Cum arată și cât costă casa în care locuiește Andreea Bălan: „E zona foarte bună” / Video

.

Andreea Bălan locuiește într-o casă de 340 de metri pătrați, situată în zona Pipera din București. Într-un videoclip publicat pe contul personal de TikTok, solista le-a spus urmăritorilor săi cât costă casa în care locuiește, făcând, totodată, un tur rapid al parterului acesteia.

Casa Andreei Bălan este construită pe un teren de 500 de metri pătrați și a fost inițial concepută ca un duplex. Ulterior însă, solista a unit cele două locuințe. În zona din fața casei există spațiu pentru 2-3 locuri de parcare, iar în spate cântăreața are o curte unde a organizat, de-a lungul timpului, mai multe evenimente.

Cum arată și cât costă casa în care locuiește Andreea Bălan: „E zona foarte bună” / Video

În videoclipul postat pe TikTok, Andreea a prezenta doar parterul locuinței sale, unde se află un living de 120 de metri pătrați cu bucătărie deschisă, o baie și spălătoria. A fost surprinsă și scara către etajul 1, unde cântăreața a amenajat un perete cu amintiri.

„Ținând cont că e zona foarte bună, în Pipera, și casa e foarte mare, cred că în jur de 850.000”, spune Andreea Bălan că ar costa locuința ei, care are „foarte multe camere”, pe care nu le-a prezentat însă în același videoclip.

Citește și: Andreea Bălan, răsfățată de iubit. Cum a surprins-o Victor Cornea pe artistă de două ori în aceeași zi

În living, Andreea a amenajat și o zonă specială pentru fotografii pentru social media. Paralel cu acea zonă se află canapeaua, unde, în timpul filmării, fiice solistei urmăreau cel mai nou videoclip al ei, filmat în Dubai, pentru piesa „Băieți cu inima în blugi”.

Andreea Bălan, împlinită personal și profesional

Andreea Bălan are două fiice, Ella Maya și Clara Maria, din fosta căsnicie cu actorul George Burcea. În prezent, solista formează un cuplu cu sportivul Victor Cornea. Jucătorul de tenis are o relație specială cu fiicele solistei și mărturisește că el și Andreea au o „conexiune divină”.

Între Andreea Bălan și Victor Cornea există o diferență de vârstă de 10 ani despre care artista spune că nici nu se vede și nici nu se simte. În plus, cântăreața susține că dintotdeauna a simțit că va fi cu cineva mai tânăr decât ea. Tot atunci, solista a spus că apreciază la Victor Cornea disciplina, performanța și ambiția lui. În plus, Andreea Bălan este mândră de iubitul ei și bucuroasă să îl însoțească în turneele sale de tenis.

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații despre părinții lui Victor Cornea: „Vreau să clarific”. Ce s-a întâmplat când a fost la ei acasă

„O apreciez foarte mult, îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a declarat Victor Cornea, în emisiunea „Așii Tenisului”, de la Digi Sport.

Foto: TikTok; Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton