te arăți reală”

Cristina Bâtlan și fostul soț sunt parteneri de afaceri

Cristina Bâtlan a divorțat de tatăl copilului ei, Roberto, în urmă cu cinci ani. Afacerista a rămas în relații foarte bune cu fostul soț, care în prezent îi este și partener de afaceri.

“Fostul soț este partenerul meu la Musette, noi suntem 3 parteneri și ne înțelegem foarte bine. Cred că a trecut suficient de mult timp. Roberto este căsătorit, el are viața lui. Eu am viața mea și la Musette suntem asociați perfecți, pentru că am lucrat foarte mult timp împreună, astfel încât să avem foarte mare încredere unul în celălalt și cred că pentru noi asta este suficient și cred că e suficient în orice business” – a dezvăluit Cristina Bâtlan, pentru Unica.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton