Cum și-au educat Andreea Esca și Alexandre Eram copiii. „Asta cu a da milităria jos din pod funcționează!”

.

Andreea Esca a făcut câteva dezvăluiri despre educația pe care le-a dat-o copiilor ei, precizând că a primit sfaturile unui medic pediatru din SUA. Prezentatoarea a vorbit în emisiunea „La Măruță” despre detaliile de care a ținut cont în legătură cu educarea și creșterea Alexiei și a lui Aris.

Andreea Esca, o mamă exigentă?

Andreea Esca a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre un maraton la care a luat parte în Italia, eveniment la care a participat și soția lui Mircea Geoană. Venind în discuție subiectul legat de educarea copiilor, prezentatoarea buletinului de știri de la Pro TV a explicat că a vorbit cu un medic pediatru și a aflat că este important să impui limite celor mici, pentru că altfel vor considera că părinților nu le pasă de ei. Andreea Esca (51 de ani) și soțul ei, Alexandre Eram (54 de ani) au doi copii – Alexia (23 de ani) și Aris (20 de ani).

„Să știi că eu am vorbit cu un medic pediatru american care a scris o carte foarte bună pe care toate mamele o citeau când rămâneau însărcinate. Omul mi-a explicat după ce eu i-am zis: ‘Domne, ce o să fac?’ Eu deja aveam foarte mari griji, nici nu știu dacă se născuse Alexia sau avea două sau trei luni. ‘Ce o să fac că mie îmi e frică în adolescență? Cum să facem?’.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Și el mi-a spus inclusiv treaba asta: Trebuie să le puneți limite pentru că din sondajele pe care noi le-am făcut cu copii care erau adolescenți și care erau liberi să facă tot ce vor, iar în momentul în care noi îi întrebam cum sunt părinții voștri niciunul nu a răspuns că sunt cool. Toți ziceau că părinților nu le pasă. ‘Cum e mama ta? Nu-i pasă, pot să fac ce vreau’ – răspundeau ei. Deci nu era cu o notă pozitivă, era că nu le pasă” – a explicat Andreea Esca.

Andreea Esca, sfătuită să le impună limite copiilor

Vedeta de la Pro TV este de părere că nu este în regulă să fii un părinte „prea relxat”. „Eu cred că, pe vechi, asta cu ‘A da milităria jos din pod’ funcționează în continuare. Așa cred eu, nu știu. Și cred că a fi prea relaxat nu e în regulă” – a continuat.

Citeşte și: Andreea Esca, prin ochii fiicei sale, Alexia Eram: „Nu aș alege niciodată un alt model”

Citeşte şi: Alexia și Aris Eram au gătit o tartă cu praz la Chefi la cuțite. Reacția juraților: „Putea să fie și mai bun” / Video

Citeşte şi: Ce obiecte ciudate are Andreea Esca în casă! Aris Eram a publicat imagini de colecție din locuința vedetei

Citeşte şi: Cum arată Andreea Esca fără machiaj, la 51 ani. Reacțiile fanilor: „Tu nu îmbătrânești” / Foto

Andreea Esca a fost îndrumată de medicul pediatru american să impună limite copiilor și ca părinte să fie atentă la comportamentul lor.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Și mi-a spus: ‘Trebuie puse limite și să vă țineți de limite. De exemplu dacă îi spuneți să vină acasă de la petrecere la ora 12 noaptea, întotdeauna la 12 noaptea să fiți la ușă, să îi deschideți ușa, să fiți prezent, nu îi dați oră și apoi mergeți si vă culcați, că atunci oricum știe că tu dormi’.

Zicea că atunci, în momentul în care deschizi ușa, oricât ar fi omul ăla de golan, de derbedeu, are un bun simț că mă vede mama că eram vai de mine” – a comepletata Andreea Esca.

Foto – capturi video / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton