Cum arată casa din Corbeanca în care locuiesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. „Sunt foarte mândru” / Galerie foto

.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu postează ocazional în mediul online fotografii surprinse în casa lor. În trecut, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a făcut și un tur al locuinței, care între timp a fost reamenajată minimal.

Potrivit lui Dani Oțil, locuința a fost amenajată în mare parte după ideile lui, „cu un pic de ajutor din partea soției”. Casa cuplului are două etaje și se află în Corbeanca. Clădirea este îngustă și are puțini metri pătrați utili, dar este înaltă.

Cum arată casa în care locuiesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Vila se află în Corbeanca

La parter, casa perechii are un living spațios, o bucătărie deschisă și un dressing ascuns în perete. „Sunt foarte mândru de faptul că acum mai bine de zece ani am ales niște obiecte de mobilier care încă mai țin, cum e masa aceasta (n.red.: din living), de exemplu, care e din lemn natur”, declara Dani Oțil în august 2021, pentru Lovedeco.

În ultimii doi ani, Dani și Gabriela au schimbat atât canapeaua, cât și draperiile din living. Prezentatorul TV și soția lui au o baie spațioasă, cu fereastră în tavan și cadă rotundă, fără gresie și faianță. „Am trăit în gresie, în faianță și în mozaicul ăla celebru cu picățele și m-a distrus”, a povestit Dani Oțil cu umor, pentru sursa citată anterior.

Bucătăria perechii este luminoasă atât datorită celor două ferestre, cât și datorită nuanței de bej a mobilierului.

Citește și: Ce diferență notabilă de vârstă este între Dani Oțil și Gabriela. Prezentatorul de la „Power Couple” e mândru foc de mult mai tânăra lui soție

Camera doi în unu: Cinema și gaming center

Totodată, cuplul are o încăpere care servește atât drept cinema pentru două persoane, cât și drept cameră de gaming. Este decorată în culori calde și are două fotolii comode care se extind pentru extra confort. Casa perechii are și o terasă spațioasă cu pergolă.

Prezentatorul TV nu a făcut turul dormitorului matrimonial, însă din imaginile postate de soția lui în mediul online, camera pare să fie decorată în aceeași paletă caldă de culori, cu mochetă bej și draperii maro. Gabriela Prisăcariu are și un dressing încăpător, unde filmează deseori videoclipuri get-ready-with-me.

Citește și: Cum reușesc Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, să mențină pasiunea în cuplu: „Contează foarte mult”

Camera copilului

Nu putem ști cert, însă bănuim că cea mai specială cameră a cuplului este cea a fiului lor, Luca Tiago. Dormitorul lui Tiago are un design vesel, pereții fiind decorați cu peisaje din junglă, cu lei, elefanți, maimuțe, păsări și alte animale din Safari.

Dani și celebra garsonieră

În perioada în care a avut o relație cu Mihaela Rădulescu, Dani locuia într-o garsonieră pe care a decis să o vândă în 2022.

„După 12 ani de plată la bancă, am descoperit că mai am tot atâta… Deci am o săptămână… Am vândut garsoniera, am pre-vândut-o de fapt, mai am de adus trei acte. Fericita posesoare este o familie din Focșani, pentru viitorul copilul care vine la facultate. Mi se pare foarte tare, dacă ai mei făceau asta… Nu am păstrat garsoniera din cauza la sărăcie”, spunea Dani Oțil, în perioada aceea, în emisiunea de la Antena 1, Neatza cu Răzvan și Dani.

Foto: Instagram/Gabriela Prisăcariu; Dani Oțil; Capturi YouTube/Lovedeco

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton