Cum arată Vlăduța Lupău în costum de baie. Însărcinată în șase luni, artista și-a etalat burtica de gravidă

.

Vlăduța Lupău trece printr-o perioadă extraordinară a vieții ei. În vârstă de 33 de ani, îndrăgita cântăreață așteaptă să aducă pe lume cel de-al doilea copil și, pe plan profesional, a bifat primul ei concert la Sala Palatului, din București.

Vlăduța Lupău va mai aduce pe lume un băiat

Vlăduța Lupău este însărcinată în șase luni. A dat vestea că familia ei se mărește chiar în timpul concertului de la Sala Palatului, în martie. Vlăduța și soțul ei, Adi Rus, mai au un băiețel, Iair, care în vară va împlini 2 ani. Vlăduța Lupău și-a invitat fiul pe scenă pentru a face marele anunț și a dezvăluit atunci și sexul bebelușului.

„Ca să nu mai fiți curioși oare ce îi, oare ce nu îi! Ce are mami în burtică, fetiță sau băiat?”, a spus Vlăduța Lupău pe scenă. Iair a răspuns – „Băiat!”

„Să știți că atunci când am aflat această mare minune din viața noastră, l-am întrebat pe el așa, să vedem… oricât îi ziceam… fetiță, nici noi nu știam, dar el băiat, băiat, fără să-i zică nimeni și cred că a fost singurul care a avut dreptate. O să fiu mamă de băiat! Și cei care aveți fete, o să fiu soacră mare, da?” – a continuat artista, la momentul respectiv.

Vlăduța Lupău, la piscină, etalându-și burtica de gravidă

Artista a fost în urmă cu câteva zile la piscină cu soțul ei și s-a fotografiat în costum de baie dintr-o singură piesă, cu un imprimeu cu felii de pepene.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„În pozele astea e doar o trecere ușoară prin ani… câți? 4! Diferențe mari nu sunt… decât de anotimp. Mai e ceva? Sper ca n-am stricat peisajul și de data aceasta, la cât de frumos este!” – a scris Vlăduța, în dreptul unor fotografii în care apare în acelasși costum de baie și înainte de a fi însărcinată, dar și cu burtica de gravidă.

Citeşte şi: Ce a experimentat Vlăduța Lupău după ce a terminat alăptarea fiului ei. „Am crezut că mor de durere”

Citeşte şi: De ce a ținut Vlăduța Lupău a doua sarcină ascunsă. Declarații rare despre relația cu soacra ei: „Mă ajută în concerte” / Exclusiv

Citeşte şi: Ce dormitor spectaculos are Vlăduța Lupău! Artista a arătat imagini din noua locuință de vis / Foto

Citeşte şi: Vlăduța Lupău: „M-au prostit medicii din România”. Ce i s-a întâmplat artistei

Postarea a adunat rapid peste 57 mii de aprecieri din partea internauților și multe mesaje frumoase. Unii dintre fanii artistei au răspuns provocării Vlăduței, semnalând diferențele dintre imagini.

„Tu ești superbă mereu, iar diferența este că soțul are mai multe tatuaje.”

„Blândețea de mama e pe chipul tău de azi… ceea ce lipsește cu desăvârșire în trecut. Aparent femeile sunt mult mai frumoase cu timpul, datorita copiilor”

„Diferenta fizică nu este, dar sufletești sunt, sunteți mai bogați cu două comorii acasă.”

„Cea mai frumoasă!”

„Cuplul perfect, voi sunteți! Vă iubesc!”

„Ești superbă din toate punctele de vedere! Ești o încântare și o binecuvântare de la Dumnezeu să îmi facă zilele mai frumoase!”

„Ești o graviduță frumușică tare. Și o mămică grijulie. Îți doresc să ai naștere ușoară. Să vă trăiască copilași, să vă bucurați de ei!” – sunt doar câteva dintre multele mesaje postate de fani în dreptul imaginilor cu Vlăduța.

Vlăduța Lupău vrea să aibă copii de vârste apropiate

Artista și soțul ei și-au dorit mereu o familie numeroasă, iar visul lor este pe cale să devină realitate. Pentru că și ea a crescut cu un frate apropiat vârstei ei, Vlăduța a decis ca între Iair și viitorul bebeluș să nu fie diferență mai mare de doi ani.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Din modelul meu de viață, cu fratele meu, cât mai apropiați de vârstă ar fi ideal, pentru că ar crește împreună. Ar avea prieteni comuni, aceleași lucruri de făcut, ale vârstei. Ar merge la liceu sau la facultate în același timp. (…) Cred că vârsta ideală e cât mai apropiată”, a spus Vlăduța Lupău, pentru Unica.ro.

Cum se înțelege Vlăduța Lupău cu soacra ei?

Tot în cadrul aceleiași discuții pe care Unica a avut-o cu artista, am aflat că mama lui Adi Rus are o relație specială cu ea. O ajută mult în creșterea lui Iair și cele două sunt prietene.

„Ne ajută mama lui Adi (n.red.: în creșterea lui Iair), adică ne-a ajutat foarte mult până acum și ne va ajuta în continuare cu siguranță. Reușim să fim prietene. Ne înțelegem bine. Și până să fie Iair eram apropiate. Venea cu mine la cântat, mă ajută în concerte, în casă, în toate lucrurile din viața mea” – ne-a mai dezvăluit cântăreața.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton