Cum arată copiii lui Ricky Martin. Imagini rare cu micuții Lucia, Renn și gemenii adolescenți Valentino și Matteo / Foto

.

Ricky Martin și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie superbă, de colecție, în care apare împreună cu copiii cei mici. În vârstă de 52 de ani, superstarul are patru copii, dar este foarte discret cu privire la expunerea lor în public și postează foarte rar fotografii cu ei.

Cum arată copiii lui Ricky Martin

Ricky Martin a postat pe contul său de Instagram o imagine adorabilă cu fiica Lucia (5 ani) și fiul, Renn (4 ani), în timp ce aceștia stau pe umerii lui cât el se distrează într-o piscină. „Papi = cea mai tare călătorie într-un parc tematic — nu este nevoie de bilet” – scrie în descrierea fotografiei.

Cântărețul împarte copiii cu fostul soț, Jwan Yosef (39 de ani), de care s-a despărțit în 2023, după șase ani de relație. Ricky Martin mai are doi băieți gemeni, în vârstă de 16 ani, Valentino și Matteo, veniți pe lume în 2008, cu ajutorul unei mame surogat.

Ricky Martin și Jwan Yosef au divorțat în 2023

Ricky și Jwan au anunțat în vara anului trecut că au decis să pună punct căsniciei, precizând într-o declarație comună că vor continua să se implice amândoi în creșterea copiilor.

Citeşte şi: Ricky Martin e acuzat de violență domestică și de incest, de către nepotul său. Avocatul cântărețului a răspuns imediat acuzațiilor

Citeşte şi: Ricky Martin își dorește mai mulți copii: „Vreau o familie mare și mai am câțiva embrioni care mă așteaptă”

Citeşte şi: Partenerul lui Ricky Martin, dans amuzant în fața căruciorului fetiței lor VIDEO

Citeşte şi: Ricky Martin, declarație controversată: ”Sper ca băieții mei să fie gay”

„Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca cuplu în toți acești ani minunați.

Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea în comun a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care le avem unul față de celălalt” – se arată în declarația celor doi. De creșterea gemenilor Valentino și Matteo, Ricky Martin se va ocupa singur.

Cântărețul portorican și artistul sirio-suedez s-au cunoscut pe Instagram în 2015, iar șase luni mai târziu au început să iasă împreună în oraș. Prima lor întâlnire a avut loc în Londra. Ei și-au oficializat relația pe covorul roșu, la Gala de inspirație amFAR din 2016. Și și-au anunțat logodna în același an, înainte de a se căsători în 2018.

Ricky Martin a anunțat vestea căsătoriei în timpul unui interviu acordat E! Știri, în ianuarie 2018, când spunea că a făcut schimb de jurăminte cu partenrul său și a semnat și un contract prenupțial.

„Sunt soț, dar facem o petrecere mare în câteva luni. Am făcut schimb de jurăminte și am semnat toate actele de care aveam nevoie, prenupțiale și tot” – spunea artistul la vremea respectivă.

În timpul căsniciei cu Ricky Martin, Yosef spunea că își învață copiii să vorbească în mai multe limbi:„Modul în care îmi cresc copiii este că mă concentrez mai degrabă pe arabă decât pe engleză sau suedeză. Mi-am învățat copilul cum să numere până la 10 în arabă și ea are doar 2 ani, ceea ce este minunat.”

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton