Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie după ce a renunțat la implanturile mamare

.

Adelina Pestrițu și-a surprins în mod plăcut fanii din mediul online cu o serie de fotografii în care își etalează silueta în costum de baie. Vedeta a renunța la implanturile mamare în urmă cu câteva luni.

Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare la începutul anului

Adelina Pestrițu a decis să renunțe la implanturile mamare în februarie, chiar după ziua ei de naștere când aîmplinit 37 de ani. Vedeta și-a justuficat atunci gestul spunând că durerile provocate de implanturi au determinat-o să ia această decvizie.

„Știți vorba ‘New Year, new me’? Se pare că în cazul de fața se aplică. Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore. Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic.

Citeşte şi: Adelina Pestrițu, sexy în S.U.A. Cum s-a afișat vedeta la plajă, în Malibu

Citeşte şi: Cum a ajuns Liviu Vârciu acasă la rudele primei soții, Adelina Pestrițu: „Nu mai scap toată viața mea” / Video

Citeşte şi: De ce a renunțat, de fapt, Adelina Pestrițu la implanturile mamare: „Toată această poveste este una personală”

Citeşte şi: Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, momente de coșmar la plecarea din America

Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze. Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice” – a explicat ea, la momentul respectiv pe pagina personală de Instagram.

Adelina Pestrițu, apariție provocatoare după ce și-a micșorat sânii

CONȚINUT VIDEO UNICA

Acum, ea a postat pe contul său câteva fotografii în care apare în costum de baie, iar fanii au fost plăcut impresionați de silueta de invidiat a Adelinei. Se pare că vedeta se pregătește pentru vacanța de vară, așa că a decis să-și aleagă noi costume de baie potrivite acutalei mărimi a bustului, după scoaterea implanturilor.

„Cum vine căldura mă gândesc la ce destinații de vacanță voi alege pentru vara asta și ce costume de baie voi purta. Mai ales că am fost nevoită să renunț la cele pe care le aveam.

Am ales piesele de rezistență din colecția Limited Edition, atent lucrate, perfecte pentru zilele de plajă, dar și pentru petrecerile la piscină.

Acum trebuie să aleg și destinația ✈ Ce recomandați?” – a scris Adelina Pestrtițu în dreptul imaginilor postate.

Adelina Pestrițu, recomandări pentru femeile care vor să-și mărească bustul

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pentru că a trecut deja prin această experiență, Adelina Pestrițu le-a dat sfaturi celor care vor să-și pună implanturi mamare să nu exagereze cu mărimea. În plus, mai spune ea, după renunțarea la implanturi, este nevoie de respectarea unor reguli stricte.

“Această intervenție a venit la pachet cu o listă lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare. Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă va trebui să o exersez intens de data aceasta, pentru că abia după câteva luni doctorul va decide, în urma evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași.

Toată această poveste este una personală, pe care am decis să o împărtășesc cu voi, pentru că am primit întrebări despre acest subiect de nenumărate ori și poate că experiența mea vă va ajuta și pe voi să nu vă grăbiți să luați decizii care pot avea un impact semnificativ asupra stării voastre de sănătate” – a adăugat ea în mediul online.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton