Cum arată Adrian Mutu după ce și-a făcut implant de păr în Turcia. Ce alți bărbați celebri din România au optat pentru intervenția estetică

.

Adrian Mutu (45 de ani) și-a făcut implant de păr în Turcia. Antrenorul CFR Cluj a făcut și primele declarații despre intervenția estetică. Fostul jucător de fotbal nu este singurul bărbat celebru din România care a apelat la această intervenție. Cătălin Măruță, Mihai Morar, Sorin Brotnei și Vlad Gherman se numără și ei printre bărbații din showbiz care au implant de păr.

Cum arată Adrian Mutu după implantul de păr în Turcia

În cazul lui Adrian Mutu, implantul de păr a durat câteva ore și a fost realizat la o clinică specializată din Turcia. Pe timpul intervenției, antrenorul CFR Cluj a dormit. Deși a spus că nu este o procedură ușoară, intervenția nu a fost una dureroasă.

„Începe să te lase și părul, nu mai merge. Timpul nu iartă pe nimeni, puțin în părți mi-am făcut implant. Nu ai văzut la interviuri când bate lumina cum se vede. Zici că îi am pe Robert Niță și pe Messi pe extreme, a trecut timpul. Nu e dureros, am dormit. Durează câteva ore, nu este chiar așa ușor”, a spus Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Ce alți bărbați celebri din România au mai făcut implant de păr

Vlad Gherman

În a doua jumătate a anului 2021, actorul Vlad Gherman (31 de ani) a optat pentru un implant de păr realizat în România, la o clinică din Constanța.

„Singura parte pe care o duc destul de greu este cu somnul. Trebuie să stau cu capul pe o pernă medicinală, cu fața spre tavan. Obișnuit să dorm într-o parte, dorm foarte puține ore pe noapte”, spunea Vlad Gherman în ianuarie 2022.

Laurențiu Duță

În același an, Laurențiu Duță (47 de ani), unul dintre soliștii trupei 3 Sud-Est, și-a făcut implant de păr tot la clinica specializată din Constanța.

„Am venit pentru un tratament de implant de păr și am petrecut o zi plăcută alături de o echipă de profesioniști. Mulțumesc medicilor și întregului personal”, a scris cântărețul atunci pe Instagram.

Cătălin Măruță

În 2014, la 36 de ani, Cătălin Măruță (46 de ani) a optat de asemenea pentru un implant de păr.

„A fost o experiență foarte ușor de suportat, practic am așteptat să treacă orele și medicul să-și termine treaba. A fost mai degrabă o probă de răbdare, decât o intervenție chirurgicală. Rămăsesem ultimul din showbiz care încă nu făcuse asta”, spunea Măruță la vremea aceea, pentru Click!.

Prezentatorul de la Pro TV a ales o clinică din Turcia la care, înaintea lui, mersese Sorin Brotnei (43 de ani), fost solist Akcent care participă în noul sezon „Asia Express” alături de chef Nicolai Tand.

„Am văzut rezultatele excelente la Sorin și auzisem atât de multe lucruri despre doctorul respectiv, încât am vrut să ajung la el, deși pentru o programare trebuie să aștepți câteva luni bune”, a mai spus Cătălin Măruță în 2014, pentru sursa citată anterior.

Sorin Brotnei

Sorin Brotnei și-a făcut transplantul de păr în 2010. Rezultatele l-au mulțumit atât de tare încât a vrut să le ofere și altora această oportunitate. Așadar, artistul a pus bazele unei astfel de clinici în România.

„Am început în 2013 și doctorul vine lunar ca să consulte pacienții și apoi intervențiile se fac în Istanbul. Facem consultații regulate, iar eu stabilesc întâlnirile”, declara Sorin Brotnei în 2016, pentru Click!.

Mihai Morar

În iulie 2016, Mihai Morar (42 de ani) a optat pentru o reconstrucție capilară prin implant de păr, la un spital din Turcia. Intervenția a durat 9 ore și a necesitat 2 zile de spitalizare. În timpul operației, gazdei podcastului „Fain & Simplu” i-au fost extrase din zona cefei 4.100 de fire de păr care, ulterior, au fost implantate în zona din față a capului.

„Da, este adevărat, am trecut prin această operație. Peste 800.000 de bărbați fac această operație anual. L-am întrebat pe tata: «Măi tată, dacă tu ai fi în locul meu, ți-ai face implant de păr?». Iar tata mi-a spus că, dacă ar fi avut vârsta și profesia mea, ar fi făcut-o. Asta m-a convins!”, a declarat Mihai Morar la acea vreme.

Andrei Duban

Andrei Duban (51 de ani) și-a făcut implant de păr în urmă cu aproape un deceniu. Actorul mărturisea în trecut că nu a avut o frustrare din această privință, ci a profitat de faptul că avea o cunoștință specializată în acest domeniu.

„Nu aveam o obsesie, nu aveam o frustrare, nu aveam nimic din toate astea. Dar în timpul emisiunilor, în timpul filmărilor, se vedea aici în spate o băscuţă, dar nu mă deranja”, spunea Andrei Duban în trecut.

Dinu Maxer

Dinu Maxer (50 de ani) și-a făcut implant de păr în 2014. Fostul soț al Deei Maxer este familiar cu intervențiile estetice. Până acum a suferit o blefaroplastie inferioară și superioară și a făcut injectări cu botox și acid hialuronic în zona frunții, în jurul ochilor, în zona gurii și a șanțurilor nazolabiale.

„Sunt extraordinar de încântat fiindcă să ai o intervenție de 10 ore în care tu doar să stai, să zâmbești, să vorbești la telefon și să dialoghezi cu toată lumea e extraordinar. Plus că poți să pleci de aici fără pansamente”, spunea fostul solist Axxa atunci.

Cătălin Botezatu

Și designerul Cătălin Botezatu (57 de ani) a optat pentru această intervenție, deși, la vremea respectivă, nu era convins că are nevoie ea. Creatorul de modă observase că, din cauza înaintării în vârstă, filmărilor și excesului de produse de coafat începuse să piardă păr, dar nu era îngrijorat din această privință.

„Consideram că e ceva normal. Rezultatul este într-adevăr spectaculos, acum am mai mult păr decât îmi trebuie, pot să îl aranjez cum vreau eu”, a spus Cătălin Botezatu.

Cât costă un implant de păr

Printre bărbații din showbiz care au mai apelat la acest artificiu de înfrumusețare se mai numără Dan Bittman (61 de ani), Bogdan Vlădău (44 de ani), Mihai Trăistariu (47 de ani), Ștefan Stan (46 de ani), Cristi Borcea (54 de ani), Raoul (45 de ani) și Cornel Păsat.

În prezent, o grefă de păr costă aproximativ 2 euro, așadar costul unui implant de păr depinde de câte grefe are nevoie fiecare pacient în parte.

Foto: Instagram; Capturi TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton