Cum gestionează Ozana Barabancea diferențele majore de opinie dintre ea și copii: „Mi-au reproșat unele lucruri și le-am zis că au dreptate” / Video exclusiv

.

Ozana Barabancea iubește muzica și țara în care s-a născut. Din dragoste pentru cele două, pe 1 Decembrie va susține un concert de muzică patriotică, eveniment pe scena căruia vor urca și copiii ei, Andrew și Gloria. Într-un interviu FRESH by UNICA, artista ne-a spus, printre multe altele, ce părere are despre muzica din trendingul românesc actual, dar și cum gestionează hate-ul de pe rețelele sociale.

Am vorbit cu artista și despre cum tratează diferențele de opinie dintre ea și copiii ei. Ozana Barabancea încearcă să fie fermă și să-și argumenteze opiniile astfel încât Gloria și Andrew să înțeleagă toate implicațiile alegerilor lor. Jurata de la „Te cunosc de undeva” consideră că cel mai important este ca ea și copiii ei să rămână uniți.

Ozana Barabancea le cere iertare copiilor ei: „Mi-au reproșat unele lucruri și le-am zis că au dreptate”

„M-au cerat și ei, i-am certat și eu, mi-au reproșat unele lucruri și le-am zis că au dreptate. Am greșit și eu față de ei și mi-am cerut iertare. Și ei își cer iertare, mi se pare un lucru extraordinar de important. E foarte greu în ziua de astăzi să-ți ceri iertare. Cred că sentimentul de apartenență este cel mai important, îți dă siguranță”, a declarat Ozana Barabancea, în exclusivitate la FRESH by UNICA.

În continuarea discuției am aflat că Ozana Barabancea crede că România „geme de talente” pe plan muzical. „Sunt foarte mulți copii talentați. Dacă există ceva ce nu-mi place este tendința, moda, consumerismul”, a completat. Ozana consideră că experiența și munca i-au oferit luxul de a nu face „nimic comercial”.

„Muzica, de fapt, slujește cuvântului”

„Mă întreba fiica mea: «De ce nu cânți și tu altceva?». Nu confunda tematica cu producția. Eu pot să le fac moderne, piesele astea au un sound modern, un pop modern cu un sound actual. Pe mine mă interesează mesajul din spate. Muzica, de fapt, slujește cuvântului. Eu nu scriu muzică orchestrală, eu pornesc de la o idee pe care o pun în versuri”, ne-a mai declarat Ozana Barabancea, în exclusivitate.

Citește și: Ozana Barabancea: „Ca femeie singură în societate, oricât ne ridicăm mușchii și zicem că putem, e greu” / Video exclusiv

Citește și: Ozana Barabancea spune că știe când o să moară. „Am aflat niște lucruri care m-au cutremurat. De ani de zile știu!”

„Asta am împrumutat de la cei de afară, bullyingul”

Ozana Barabancea nu mai este prezentă pe Facebook, însă nu din cauza comentariilor negative, ci pentru că remarcase că pierdea mult timp pe telefon din cauza platformei online. Este, însă, prezentă în continuare pe Instagram și TikTok. Artista ne-a dezvăluit că tratează hate-ul din mediul online diferit în funcție de context.

„Le șterg, le răspund. (…) Am învățat când eram mică să nu răspund cu rău la rău. Probabil uneori trebuie să le aduci argumente oamenilor care nu sunt atât de informați sau atât de pregătiți și care consideră că răutatea trebuie să devină un sport național. Asta am împrumutat de la cei de afară, bullyingul. Nu mă las batjocorită, că nu e cazul. Depinde de moment”, a declarat Ozana Barabancea, la FRESH by UNICA.

Citește și: Ozana Barabancea, incident neplăcut la Operă. „Mă gândeam să chem poliția”

Citește și: Ce produs în valoare de 3 lei folosește Ozana Barabancea pentru a-și menține frumusețea pielii

Ce părere are Ozana Barabancea despre profesia de influencer

Ozana Barabancea este o susținătoare a profesiei de influencer. În ceea ce o privește, apreciază creatorii de conținut care călătoresc, în special în zone mai puțin cunoscute din țara noastră.

„Este o muncă. Este o meserie nouă, o meserie aparent independentă, pentru că eu cred că este o echipă de oameni în spate care lucrează împreună. E frumos. Mie îmi plac cei care călătoresc și prezintă diverse locații, mai ales din România. Îi urmăresc cu drag. Descopăr locuri superbe. Unii vând foarte bine. Este o muncă în spate care trebuie respectată. Fiecare are loc sub soare”, ne-a mai declarat în exclusivitate.

Citește și: Ozana Barabancea, prima reacție după moartea Ronei Hartner: „A fost o mare artistă, cu o putere si un magnetism scenic de admirat” / Exclusiv

Citește și: Cum arăta Ozana Barabancea în tinerețe

Cum arată meniul juratei de la „Te cunosc de undeva”, la 6 ani de la prima operație la stomac

În 2017, Ozana Barabancea a suferit o operație de micșorare a stomacului. Anul trecut, artista a apelat la o a doua intervenție, prin care i s-a făcut un inel gastric. În prezent, meniul Ozanei include brânză, pește, spanac, avocado și bezele făcute în casă. „Fără bezele viața mea e tristă”, a glumit.

Unul dintre ritualurile Ozanei Barabancea pentru suflet include Sfânta Liturghie duminica și călătoriile la diverse mănăstiri din țara noastră. Totodată, în mașină, solista ascultă ori Rapsodia Română de Enescu ori un acatist.

Citește și: Ozana Barabancea: „Ocupația mea principală sunt copiii mei”. Ce promisiune le-a făcut Gloriei și lui Andrew / Exclusiv

Citește și: Ozana Barabancea, momente tragice în turneu în Japonia: „A decedat. Nu a suportat clima”

Care este visul Ozanei Barabancea. „Abia aștept să se facă 4 mai 2025”

„Am un vis. Abia aștept să se facă 4 mai 2025. Atunci se împlinesc 100 de ani de la moartea lui George Enescu. Atunci voi putea dirija Rapsodia Română fără să plătesc un bir de 100.000 de euro. Cineva mai deștept decât noi are aceste drepturi și numai în anumite condiții poți să dirijezi Rapsodia Română. Când am cerut voie să iau partitura mi s-a întins un contract că, dacă voi dirija, va trebui să fie cu caracter executoriu și să plătesc unui domn 100.000 de euro. Aștept să se facă 2025 sau 2024 și să nu-l mai sun în viața mea”, ne-a mai mărturisit Ozana Barabancea.

Foto: Instagram/Ozana Barabancea

Set up studio: Simona Josan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton