Cum a slăbit Dan Bittman 7 kg fără dietă. „La mine a funcționat! Mănânc cu pâine, mănânc de toate!”

.

Dan Bittman este atent la felul în care arată și în ultima perioadă a apelat la un anumit truc pentru a scăpa de câteva kilograme.

În vârstă de 61 de ani, îndrăgitul artist a simțit că este momentul să schimbe ceva în programul său alimentar pentru slăbi. Și a reușit să dea jos 7 kilograme fără o dietă anume sau restricții alimentare. Tot ce a făcut a fost să respecte un anumit interval de timp în care să mănânce.

„La mine a funcționat!”

„Am încercat o chestie și văd că la mine a funcționat. Mănânc în fiecare zi, după ora 14:00. Între 14.00 și 22.00. Și mi se pare ok, adică nici nu mi-e foame, nici nu trebuie să țin dietă strictă. Mănânc cu pâine, mănânc de toate. La mine a funcționat, am slăbit vreo 7 kilograme fără ca să fac niciun efort” – a explicat Dan Bittman, într-un interviu pentru ciao.ro.

Legat de venirea sărbătorilor de iarnă, artistul a spus că obișnuiește să gătească și s-a lăudat că face cele mai bune sarmale.

“Da, fac cele mai bune sarmale. Cele mai bune sau așa spun copiii, sau mi se pare mie! Fac un borș de legume extraordinar, fac pui la sticlă, cum se spune pe sticlă, fac cartofi la cuptor. Am făcut multe chestii, da, serios. – a mai spus artistul.

Dan Bittman și lecțiile primite de la băieții lui

Dan Bittman își va petrece Crăciunul în familie anul acesta, împreună cu băieții lui. Cântărețul are trei copii –  Alexandru (24 de ani), Patrick (20 de ani) și Mark (17 ani), din fosta relație cu Liliana Ștefan. Și toți trei sunt pasionați de muzică.

Citeşte şi: Lecția pe care Dan Bittman le-a dat-o băieților lui: „E nevoie să ai idolii tăi o perioadă” / Video exclusiv

Citeşte şi: Ioana Popescu, abordată în trecut de Dan Bittman. Ce mesaj a primit „devoratoarea de fotbaliști” de la cântăreț

Citeşte şi: Alexandra Ungureanu, îndrăgostită de Dan Bittman în liceu: „I-am spus, dar nu știu dacă a înțeles ce a însemnat pentru mine” / Video exclusiv

Citeşte şi: Denise Rifai vorbește despre relația cu Dan Bittman: „E foarte onorant că există în viața mea”

Alexandru studiat la  Facultatea de Biotehnologie, compune și e „om de studio”. Patrick are voce, ritm și dansează formidabil, după cum spune tatăl lui, dar momentan studiază în domeniul afacerilor în Olanda. Iar Mark a făcut chitară și tatăl lui speră să continue în această direcție. Într-un interviu recent pentru Unica, Dan Bittman a dezvăluit care sunt cele mai importante sfaturi pe care le-a dat băieților săi.

„Să fie ei înșiși. Să nu se gândească să copieze pe cineva. E nevoie să ai idolii tăi o perioadă, să înveți de la unii, de la alții, de peste tot, dar la un moment dat ștergi totul, tragi o linie și afli cine ești tu. Eu zic că asta este cel mai important în artistărie” – a spus cântărețul.

De la copiii săi, Bittman spune că a învățat să “aibă răbdare”.

„Să am răbdare, nu prea aveam, și să cred în ei. Să învăț să cred în ei. E foarte simplu să vii cu mâinile în buzunare și să zici: ‘Băi, ia uite ce-am făcut eu’. Nu e chiar așa, și ei vin și-ți întorc ideea: ‘Dar uite ce facem noi’. Și începe să-ți placă ce fac ei. Și zici: ‘Bravo, faceți în continuare, mergeți pe drumul vostru’” – a mai precizat el.

Foto – Instagram / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton