Cum arată Anca Serea nemachiată. La 43 de ani, soția lui Adi Sînă și-a uimit fanii după ce s-a pozat fără strop machiaj

.

Anca Serea se numără printre vedetele care nu au fost nevoite, până acum, să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni pentru a arăta impecabil. În vârstă de 43 de ani, soția lui Adi Sînă, are o siluetă de invidiat și un ten luminos, lipsit de riduri și nu ezită să se afișeze nemachiată în mediul online.

Cum arată Anca Serea fără strop de machiaj, la 43 de ani

Anca Serea este mama a șase copii, patru cu Adi Sînă – Noah, Ava, Moise, Leah – și doi din fosta căsnicie cu Filip Poplingher, om de afaceri care a murit după ce a fost diagnosticat cu leucemie – David și Sara. Fosta prezentatoare de televiziune este mereu o prezență încântătoare și când apare în spațiul online sau la diverse emisiuni televizate este atentă la toate detaliile pentru a arăta impecabil. Dar nu se ferește să se afișeze complet nemachiată uneori, etalându-și frumusețea natural a tenului ferm și lipsit riduri.

Anca Serea nu-și ține ritualul de frumusețe secret și a vorbit în nenumărate rânduiri despre obiceiurile sale zilnice de îngrijire a pielii. Soția lui Adi Sînă are câteva produse preferate pe care le folosește zilnic pentru a-și curăța și hidrata tenul.

„Primul lucru pe care-l fac pentru tenul meu: aplic o apă termală care calmează și hidratează pielea (când sunt acasă o țin la frigider). Apoi spălat pe dinți. Prefer periuța electrică și o pastă de dinți cu efecte multiple. Și apoi aplic o cremă cu hialuronic intensiv super potrivită vârstei mele și nu doar! Previne îmbătrânirea prematură și super hidratează tenul”, a explicat Anca Serea în mediul online, acum ceva timp.

Produsele pe care le folosește conțin ingredient naturale, cu efecte benefice pentru frumusețea și sănătatea pielii. Dintre acestea fac parte aloe vera, ulei de migdale dulci, ulei de jojoba, ulei de măsline, unt de shea și o concentrație mare de acid hialuronic’.

Ce părere are Anca Serea despre operațiile estetice

Vedeta de televiziune a mărturisit în cadrul unui interviu că nu a apelat niciodată la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic cu ajutorul bisturiului. Anca Serea a subliniat că nu este împotriva intervențiilor estetice, dar consider că nu este momentul pentru ele. Cu toate acestea, vedeta de televiziune a precizat că și-a făcut o singură intervenție noninvazivă.

“Nici eu, nici el! Până la vârsta aceasta nu am fost deloc la medicii esteticieni! Adi face în curând 47 de ani. Eu am făcut o singură intervenție, se numește contouring therapy. O singură dată am fost, nu este nimic nenatural! Nu este vorba că nu sunt adepta, dar am zis că mai aștept până după 50 de ani! Adi este categoric, eu mai sunt influențată de prietenele mele, dar deocamdată nu a fost cazul!” – a explicat Anca Serea, pentru ego.ro.

Citeşte şi: Anca Serea, perioadă de coșmar din cauza problemelor de sănătate: „Am avut niște simptome foarte urâte”. Ce diagnostic a primit

Citeşte şi: Anca Serea și Adi Sînă au terminat de amenajat noua locuință. Cum arată vila lor de 500.000 de euro / Foto

Citeşte şi: Anca Serea și Adi Sînă, detalii din intimitatea relației de cuplu: „Noi încă ne mai comportăm așa!”

Citeşte şi: Anca Serea, despre certurile cu Adi Sînă: „Eu sunt supusă lui!” Ce se întâmplă în familia lor

Anca Serea, diagnosticată cu anemie feriprivă

În urmă cu câțiva ani, soția lui Adi Sînă a mărturisit că și-a dat seama că are problem de sănătate când a început să se simtă brusc rău și a ajuns la spital.

„Medicii s-au speriat foarte tare, mi s-a spus că rezervele mele de fier din organism erau la zero. Nu mai respiram corect, nu mai aveam putere să fac nimic, nu mai vedeam bine, nu mai aveam poftă de mâncare. Aveam momente în care oboseam foarte tare și aveam dificultăți în respirație” – e povestit Anca Serea, acum ceva timp, confirmând că medicii au diagnosticat-o cu anemie feriprivă – un deficit de fier în organism.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton