Cum a slăbit Mihai Munteanu, Chef Munti, câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 6, 50 kg. „Am făcut chestia asta. Mi-a fost frică!”

.

Vă mai aduceți aminte de Mihai Munteanu, Chef Munti, câștigătorul sezonului 6 al show-ului de talente culinare “Chefi la cuție”? Concurentul din echipa chefului Sorin Bontea, care a plecat acasă cu premiul cel mare de 30.000 de euro, a trecut printr-o schimbare radicală de look.

Chef Munti a câștigat sezonul 6 al show-ului “Chefi la cuție”

Chef Munti are 37 de ani și are o cu totul altă înfățișare față de cea cu care ne-a obișnuit în emisiunea “Chefi la cuțite”, de acum cinci ani. Mihai Munteanu a câștigat sezonul 6 al show-ului culinar cu o paella valenciană, cu care i-a dat pe spate pe cei trei jurați.

„A fost ciudat, pentru că spălasem trei oale toată viața mea. Dar m-am descurcat, iar unul dintre bucătarii de acolo mi-a oferit o șansă”, a povestit Mihai, în 2019.

Chef Munti a cântărit în trecut circa 170 de kilograme

În timp ce concura pentru marele premiu în echipa lui Sorin Bontea, Chef Munti cântărea circa 170 de kilograme. Conștient de pericolele greutății în exces, dar și susținut și inspirat de partenera lui de viață, Munti a hotărât să-și facă o operație de micșorare a stomacului.

„Era normal, la un moment dat, să fac chestia asta, mai ales că am avut-o şi pe logodnica mea aproape. Ea şi-a făcut chestia asta acum un an jumate. Chiar mai dă jos şi acum. Are o mică problemă cu ronţăitul. Ea m-a îndemnat oarecum. Nu mai pot cu dietele. Am făcut chestia asta. Mi-a fost frică. 20.000 de chestii mi-au trecut prin cap” – povestea el, acum ceva vreme.

Mihai Munteanu a slăbit 50 de kilograme

Mihai Munteanu a slăbit aproximativ 50 de kilograme și în prezent se menține la o greutate constantă. După intervenție, stilul alimentar al lui Munti s-a schimbat complet.

“Nu înţeleg lumea care-şi face operaţie şi se apucă să bage… eu mă văd pe mine acum. Nu mai pot. 20 de zile după operaţie ai dietă. Nu ai cum să bagi în tine. Un an de zile nu mai ai niciun fel de senzaţie de foame. (…) Doctorul mi-a zis că trebuie să ajung la 85 de kilograme” – a mai precizat câștigătorul sezonului 6 “Chefi la cuțite”.

După ce a slăbit, Munti și-a mai făcut unele modificări de ordin fizic, acoperindu-și ambele brațe cu tatuaje permanente.

Mihai Munteanu și soția sa, Elena, se iubesc ca în prima zi

Mihai Munteanu este căsătorit cu Elena Botgros de câțiva ani și obișnuiește adesea să-I facă declarații de dragoste emoționante celei care i-a cucerit inima.

„Și a mai trecut un an, cu multe bune (relele nu le punem la socoteală), un an în care ne-am dezvoltat și mai mult, încă un an în care mi-ai fost alături și m-ai învățat multe, în care nu ai uitat să mă aduci cu picioarele pe pământ, să mă iubești și să îmi arăți cum e viața aia din “movies”.

Și pentru asta te iubesc și știu că “altă viață” nu exista. Iar acum trecem în 2023 împreună așa cum ne place nouă (cunoscătorii știu) și știu că o să o facem bine, și mai știu că e doar începutul unei noi „ere”. Te iubesc iubirita!” – a transmis Mihai Munteanu, pe pagina sa de Instagram, la sfârșitul anului trecut.  

Citeşte şi: Ce face Cătălin Scărlătescu după ce a plecat de la Chefi la cuțite: “Am fost și sunt în gastronomie un supraviețuitor”/ Exclusiv

Citeşte și: Cum a slăbit Claudia Radu, fostă concurentă „Chefi la cuțite”, 43 de kilograme. Tânăra este acum de nerecunoscut

Citeşte şi: De ce nu se uită Gina Pistol la „Chefi la Cuțite” și „America Express”. Dezvăluiri făcute cu lacrimi în ochi

Citeşte şi: Cum gătește Chef Sorin Bontea peștele pentru masa de Florii

“Iubirita mea! Și eu îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru noi și sper ca anul care vine să fie cel puțin la fel de bun ca 2022! Bine, dacă tot suntem la capitolul dorințe, aș vrea mai mult timp pentru noi” – a răspuns soția lui Munti.

Foto – Facebook / Instagram / capturi video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton