Cum își menține Camelia Șucu silueta perfectă la 58 de ani. „Pentru mine funcționează foarte bine!”

.

Camelia Șucu se menține într-o formă fizică de invidiat. La 58 de ani, fosta soție a antreprenorului Dan Șucu, are o siluetă la care multe femei pot doar visa, care să fie secretele ei?

Cum se menține Camelia Șucu într-o formă fizică de invidiat

Camelia Șucu este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, este mama a două fete – Ioana și Cristina, din fostul mariaj cu Dan Șucu, ce a durat 18 ani și se menține într-o formă fizică excelentă. Într-un interviu pentru ego.ro, Camelia Șucu a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine, la aproape 60 de ani.

„Nu știu dacă există un secret! Cred că fiecare dintre noi, la un moment dat, ne cunoaștem corpul ca să știm ce ne face bine și ce nu ne face bine. Am trecut și eu prin nenumărate momente în care nu am mâncat! Când ești mai tânăr te ajută respectivele momente, apoi auzi că ar trebui să mănânci, dar altfel, ca să îți ajuți metabolismul. Pe scurt, nu e niciun secret!” – a explicat afacerista, pentru sursa menționată anterior.

Nu trebuie neapărat să mă abțin de la bunătățile pe care majoritatea le dorim!

Camelia Șucu a mai spus că este mereu atentă la sfaturile specialiștilor în nutriție și sănătate și face alegerile alimentare care consideră că i se potrivesc nevoilor corpului ei. Ceea ce funcționează în cazul fostei soții a lui Dan Șucu este mâncatul între anumite ore clar stabilite.

“Trebuie doar să asculți de specialiști, să vezi ce ți se potrivește ție și să menții ceea ce câștigi ca și fizic! De 2 ani pentru mine funcționează foarte bine acel intermittent fasting de care am auzit foarte mulți.

Mă ajută, mănânc doar între anumite ore, între 12 și 19. Mănânc porții mici și nu trebuie neapărat să mă abțin de la bunătățile pe care majoritatea le dorim, dulciurile! Însă mănânc în cantități foarte mici, e adevărat!” – a adăugat Camelia Șucu.

Citeşte şi: Cătălina Grama Jojo se menține în formă cu intermittent fasting: “Are multe beneficii, ajută memoria foarte mult”/ Exclusiv

Citeşte şi: Cum l-a cucerit soția pe Dan Șucu. Investitorul de la „Imperiul Leilor” și Diana Șucu sunt împreună de 18 ani

Citeşte şi: „Le-am dat cel mai important lucru în viață – valorile”. Milionara Camelia Șucu, dezvăluiri despre relația cu fiicele și succesul în afaceri / Exclusiv

Citeşte şi: Ce frumoase sunt! Camelia Şucu, împreună cu fetele ei pe covorul roşu

Camelia Șucu s-a apucat de afaceri după ce a renunțat la medicină

Înainte de a intra în lumea afacerilor, Camelia Șucu a fost medic, ea terminând Facultatea de Medicină în tinerețe. Fosta soție a lui Dan Șucu spune că atracția pentru domeniul businessului a venit treptat și a învățat din mers cum să se dezvolte.

“Plăcerea pentru afaceri se învață odată cu afacerile și e o plăcere dulce-amăruie – mai cu elemente de masochism, așa – nu e mereu totul roz. Dar da, este o bucurie să-ți folosești mintea, creativitatea și toată energia ca să produci niște lucruri care aduc bucurie altora, care fac bine în jurul tău, care inspiră oameni. Am învățat afaceri conjunctural, am fructificat oportunități, am fost acolo, la prindere, când destinul mi-a aruncat o minge și m-a chemat ‘la joacă’” –a declarat Camelia Șucu, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton