Cum arată spectaculoasa vilă din Las Vegas a Anamariei Prodan. „Marc Anthony, Mike Tyson, toți stau pe aici!”

.

Anamaria Prodan a făcut turul vilei sale din Las Vegas în show-ul “Prodanca. Punct și de la capăt”. În vârstă de 51 de ani, impresara deține o locuință luxoasă într-o zonă superbă din Las Vegas și are vecini celebri.

Locuința impresarei, amplasată în cea mai bună zonă a Vegasului

Vila este extrem de spațioasă, are etaj, jacuzzi, piscină, o terasă amenajată cu un grătar profesional și o grădină cu pomi fructiferi exotici. Anamaria Prodan spune că zona în care este amplasat imobilul este “foarte, foarte bună”, dar și foarte sigură și liniștită.

„Casa este într-o zonă foarte, foarte bună a Vegasului. Cea mai bună zonă a Vegasului.

Nu e că mă laud, este o zonă sigură, este o zonă unde copiii mei cresc foarte bine și liniștiți, nu intră nimeni peste tine, nu-ți face nimeni rău, poți să ieși la orice oră din zi sau din noapte să te plimbi. Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni. Am cele mai bune lămâi din lume. Trebuie să culegem lămâile. Se ocupă grădinarul. Eu ador casa asta. Este cu iz mexican. Mi-a plăcut tare mult” – a explicat Anamaria Prodan, în emisiunea pe care o prezintă.

Marc Anthony și Mike Tyson, vecinii Anamariei Prodan

Impresara se mândrește cu superstarule care îi sunt vecini, printre aceștia numărându-se Marc Anthony sau Mike Tyson.

„Marc Anthony, Mike Tyson… Sunt pe aici! Toți stau pe aici! Dar nu m-am întâlnit cu ei, că vin mai rar în ultima perioadă! Am vecini celebri, știu și eu cine sunt ei, știu și ei cine sunt eu! Ne vedem și ne zicem Hello! Hello!” –  a completat ea.

Vila impresarei este amenajată într-un stil modern și nu este încărcată cu prea mult mobilier sau cu prea multe decorațiuni. De remarcat este livingul extrem de spațios, în care zona în care este amplasată o canapea mare din piele este delimitată de restul camerei de două coloane uriașe din marmură. Obiectele decorative ce împodobesc locuința sunt clasice, emanând un aer de lux, eleganță și bun gust. Casa este, de asemenea, echipată cu sisteme de iluminat și ventilație de ultimă generație, pentru a asigura confortul necesar.

Citeşte şi: Anamaria Prodan face dezvăluiri despre divorț și își expune noile trăiri: „Am făcut ordine în viaţa mea şi a copiilor”

Citeşte şi: Anamaria Prodan a slăbit 4 kg într-o săptămână. Ce face pentru a-și menține silueta. „Înainte mergea în Turcia”

Citeşte şi: Anamaria Prodan a împărțit caviar la parastasul mamei sale, Ionela Prodan. „În amintirea ei, nimic nu e prea scump!”

Citeşte şi: Ce diferență de vârstă este între Anamaria Prodan și presupusul nou iubit, sportivul Ronald Gavril. „Apreciez cel mai mult la el bărbăția”

„E blestemul vieții mele! Foarte multe sisteme de iluminat, audio, video. Luați-mă ușor la început, până reușesc să mi le amintesc. Mă enervează foarte tare că se aprind și ventilatoarele și becurile și pornește și jacuzzi și piscina! E ceva rău! Sunt de modă veche. La noi mereu a fost lenea de a urca aceste scări, multe!” – a mai precizat Anamaria Prodan, în filmarea prezentată la Antena Stars.

Anamaria Prodan are o vilă la Snagov cu 5 etaje

Impresara mai are o locuință și în România, o vilă spectaculoasă pe malul lacului Snagov, pe care a renovat-o de curând, după separarea de fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Vila din Snagov a fost initial achiziționată ca locuință de vacanță.

„Casa asta am luat-o dintr-o joacă, să avem o casă de vacanţă aproape de Bucureşti, pentru că nu plecăm niciodată departe. În timp, ne-am îndrăgostit de locul ăsta, de curtea mare de 1.000 de metri pătraţi. […] Nu mai încăpeam. Vila are 5 etaje. Noi suntem mulţi, avem familie mare”, a declarat impresara, acum ceva vreme.

Fata cea mare a Anamariei, Rebecca, a contribuit la amenajarea curții vilei de la Snagov, ea având studii în domeniul designului și al artei.

“Înainte era cu portocaliu, ceva rău. Cred că Dumnezeu ia mereu ce nu e bun din viețile noastre. Am și noroc cu Rebecca, că a terminat Marangoni (n.r.  – școală de Modă, Artă și Design din Milano), mi-a zis – Mami, eu îți fac un desen și crede-mă că o să iasă ceva foarte frumos, o să avem cea mai frumoasă curticică de pe lac”, a spus Anamaria Prodan, pentru wowbiz.ro.

Foto – capturi video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton