Cum arăta Gina Pistol în 2013 când a concurat la MasterChef România, emisiune pe care o prezintă acum la Pro TV / Galerie foto

.

Știți deja că Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România. Emisiunea are premiera în această seară de la 20:30, la Pro TV și online pe Voyo. Dar știați și că prezentatoarea de televiziune a mai participat în show în calitate de concurentă, în 2013? Citește în continuare pentru a vedea cum s-a descurcat, dar și cum arăta atunci.

Cum arăta Gina Pistol în 2013, când a fost concurentă la MasterChef

Gina Pistol (43 de ani) a participat în 2013 la ediția specială „MasterChef – Proba Celebrității”. Atunci i-a cunoscut pentru prima oară pe cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Ulterior, cei patru au migrat de la Pro TV la Antena 1. Gina în calitate de gazdă a emisiunii „Chefi la cuțite”, iar cei trei bucătari în calitate de jurați.

Gina Pistol nu a reușit să-i impresioneze pe jurați la „MasterChef – Proba Celebrității”, fiind eliminată după aproximativ o lună petrecută în competiție. A părăsit show-ul alături de actorul Ioan Isaiu, în urma probei sub presiune în care au avut de gătit cu organe. Deși niciun concurent nu a reușit să impresioneze la această probă, jurații au decis că cele mai slabe farfurii au fost cea a Ginei și cea a lui Ioan.

Citește și: Gina Pistol a oferit detalii rare despre momentul în care i-a cunoscut pe părinții lui Smiley. „Ne știam dinainte să încep relația cu Andrei”

A plâns când a părăsit competiția

Când a aflat că va părăsi competiția culinară, Gina nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi, mărturisind că îi va fi dor de emoțiile concursului, de colegi și de întreaga echipă. Nu i-a fost dor pentru mult timp, căci peste trei ani i-a reîntâlnit pe jurați la „Chefi la cuțite”.

Gina s-a remarcat prin efervescență și umor în show, lucruri care au recomandat-o pentru viitoarele sale proiecte TV.

În culisele de la MasterChef 2024, Gina ne-a mărturisit că știe prin ce trece fiecare participant, după ce a concurat și ea la emisiune în urmă cu 11 ani. Prezentatoarea de la Pro TV a simțit pe propria piele emoțiile copleșitoare ale presiunii de a găti preparate cu care să impresioneze, într-un timp limitat.

Citește și: Cine îi ajută pe Gina Pistol și Smiley în creșterea fetiței lor, Josephine, după începerea filmărilor pentru MasterChef România. „Am avut câteva experiențe neplăcute” / Exclusiv

Gina Pistol dezvăluie de ce a acceptat să revină în televiziune și să prezinte MasterChef România, la Pro TV

Evoluția Ginei Pistol în televiziune

Gina Pistol a debutat în televiziune la Național TV, ca prezentatoare a emisiunii „Nu suntem blonde”, alături de Catrinel Sandu. Ulterior a prezentat show-ul „Campionatul suporterilor”, alături de Bogdan Talașman la Prima TV, proiect după care a apărut în mai multe producții Pro TV.

A participat la „Dansez pentru tine”, „MasterChef”, „Ferma vedetelor” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Apoi, între anii 2016 și 2022, Gina Pistol a găzduit mai multe emisiuni de la Antena 1, printre care s-au numărat și show-urile „Chefi la cuțite” și „Asia Express”.

De aproximativ șapte ani și jumătate, Gina Pistol formează un cuplu cu artistul Smiley (41 de ani), pe numele său real Andrei Tiberiu Maria. Perechea s-a căsătorit în mai 2023 și are o fetiță, Josephine, în vârstă de 3 ani.

Foto: YouTube, Libertatea.ro; Tvmania.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton