Cum e viața lui CRBL după divorț. „Mulți oameni își fac griji.” Ce spune despre o viitoare relație

.

CRBL a vorbit în cadrul unui interviu despre cum este viața lui după divorțul de femeia cu care a stat alături timp de 16 ani și spune că nu exclude ideea să reintre într-o relație de lungă durată dacă se va ivi ocazia.

CBRL și soția sa, Elena, au anunțat că se despart în aprilie

Eduard Mihail Andreianu, pe numele real, și Elena Vascu au decis să pună capăt căsniciei în primăvară. Ce doi au o fată, Alessia, în vârstă de 14 ani.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alessiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru”- a fost mesajul transmis de CRBL pe Instagram în primele zile din aprilie” – a transmis CRBL în primele zile din aprilie, anunțând separarea.

Cum e viața lui CRBL după divorț

Au trecut trei luni de atunci, iar artistul a vorbit în cadrul unui interviu recent despre cum arată viața lui de atunci. CRBL spune că „e foarte bine” momentan, deși multă lume își face griji pentru el.

El e ocupat cu muzica în perioada aceasta și urmează să scoată videoclipul pentru o piesă nouă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Mi-aș dori și eu mult să încep vacanța, o aștept de foarte mult timp să mă duc să mă deconectez un pic, dar nu-mi permit, că deocamdată muncesc. Trebuie să lansez videoclipul la piesa asta cu „Cerul e albastru, iarba e verde”.

Sunt foarte bine! Sunt foarte mulți oameni în jurul meu care își fac griji în continuare. Mulțumesc, dar nu e cazul! Sunt bine, sunt echilibrat, zâmbesc, muncesc, sunt bine” – a declarat CRBL pentru ciao.ro.

Citeşte şi: În ce relaţii este CRBL cu fiica sa, după divorţul de mama ei: „Tolerez, dar nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”

Citeşte şi: Ce vârstă are CRBL și care este numele lui. Prima dată s-a însurat la 20 de ani, iar pe actuala soție a cunoscut-o la Pro TV

Citeşte şi: Unde s-au mutat Elena Viscu și fiica Alessia, după despărțirea de CRBL. Când ar fi început problemele dintre artist și soția sa

Citeşte şi: De ce a divorțat, de fapt, CRBL de soția sa, după 16 ani de căsnicie. „Sunt foarte mulți care nu ar face asta”

Legat de o viitoare nouă relație, artsitul a mărturisit că nu exclude această posibilitate, însă nu poate știi deocamdată când sau ce va urma.

„De ce nu? Da! Sunt liber de contract, evident, dar nu știm ce ne oferă ziua de mâine. Eu de unde să știu? Eu doar trăiesc intens în fiecare zi și mă bucur de tot ce trăiesc” – a adăugat el.

Motivul divorțului lui CRBL după 16 ani de mariaj

CRBL a declarat în rumă cu câteva săptămâni că El cu Elena și Alessia au fost mereu o familie unită și au făcut lucruri extraordinare împreună. Dar problema a fost că „flacăra aia” dintre el și soție s-a stins.

„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Alexia confirmă toată povestea noastră. Noi ne-am promis acum 16 ani, că în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă. Se simte. Nu e un motiv anume.

Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci, și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect. Și am hotărât amândoi de comun acord să facem acest pas”– a spus CRBL în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton