Cum arată Cătălina Grama Jojo nemachiată. La 42 de ani, actrița din „Clanul” și-a surprins fanii cu aparițiile fără pic de make-up

.

Cătălina Grama, alias Jojo, se numără printre vedetele care nu ezită să se afișeze nemachiate în mediul online. În vârstă de 42 de ani, actrița care în serialul “Clanul”, de la Pro TV, joacă rolul Magdei, soția lui Bebe Măcelaru (George Mihăiță) este într-o formă fizică de zile mari și are un ten strălucitor și lipsit de riduri.

Cum arată Cătălina Grama Jojo nemachiată, la 42 de ani

Cătălina Grama este mama a doi copii: un fiu Achim (12 ani), din fosta căsnicie cu Ionuț Grama, ce a luat sfârșit în 2012 și o fiică – Zora, în vârstă de 6 ani, cu actualul partener de viață, actorul Paul Ipate. Actrița este mereu activă în mediul online, unde postează diverse fotografii și clipuri video cu momentele frumoase, importante și inedite din viața ei. Din colecția ei de postări nu lipsesc imaginile în care este apare fără pic de machiaj. Jojo are un ten impecabil, luminos, lipsit de riduri sau pete și este la fel de frumoasă când nu se machiază.

Vezi cum arată Jojo nemachiată, la 42 de ani, în GALERIA FOTO din articol.

Cătălina Grama se menține în formă cu „un fel de” fasting

Actrița are un program foarte încărcat, împărțindu-se între carieră și rolul de mamă a doi copii, dar chiar și așa își găsește mereu timp să se îngrijească. Jojo a descoperit o metodă perfectă pentru ea care o ajută să rămână în cea mai bună formă. Ea nu mănâncă nimic până la ora 14:00 și spune că acest truc o ajută să se mențină.

“Nu mai mănânc până la ora 14.00 de o perioadă încoace. Țin un fel de fasting și nu mai mănânc până în ora 14.00, mănânc după ora 14.00, dar de fiecare dată beau o cafea cu mult lapte. Trebuie să mă mențin, metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani și atunci există tot felul de tehnici” – ne-a mărturisit în exclusivitate Cătălina Grama Jojo.

Citeşte şi: Cătălina Grama și Paul Ipate, lună de miere în Italia, alături de copii. De ce vor Achim și Zora să se întoarcă acasă

Citeşte şi: Cum își menține Jojo silueta impecabilă. Actrița din „Clanul” nu ține regim, dar are un truc care chiar funcționează

Citeşte şi: Cum arată Anca Serea nemachiată. La 43 de ani, soția lui Adi Sînă și-a uimit fanii după ce s-a pozat fără strop machiaj

Citeşte şi: Jojo a vorbit onest despre problemele ei cu anxietatea: „Încerc să păstrez distanța când apar gândurile astea”

Cu toate că nu este genul care să facă excese culinare și nu a întrecut niciodată măsura în acest sens, actrița este de părere că este, uneori, nevoie de modificări în meniul zilnic.

“Ultima oară aveam un regim de viață sănătos, numai că nu este suficient și atunci trebuie să intervină o latură de fasting din când în când, periodic, nu trebuie să faci asta toată viața. E minunat dacă poți toată viața, însă este aproape imposibil. Acum vreo 3 luni am început. Nu am slăbit deloc, dar mă ajută foarte mult să mă mențin, mă ține în formă, fastingul are mai multe beneficii și pe partea de sănătate, îți dă mai multă energie, te ține în ritm.

Cred că ajută foarte mult pe partea asta de detox și atunci în mod normal dacă elimini toxinele din organism, da, îți dai un refresh peste tot. Ajută memoria foarte mult, pentru că nu mai e încărcat organismul și eu lucrez foarte mult cu asta, așa că am nevoie de un refresh din când în când. Îl țin cât o să rezist, nu mi-am propus nimic”, a dezvăluit Cătălina.

Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit în vara lui 2023

Cei doi actori formează un cuplu din vara anului 2014. Ei s-au logodit după mai puțin de un an de relație, dar s-au căsătorit civil și religios abia anul trecut, în vara lui 2023. Cătălina și Paul s-au căsătorit civil în Italia. Actrița a schimbat trei rochii, toate lucrate manual, una pentru ceremonie, a doua pentru dansul mirilor, iar a treia pentru tăierea tortului. La cununia religioasă din România, actrița a purtat a treia rochie de mireasă din Italia. Și a mai avut o a patra rochie dintr-un voal strălucitor, cu un decolteu în V. Ținutelor le-a asortat un buchet special, creat de unul dintre prietenii ei.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton