Au peste 45 de ani și siluete de invidiat! Cum arată Carmen Brumă, Anca Țurcașiu și Andreea Marin în costum de baie și cum se mențin

.

Vara și-a intrat în drepturi cu temperaturi numai bune pentru o escapadă la malul mării sau o zi de relaxare la piscină, activități care le surâd din ce în ce mai multor vedete din România. Crina Abrudan, Anna Lesko și Andreea Raicu au profitat deja de vremea bună pentru a vedea marea anul acesta. Atât ele, cât și Andreea Marin, Romanița Iovan și Simona Pătruleasa se mândresc, la peste 45 de ani, cu siluete suple și tonifiate. Mai presus de aspectul fizic, toate aceste vedete își prețuiesc sănătatea și se mențin în formă printr-un stil de viață activ și o alimentație echilibrată.

Vedetele de peste 45 de ani care arată impecabil în costum de baie. Cum se mențin în formă

În fiecare vară, vedetele impresionează cu siluetele lor tonifiate. Anca Țurcașiu, Mihaela Rădulescu și Loredana Groza profită an de an de sezonul cald pentru se relaxa la piscină sau la malul mării, stârnind admirație cu fiecare fotografie în costum de baie. Multe vedete din România sunt un exemplu de disciplină. În plus, pe parcursul carierelor lor, aceste vedete au oferit admiratorilor lor diverse sfaturi pentru menținerea unor obiceiuri sănătoase.

Anca Țurcașiu: „Am o disciplină și o motivație demnă de un soldat”

Cel mai important sfat de care majoritatea vedetelor țin cont este „ascultăți corpul”. Ce înseamnă asta? În primul rând să-ți dai timp să descoperi ce alimente și preparate îți oferă energie și care îți provoacă disconfort. Fiecare corp este diferit. Dacă unor oameni pur și simplu nu le place carnea, alții nu pot trăi fără ea.

„Am o disciplină și o motivație când vine vorba despre a face lucruri demnă de un soldat. Am un stil de viață de la care nu mă abat. Am niște rigori. Natural nu sunt slabă, vin dintr-o familie de oameni plinuți bine. Îmi place să mănânc spanac, linte, hummus, salate, semințe, avocado. Raportarea mea la mâncare este total diferită. Nu mai mănânc zahăr, nu mai mănânc făinoase, nu mai mănânc fructe. Am început să mănânc din ce în ce mai puțin. Mă simt foarte bine, sunt în formă și am energie multă, nu iau suplimente”, spunea Anca Țurcașiu în 2023, în podcastul Adinei Alberts.

Citește și: De ce nu mănâncă Anca Țurcașiu carne și lactate. „Este un mod de viață”

Tania Budi: „Mănânc orice, dar în cantități foarte mici”

Al doilea sfat la fel de important ar fi să mâncăm cu moderație, mai exact câte puțin din toate. Așa ne satisfacem poftele și nu ajungem să dăm iama în frigider din cauza frustrării.

„Mănânc orice, dar în cantități foarte mici. De când au explodat pe piață informații privind calitatea mâncării, eu cred că suntem ceea ce gândim și mâncăm. Trebuie să gândim frumos și să mâncăm lucruri care sunt cât de cât sănătoase. Nu-mi mai cumpăr mâncare procesată din supermarket de mult timp”, spunea Tania Budi în 2023.

Citește și: Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. „Oglinda mea este mai bună decât filtrele voastre!”

Carmen Brumă: „Degeaba ai grijă ce mănânci și cum te miști dacă nu dormi suficient”

Nu în ultimul rând, majoritatea vedetelor care se regăsesc în acest articol fac mișcare cât de des pot, atât acasă, cât și la sală. Mișcarea este esențială mai ales atunci când profesia ne ține câte 8 ore pe scaun în fața unui ecran.

„Să îți învingi lenea, oboseala, lipsa de chef, scuzele, în fiecare zi, înseamnă tot atâtea victorii care-i demonstrează creierului tău că ești capabilă, că ești puternică. Știi ce sunt reușitele astea mici și constante? Cea mai solidă fundație pentru încrederea în sine!”, a scris Carmen Brumă în mediul online.

Citește și: Scapă de celulită în 3 pași. Carmen Brumă: „Tratamentul ei eficient implică o combinație de măsuri” / Exclusiv

Andreea Marin: „Fac sport de două ori pe săptămână”

Anul trecut, Andreea Marin a slăbit 15 kilograme în trei luni, decizie pe care a luat-o la îndemnul medicului. După ce a ajuns la greutatea dorită, prezentatoarea a renunțat la dietă, dar a rămas la fel de disciplinată în privința alimentației.

„Nu mai țin nicio dietă. Acum am intrat într-un ritm normal de viață, pentru că am ajuns la greutatea dorită, nu am de gând să țin diete toată viața, dar trăiesc moderat. Corpul meu s-a învățat cu asta, nu mi se mai pare ceva greu. Mănânc porții mai mici, mânânc un singur fel la masă, nu amestec de fapt, și totul este bine. Fac și sport de două ori pe săptămână, pentru menținere”, a spus Andreea Marin anul acesta, pentru Spynews.ro.

Citește și: Andreea Marin, apariție spectaculoasă într-o fustă Dolce & Gabbana pe care a mai purtat-o și în 2013. Cât valorează piesa vestimentară

Stresul stimulează apetitul

Hidratarea și odihna nu sunt de ignorat, iar stresul trebuie evitat.

„Degeaba ai grijă ce mănânci și cum te miști dacă nu dormi suficient. Somnul bun, odihnitor, în dozele de care avem nevoie, este cel mai bun medicament anti-aging. Nu există mai eficient de atât. (…) Dacă nu dormi suficient, dacă nu ai un somn de calitate, procesul de slăbire este încetinit”, a mai explicat Carmen Brumă, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Stresul ne poate afecta atât fizic și mental, cât și emoțional. Cortizolul, hormonul de stres, stimulează apetitul. De aceea, multe persoane își găsesc confortul în mâncare, de cele mai multe ori nesănătoasă. În plus, un studiu din 2016 a relevat că stresul ne încetinește metabolismul.

Foto: Instagram

Vezi Rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton