Cum arată autorulota în care Dana Rogoz și familia rămân peste noapte când nu ajung acasă. „Dormim în fața școlii lui Vlad!”

.

Dana Rogoz și familia ei au dormit în autorulotă în ultimele zile. Actrița a anunțat în mediul online că și-a amenajat rulota pentru o filmare, dar și pentru sărbătorile pascale. Și a profitat de ocazie pentru a mai schimba decorul, dormind acolo cu soțul, Radu Dragomir, și cei doi copii, Lia și Vlad.

Dana Rogoz și familia au petrecut câteva nopți în autorulotă

Dana Rogoz a povestit pe contul ei de Instagram că autorulota familiei este amenajată pentru ca ea și familia să poată sta în ea în vacanța de Paște. Actrița spune că a parcat ruloata în fața grădiniței fetiței Lia, pentru a dormi acolo o noapte, iar apoi s-au mutat la școala lui Vlad. Totul a decurs normal în noaptea de dormit în rulotă, cei patru au luat cina, au făcut patul, s-au schimbat în pijamale și au adormit.

„S-a întâmplat că azi să am o filmare cu autorulotă. Și daca tot am echipat-o corespunzător și am pregătit-o pentru vacanta de Paste, Radu și cu mine ne-am decis, spontan, că ar fi drăguț că în noaptea aceasta să dormim în ea. Nu aveam timp să plecam din București cu copiii, așa că doar am pornit autorulotă din fața casei și am „călătorit” până la grădiniță Liei – adică la circa 5 minute de mers cu ea. Și iată cum în noaptea aceasta vom dormi în fata grădiniței!

CONȚINUT VIDEO UNICA

Am făcut asta și când era Vlad mic, la aceeași grădiniță. Eram suparăți că întârziam tot timpul, așa că am zis că în felul acesta, dormind în fata grădiniței în autorulotă, în sfârșit vom fi și noi o data primii! Așa și cu Lia acum. Am luat cina, ne-am schimbat în pijamale, am făcut patul, i-am citit ceva lui Vlad, care a adormit deja, mai trebuie doar să o adormim și pe Lia, care e foarte entuziasmata de aceasta seara cu totul inedita. Iar mâine dimineața ne vom trezi la ora obișnuită, dar nu vom fi pe graba deloc” a explicat Dana Rogoz, pe conturile de socializare.

Citeşte şi: Dana Rogoz, succes neașteptat înainte să împlinească 38 de ani: „E pur și simplu nesperat de frumos ce trăiesc” / Exclusiv

Citeşte şi: Dana Rogoz, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada Abracadabra. Ce sacrificii a făcut la 8 ani pentru a-și ajuta familia cu bani

Citeşte şi: Dana Rogoz, reacție dură după ce Eva Măruță a devenit ținta unui val de ură în mediul online: „Este pur și simplu grețos”

Citeşte şi: Casa de la Viscri a Danei Rogoz prinde contur după ani la rând de renovări. „Wow! Ce frumos!” Cum arată conacul vedetei

Ea a postat și câteva imagini cu interiorul și exteriorul rulotei. Găsiți pozele în GALERIA FOTO.

Dana Rogoz: „Ce să zic, nu ne plictisim în viață asta!”

După noaptea petrecută în fața grădiniței Lia, a urmat o noapte în apropierea școlii unde învață Vlad. Dana Rogoz s-a declarat entuziamată de aceste experiențe, spunâns că ea și familia „nu se plictisesc în viața asta”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Ce zi! Ne-am trezit cu toții în autorulotă noastră, parcata în fata grădiniței Liei, mai devreme decât de obicei. A fost foarte drăguță experiență, mai ales pentru Lia, care a văzut-o pe doamna educatoare venind de la prima ora. Apoi ne-am văzut fiecare de programul lui obișnuit.

Eu am lucrat în prima parte a zilei, iar pe seara am avut spectacolul „30+” la Metropolis, urmat de un Q&A cu publicul foarte frumos. Apoi m-am întâlnit cu Radu și copiii, care tocmai se suiau din nou în autorulotă. Vă vina să credeți sau nu, dar în seara asta dormim în fața scolii lui Vlad! Era rândul lui, corect? Ce să zic, nu ne plictisim în viață asta!” – a transmis actrița.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton