Cum arată viața lui Theo Rose la aproape un an de când a devenit mamă: „Vreau să fac bani, dar nu cu orice preț” / Video

.

Theo Rose parcurge din nou o perioadă aglomerată din punct de vedere profesional. În mediul online, cântăreața a dezvăluit cum se împarte între viața de familie și responsabilitățile ce țin de cariera ei, dar și ce o ambiționează să accepte mai multe proiecte simultane, deși în trecut a atins burnout-ul. În mai puțin de o lună, artista va sărbători moțul băiețelului ei și al lui Anghel Damian, Sasha Ioan.

Theo Rose s-a confruntat cu burnout-ul

Pentru Theo Rose (26 de ani), ultimii doi ani au fost plini de proiecte și de schimbări în viața personală. Din vara anului 2022 artista formează un cuplu cu Anghel Damian, actor, scenarist, producător și regizor la doar 32 de ani. În iunie 2023 s-a născut băiețelul lor, Sasha Ioan, într-una dintre cele mai productive perioade din viața lui Theo Rose.

La doar o lună după ce a născut, Theo s-a întors pe platourile de filmare de la „Vorbește Lumea”. Simultan, artista filma pentru serialul „Clanul”, pregătea piese și videoclipuri noi, susținea concerte și era imaginea mai multor campanii. Așa a ajuns să experimenteze burnout-ul, un sindrom psihologic care apare ca un răspuns prelungit la factorii de stres cronici interpersonali, în mod special de la locul de muncă.

Citește și: De ce l-a evitat Theo Rose pe iubitul ei, Anghel Damian, după ce l-a cunoscut. „Era o chestie din ochi” / Video

Citește și: Theo Rose, în duet cu fiul ei și al lui Anghel Damian, Sasha. „S-au vărsat lacrimi în seara asta”. Momentul adorabil, filmat / Video

„Nu sunt bine”

„Burnout… Here I come! Nu sunt bine. Tot zic că am obosit, dar nu sunt în stare să schimb nimic. Corpul și mintea mea sunt în Piața Constituției și se revoltă. Cred că trebuie să fug în altă țară ca politicienii (râde)”, a scris cântăreața în mediul online, în urmă cu câteva luni.

Între timp, serialul „Clanul” și emisiunea „Vocea României” s-au încheiat, însă cariera lui Theo Rose continuă cu la fel de multe proiecte.

Citește și: Denis Hanganu, desemnat Best Actor la Premiile Unica.ro 2024. Dezvăluiri despre rolul din „Clanul”, Carmen Tănase și Theo Rose: „Ne-am pus sufletul pe tavă” / Exclusiv

Citește și: Fashion inspiration: Sacoul, articolul vestimentar vedetă al primăverii. Toate femeile stilate îl poartă. Inspiră-te de la Lidia Buble, Alexia Eram și Theo Rose!

Cum se împarte Theo Rose între viața de familie și carieră

Fiul lui Theo, Sasha Ioan, va împlini un an în mai puțin de o lună, pe 14 iunie. Mai în glumă mai în serios, cântăreața a explicat pe rețelele sociale ce crede că o determină să accepte mai multe proiecte simultane, deși în trecut și-a propus să nu mai facă acest lucru.

„Am zis când eram cu burnout-ul atunci că nu le mai amestec niciodată. Dacă într-o zi am cântare, nu îmi mai pun și filmare sau altceva. Mi-a fost greu rău în perioada aia și cu «Clanul» și cu «Vocea României» și cu cântările. Astăzi am amestecat, acum filmez toată ziua pentru o campanie și seara cânt iară”, a povestit artista la Instagram Story.

„Vreau să fac bani, dar nu așa cu orice preț”

„Eu, sincer, cred că mă gândesc că am un copil acasă și trebuie să-i dau de mâncare sau că trebuie să fac podul mamei la casă acolo la țară. Altfel nu-mi imaginez de ce. Am rămas setată pe gândirea aia de dinainte. Vreau să fac bani, dar nu așa cu orice preț. Nu să mă îmbolnăvesc, dă-i dracu de bani. Dacă simt că mor lasă, mai rabd, mai aștept. Dar câteodată mai fac concesii. Vedem. Să sperăm că astăzi va fi o zi bună și frumoasă și nu atât de grea”, a încheiat cântăreața.

În cele din urmă, Theo este atât motivată fiindcă iubește cu adevărat ceea ce face. Visul ei tocmai acesta a fost, să cânte, să joace, să apară pe micile ecrane. Întâmplarea a făcut ca două visuri să i se îndeplinească simultan, să întemeieze familia pe care și-o dorea și să facă parte din proiectele la care aspira. Provocarea este să găsească un echilibru între cele două, lucru la care lucrează zi de zi, sprijinită de familie și de iubitul ei, Anghel Damian.

Foto: Instagram/Theo Rose

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton