Cum arată concurentele de la Survivor România All Stars nemachiate. Elena Ionescu, infecție din cauza machiajului / Galerie foto

.

Zece concurente, cinci în tabăra Faimoșilor și cinci în cea a Războinicilor, au acceptat provocarea Survivor All Stars România. Nemachiate, dar foarte bine antrenate, concurentele acestui nou sezon sunt pregătite să demonstreze că au ce le trebuie pentru a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Elena Ionescu, Ana Porgras, Ștefania Stănilă, Roxana Nemeș și Andreea Tonciu fac parte din echipa roșie. De cealaltă parte, Lilia Crudu (Lola), Maria Lungu, Alexandra Duli, Maria Chițu și Ștefania Ștefan fac parte din echipa albastră.

Cum arată concurentele de la Survivor România All Stars nemachiate

Survivor All Stars nu reprezintă o experiență complet nouă pentru concurentele enumerate anterior. Elena Ionescu este câștigătoarea primului sezon, în timp ce restul participantelor s-au numărat printre concurenții celorlalte trei sezoane ale competiției TV.

În 2024, zece Faimoși și zece Războinici au acceptat provocarea Survivor All Stars cu zâmbetul pe buze, lăsând temerile în România, în timp ce aleargă pe nisipul fierbinte din Republica Dominicană, în speranța obținerii de puncte pentru echipele din care fac parte.

Pentru următoarele câteva luni, concurentele de la Survivor All Stars renunță la ținutele extravagante, la rutinele elaborate de îngrijire a pielii și la machiajele intense.

Roxana Nemeș: „Stau fără machiaj și de fiecare dată am stârnit reacții pozitive”

Nici înainte de a se „muta” pe perioadă determinată în jungla dominicană, Roxana Nemeș nu se ascundea în spatele machiajului. Cântăreața este adepta unui machiaj natural și s-a afișat fără ezitare cu mai multe ocazii în mediul online nemachiată.

„Nu mi-am făcut nicio intervenție chirurgicală și nici nu îmi doresc. De cele mai multe ori, stau fără machiaj și de fiecare dată am stârnit reacții pozitive”, declara Roxana Nemeș în urmă cu mai mulți ani.

Citește și: Roxana Nemeș și Călin Hagima au investit 1 milion de euro în noua casă. „Am făcut-o verde și smart” / Exclusiv

Elena Ionescu, infecție din cauza machiajului

Spre deosebire de Roxana, care a fost binecuvântată cu un ten lipsit de imperfecțiuni, Elena Ionescu s-a confruntat mai mulți ani la rând cu acneea. Din acest motiv, cântăreața rareori se afișează nemachiată.

„Am avut o infecție de la foarte mult machiaj. Bine, și imunitate scăzută. Probabil că am alergat în ultima perioadă și se mai întâmplă și din-astea. Am făcut această infecție. Sunt pe antibiotic”, a povestit Elena Ionescu, la „Xtra Night Show”. „Când ai un ten problematic nu e tocmai confortabilă treaba, dar mi-am revenit. Ușor, ușor, o să fie bine”, a completat.

Citește și: Cine este Elena Ionescu de la Survivor All Stars. Ce a făcut cu premiul de 250.000 de lei câștigat în primul sezon al show-ului

Concurentele de la Survivor All Stars România 2024

Echipa Faimoșilor

Elena Ionescu – cântăreață, 35 de ani, câștigătoarea ediției 2020;

Ana Porgras – fostă gimnastă, 29 de ani, locul 24 în 2021;

Ștefania Stănilă – fostă gimnastă, 25 de ani, locul 6 în 2023;

Roxana Nemeș – cântăreață, 34 de ani, locul 26 în 2021;

Andreea Tonciu – influencer, 37 de ani, locul 27 în 2022.

Citește și: Cine este Andreea Tonciu de la Survivor All Stars România. Cu ce se ocupă soțul ei și cum arăta înaintea operațiilor estetice

Echipa Războinicilor

Lilia Crudu (Lola) – antrenoare de fitness, 35 de ani, locul 4 din 2020;

Maria Lungu – fashion designer, 28 de ani de ani, locul 26 în 2023;

Alexandra Duli – model, 25 de ani, locul 12 în 2022;

Maria Chițu – model, 22 de ani, locul 4 în 2021;

Ștefania Ștefan – content creator, 26 de ani, locul 8 în 2022.

Foto: Instagram; Capturi PRO TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton