Cum arată Paștele pentru Violeta Bănică, după divorțul părinților, Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior: „Suntem mulți și peste tot”

.

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior, a dezvăluit cum arată sărbătorile de Paște și Crăciun în familia ei. Părinții adolescentei au divorțat în anul 2013 și și-au refăcut viețile alături de alți parteneri. În prezent, Violeta locuiește cu mama ei și cu actualul partener de viață al acesteia, Adrian Brâncoveanu, diplomat de carieră. Adolescenta este apropiată și de tatăl ei, care s-a recăsătorit în 2017 cu artista Lavinia Pîrva, alături de care mai are un băiețel, Alexandru.

Violeta Bănică, relație specială cu frații din partea tatălui

Din partea tatălui, Violeta Bănică are și un frate mai mare, Radu Ștefan Bănică, de care este de asemenea apropiată. Până la 22 de ani, Radu a bifat destul de multe realizări pe plan artistic și nu numai. În prezent este masterand la UNATC și face primii pași în cariera muzicală. Din 2022, Radu are și o cafenea în zona centrală a Capitalei. Nu în ultimul rând, în 2021, Radu a participat la emisiunea „Te Cunosc de Undeva”. La rândul ei pasionată de actorie și muzică, Violeta se sfătuiește în permanență cu fratele mai mare.

Pentru Ștefan Bănică Junior a fost și este în continuare foarte important să consolideze relația dintre copiii lui. Sărbătorile sunt ocazia perfectă pentru întreaga familie să se reunească și să petreacă timp de calitate împreună. Fiindcă are o familie numeroasă, de Paște și de Crăciun, Violeta sărbătorește de câte trei-patru ori. Anul acesta, fiecare membru e ocupat cu diverse proiecte personale, așa că va fi un Paște pe drumuri și cu multe calorii, potrivit Violetei.

Citește și: Ce sfat i-a dat Radu Ștefan Bănică surorii mai mici, Violeta Bănică, înainte ca ea să aleagă o viață publică: „Să fie un pic cumpătată” / Exclusiv

Cum arată Paștele pentru Violeta Bănică

„La noi în familie, pentru că suntem mulți și peste tot, avem mai multe sărbători. De exemplu, noi avem vreo patru Crăciunuri și toată lumea traversează așa pe la fiecare. La fel e și cu Paștele. Voi avea vreo 4-5 mese, abia aștept. Va fi un Paște încărcat cu multe calorii”, a spus Violeta Bănică, pentru WOWbiz.ro.

Andreea Marin este în primul rând mama Violetei și abia apoi prietena ei. În calitate de părinte, jurnalista consideră că este de datorita ei să analizeze care sunt greșelile pe care Violeta le poate face astfel încât să evolueze și care sunt cele ireversibile, unde trebuie să intervină pentru a o ghida în direcția potrivită.

Citește și: Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr., primele imagini cu iubitul: „Te iubesc!”

Cum își crește Andreea Marin fiica: „O dezvoltare armonioasă înseamnă un echilibru”

„Nu pot să o las să greșească prea mult. Sunt greșeli inerente și care fac parte din viață și care sunt lecții. Așa înveți, făcându-le. Și sunt greșeli care pot fi ireparabile și acolo părintele trebuie să prevină acele greșeli. Să-i explice copilului, chiar și cu riscul de a o fi ca o moară stricată, astfel încât să nu se ajungă la lucruri ce nu mai pot fi reparate. Ai o responsabilitate, ai o experiență mult mai vastă. Uneori această experiență te poate ajuta pe tine și pe copilul tău”, a spus Andreea Marin, pentru sursa citată.

Jurnalista este conștientă că are și ea, la rândul ei, lucruri de învățat de la Violeta, lucruri ce țin de generația ei și de provocările actuale. Un lucru care nu lipsește din viața Violetei sunt însă limitele sănătoase. „O dezvoltare armonioasă înseamnă un echilibru”, a încheiat Andreea Marin.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton