Cum arată casa din Cluj a lui Mircea Bravo. Comediantul și soția lui au cumpărat un duplex cu două etaje. Ce a spus despre preț: „Un pic o costat”

.

Mircea Bravo și soția lui, Georgiana, s-au mutat în casă nouă la Cluj, cu fetița lor, Mira. După ce au locuit în chirie mai mulți ani, Mircea și Georgiana au investit în jumătate de duplex. Imobilul are două etaje cudouă terase spațioase. Comediantul nu a dorit să facă publică suma pe care a cheltuit-o pe locuința din Cluj, unul dintre orașele cu cele mai piperate prețuri în domeniul imobiliar.

Mircea Bravo a făcut un tur al casei lui din Cluj

Mircea Popa, cunoscut în mediul online sub pseudonimul Mircea Bravo, s-a căsătorit cu Georgiana, profesoară universitară, în vara anului 2022. Fetița lor, Mira, s-a născut în februarie anul acesta. După această schimbare frumoasă din viețile lor, cei doi s-au hotărât să investească într-o casă. Așa au ajuns să cumpere jumătate de duplex în Cluj. Imobilul este cochet și totodată modest, iar perechea are în plan să facă mai multe schimbări în perioada următoare.

„Ne-am mutat în casa asta pe care am luat-o la un stadiu aproape finisat. Apoi ne-am pus amprenta noastră, dar vreau să mă laud că în două luni am reușit să ne mutăm”, a povestit Mircea Bravo, înainte de intrarea în casă.

„Cea mai importantă zonă la o casă e sufrageria.”

La parter, casa lui Mircea Bravo dispune de un hol lung, o bucătorie spațioasă cu insulă pe centru, un living deschis și o toaletă.

„Cea mai importantă zonă la o casă e sufrageria, pentru că în dormitor mi se pare că dormi, nu trebuie să ai multe pretenții. Dar în living se adună familia și trebuie să îți vină să stai, altfel nu există comunicare în familie”, crede vloggerul. Tot în living, Mircea Bravo are și o zonă de joacă pentru fetița lui.

Vloggerul nu a vrut să dezvăluie prețul locuinței.

„Bineînțeles că nu vă pot spune cât costă. Îi destul de în Cluj, nu e casă casă, e duplex. Plus că prin contract mi s-a spus: «Mircea nu vreau să zici prețul că pe asta de lângă vreau s-o vând mult mult mai scump». Din respect față de proprietar. Un pic o costat”, a glumit Mircea Bravo.

Citește și: Oana Roman intervine în scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Ce fel de tată este artistul: „Asta e ceea ce văd eu”

Ce schimbări mai au comediantul și soția lui, Georgiana, de făcut

La primul etaj se află camera copilului, decorată cu bun gust de soția comediantului. Imediat apoi se află o cameră de oaspeți cu un mobilier de culoare gri pe care perechea plănuiește să-l schimbe. Apoi urmează dormitorul matrimonial, fără televizor, cu un dressing alb și patul bebelușului lângă patul lui Mircea și al Georgianei.

Cu toate că nu și-au pus televizor în dormitor pentru a citi mai mult, Mircea a recunoscut că el și soția lui adorm tot timpul cu laptopul în pat. Dormitorul dispune de o terasă spațioasă, iar la etajul 1 se mai află și două băi.

O altă modificare pe care cei doi o au în plan este balustrada de la scară. Acum, aceasta este sub forma unor bări aurii similare unor gratii.

La ultimul etaj se află mai multe spații de depozitare, încă o baie și o bibliotecă pe care cuplul îl folosește și ca birou, cu o terasă și mai spațioasă decât cea de la etajul 1. Casa are și garaj, pe care vloggerul și soția lui îl folosesc pentru depozitare și mai puțin pentru parcarea mașinii lor.

Citește și: Reacțiile vedetelor după ce Alina Ceușan și-a pozat picioarele ridicate pe balconul lojei de la teatru: „Poporul român se hrănește din umilința altora”

Cel mai nou film al lui Mircea Bravo, „Moartea în vacanță”, în cinematografe din 28 octombrie

Pe parcursul turului, Mircea Bravo a adus de mai multe ori în discuție noul lui film, „Moartea în vacanță”, din 28 octombrie în toate cinematografele din țară. Comediantul a glumit că va avansa cu amenajarea locuinței doar dacă oamenii vor merge la filmul lui.

Foto: Capturi YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton