Cum au petrecut vedetele de Crăciun. Alexia și Aris Eram, sărbători la Paris. Jorge, cu familia în Barcelona / Foto

.

De Crăciun, vedetele au fost înconjurate de cei dragi, unele în țară, altele pe meleaguri străine. Andreea Esca, soțul ei, Alexandre, și copiii lor, Alexia și Aris Eram, au petrecut Crăciunul la Paris, alături de familia lui Alexandre. Gina Pistol, Smiley și fetița lor au rămas acasă, în București, în timp ce Jorge și familia lui au plecat în Barcelona.

Crăciunul este, întâi de toate, despre familie. Sărbătorile de iarnă sunt prilejul perfect să ne adunăm în jurul mesei de Crăciun și să depănăm amintiri din anul care se apropie cu pași repezi de final, dar și să facem planuri pentru cel care urmează. Așa i-a prins Crăciunul pe Mihai Morar și Cristi Chivu, Andreea Marin și Nadia Comăneci, printre mulți alții.

Cum au petrecut vedetele de Crăciun. Theo Rose, pauză de la social media. Cristi Chivu și familia, Crăciun pe pârtia de schi

Cu ocazia primului Crăciun în trei, Theo Rose și Anghel Damian au realizat o ședință foto alături de fiul lor, Sasha. După o perioadă plină de filmări și concerte, lansări de piese și campanii online, Theo Rose se bucură de o bine-meritată pauză. Deși, până acum, foarte prezentă pe rețelele sociale, antrenoarea de la „Vocea României” savurează din plin timpul petrecut în familie de sărbători.

Cristi Chivu și soția lui, Adelina, au petrecut Crăciunul pe pârtia de schi, alături de fiicele lor, Anastasia și Natalia. Simona Gherghe și Andreea Marin au optat pentru un Crăciun acasă. Simona a avut alături și familia extinsă, în timp ce Andreea a petrecut în formulă restrânsă, cu iubitul, Adrian Brâncoveanu, și fiica, Violeta Bănică. Asemeni Andreei Marin, Iulia Albu a sărbătorit Crăciunul cu fiica, Mikaela, și iubitul, Mike.

Citește și: Lavinia Petrea, la final de 2023: „Anul dorințelor împlinite. l-am început în casă nouă și îl vom încheia într-o vacanță mult visată” / Exclusiv

Citește și: De ce este Lili Sandu „total împotriva” rezoluțiilor de Anul Nou. Ce planuri are prezentatoarea TV de sărbători / Exclusiv

Citește și: Monica Davidescu: „Nu am amintiri cu mama de Crăciun. A părăsit lumea asta când eu aveam 3 ani și jumătate” / Exclusiv

Antonia și Alex Velea, Crăciun în Dubai

Tot în formulă restrânsă au petrecut Crăciunul și Andreea Bănică, Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și Nadia Comăneci. Andreea Bănică s-a fotografiat la brad alături de soț și de cei doi copii, Sofia și Noah. La rândul ei, Nadia Comăneci s-a fotografiat la brad cu soțul ei, Bart Conner, și cu fiul lor, Dylan. Alice Cavaleru a împărtășit momentul în care fiicele ei au deschis cadourile de Crăciun.

La fel ca Theo Rose, Andreea Bălan a realizat o ședință foto cu iubitul și cu fiicele ei, Ella și Clara, înainte de Crăciun, iar acum se află la munte. Cât despre Antonia, ea și Alex Velea au optat pentru un Crăciun la temperaturi ridicate, în Dubai. Una dintre cele mai bune prietene ale Antoniei, Giulia, a petrecut Crăciunul urmărind emisiunea America Express. Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, au fost eliminați din show în semi-finală.

Descoperă în GALERIA FOTO de mai sus cum au petrecut și alte vedete de Crăciun!

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton