Cum a scăpat Gina Pistol de surplusul inestetic de piele de pe abdomen după naștere. „Din profil arată foarte bine”

.

Gina Pistol le-a povestit fanilor din mediul virtual cum a scăpat de cicatricea rămasă după operația de cezariană. Prezentatoarea de la MasterChef și soțul ei, Smiley, sunt părinții unei fetițe, Josephine, în vârstă de trei ani și jumătate.

Cum a scăpat Gina Pistol de surplusul inestetic de piele de pe abdomen după naștere

Gina Pistol a explicat în cadrul unei sesiuni de Insta Stories că după naștere a rămas cu un surplus de piele și țesut adipos în zona abdominală care „atârna” peste cicatricea operației de cezariană. Fiind foarte inestetic acest surplus, Gina a decis să apeleze la ajutorul medicului esteician pentru a scăpa de el. Soția lui Smiley.

„Bună! Am primit foarte multe întrebări legate de cicatricea rămasă după operația de cezariană.

Vă spun acum pe scurt. După ce am născut, am rămas cu un surplus de piele și grăsime, nu știu, era ca un buzunărel așa foarte dubios care atârna peste cicatrice și orice aș fi îmbrăcat, inclusiv lenjerie intimă cu talie înaltă și modelator sau o burtieră… din profil, tot se vedea ciudat.

Am decis să fac această operație la început de an, cam în primăvară, și mi-a refăcut tăietura și a îndepărtat și acel surplus de piele și grăsime. Acum arată mult mai bine, deși este un pic roșie tăietura, o să se vidnece în timp. Din profil arată foarte bine.

Citeşte şi: Cum îl așteaptă Gina Pistol pe Smiley acasă. „Acum vin!” / Video

Citeşte şi: Ce face Josephine când Smiley sau Gina Pistol își fac o schimbare de look. Reacția adorabilă a fetiței / Video

Citeşte şi: Gina Pistol și-a amenajat singură terasa casei. „Mi-am dorit foarte mult!” Cum arată locul unde își bea cafeaua cu Smiley dimineața

Citeşte şi: Smiley și Gina Pistol și-au filmat fiica în ipostaze adorabile, în vacanță! Ce frumos vorbește Josephine! / Video

Este o intervenție chirurgicală foarte ușoară, acum vorbesc din punctul meu de vedere ca pacient, recuperare rapidă” – a povestit Gina Pistol.

Josephine, fiica Ginei și a lui Smiley, este atrasă de muzică și dans

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în martie 2021. Fetița lor, Josephine, este din ce în ce mai atrasă de muzică, dans și balet.

„Da (n.red.: Josephine are înclinații artistice). Când eram însărcinată îi puneam muzică, este o aplicație foarte mișto făcută, cred, de un pianist, special pentru copiii lui. Băiatul lui la 7 ani știa nu știu câte limbi străine pentru că îți dezvoltă o parte a creierului. Muzică experimentală, muzică grea”, a spus Gina Pistol.

Prezentatoarea de la MasterChef a mai precizat că fata are urechea muzicală foarte bine dezvoltată și pentru că de mică a ascultat foarte multă muzică acasă.

„Are o ureche muzicală foarte bine dezvoltată, felul în care dansează. A avut o cărticică despre Lacul Lebedelor și apăsai câte un buton și se auzea o mică parte din muzică. Am zis hai să-i arăt ce este baletul. Era fascinată, după ce a văzut a început și ea (n.red.: să danseze). O văd cum reacționează, mimica ei se schimbă de la o piesă la alta. Știe accentele, se oprește la fix, cu priză, când se termină melodia. Copiii noștri sunt peste noi”– a adăugat Gina Pistol.

Foto – Instagram / Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton