Cum arată casa în care Oana Matache locuiește cu iubitul, Radu Siffredi, și cei doi copii. „Este destul de mare”

.

Oana Matache locuiește cu iubitul ei, Radu Siffredi, și cei doi copii din fostul mariaj, Jessica și Bogdan.

După o căsnicie de șase ani, Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat la notar în primăvara anului 2023. În prezent, Oana și copiii ei ar locui în chirie, într-un imobil cu mai multe camere, alături de iubitul artistei.

Cum arată casa în care locuiesc Oana Matache și Radu Siffredi

Potrivit Cancan.ro, pentru închirierea casei respective, Oana Matache și Radu Siffredi ar plăti 500 de euro lunar. Locuința cuplului este amenajată minimal.

Din fotografiile și videoclipurile de pe rețelele sociale, camera Oanei și a lui Radu nu are, încă, mobilier. Salteaua de pat este așezată pe podea, iar restul camerei este decorată cu mai multe tablouri așezate direct pe parchet.

Din camera respectivă, Oana Matache și Radu Siffredi fac live-uri pe Twitch împreună. Twitch este cea mai mare platformă de streaming video live din lume. Utilizatorii Twitch sunt împărțiți în două categorii: streameri (cei care livrează conținut video) și spectatori.

„Casa este și destul de mare. Dormitorul copiilor este în sud, cum ar veni, efectiv în capătul casei. Iar noi suntem în celălalt capăt de casă. Deci trebuie să mai treci prin vreo trei camere ca să ajungi la noi. E ok”, a povestit Radu Siffredi într-un live de pe Twitch.

În noiembrie anul trecut, Oana Matache a postat câteva selfie-uri într-o oglindă, dintr-un living deschis cu bucătărie. Imaginile sunt parte a unui parteneriat plătit, de aceea este neclar dacă au fost surprinse în apartamentul ei sau într-o altă locație. În reflexia din oglindă se poate observa o bucătărie deschisă, o canapea gri și o ușă către un dormitor cu o lampă aprinsă.

Citește și: „Am fost să-mi ridic cățelul de la crematoriu și a fost super romantic”. Cum a început relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi

Cum s-au cunoscut Oana și Radu

Oana Matache și Radu Siffredi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, la filmarea unui videoclip, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului. Nu a fost dragoste la prima vedere, deoarece Oana era căsătorită, iar Radu forma, la rândul lui, un alt cuplu.

„Ne-am intersectat privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic ceva timp, o lună și jumătate, două. Nu am vorbit deloc”, a declarat Radu Siffredi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ulterior, cei doi s-au despărțit de foștii parteneri și s-au cunoscut mai bine. Astfel, relația de prietenie s-a transformat într-una de cuplu. Radu este editor video și director de imagine. Oana și Radu sunt unul dintre cele nouă cupluri care au acceptat provocarea „Power Couple”.

Emisiunea „Power Couple” are premiera luni, 5 februarie, de la ora 20:30, la Antena 1. Filmată în Malta și realizată după un format internațional de succes, „Power Couple” este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Citește și: Oana Matache, reacție dură la adresa mamei care o judecă. „Nu mi se par corect!” Ce spune sora Deliei despre relația cu iubitul ei

Care sunt cuplurile care participă la Power Couple România

CRBL și Elena

Daiana Anghel și chef Sorin Gonțea

Lino Golden și Delia

Cristi Iacob și Gabriela Iacob

Oana Matache și Radu Siffredi

Cosmin și Eliza Natanticu

Tudor Ionescu și Anamaria

Emi și Mădălina

Roxana Blenche și Cătălin

Descoperă care este marele premiu al reality show-ului și ce le-a determinat pe cuplurile din lista de mai sus să se înscrie!

Foto: Instagram; Twitch

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton