Cum a rezistat prietenia dintre Dani Oțil și Răzvan Simion în ultimii 16 ani de „Neatza”: „Ne ținem de două principii” / Exclusiv

.

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” aniversează vineri, 9 februarie, 16 ani de emisie live. Gazdele matinalului, Răzvan Simion și Dani Oțil, ne-au lăsat să-i descoperim dincolo de micul ecran într-un interviu UNICA.ro. Am aflat secretele prieteniei lor de aproximativ patru decenii, ce calități admiră unul la celălalt, dar și cum erau Răzvan și Dani la 16 ani.

Onestitatea și optimismul i-au ajutat pe Răzvan și Oțil să intre în sufletele românilor și să nu mai iasă de acolo. Publicul telespectator își începe diminețile cu Răzvan Simion și Dani Oțil pentru că le apreciază autenticitatea, simțul umorului și loialitatea pentru informațiile de calitate.

Secretul prieteniei dintre Dani Oțil și Răzvan Simion, după 16 ani de „Neatza cu Răzvan și Dani”

Vineri dimineață, echipa Super Neatza cu Răzvan și Dani vă invită să sărbătoriți 16 ani alături de ei printr-o super petrecere cu tematică inspirată din Great Gatsby, la Palatul Știrbey Buftea. Ștefan Bănică Junior, Pepe, Elwira și Mihai Petre, Răzvan Fodor, Giulia și Vlad Huidu, Eliza și Cosmin Natanticu, Elena Gheorghe, Mandinga și magicianul Robert Tudor vor fi invitații speciali ai ediției. Până atunci, descoperiți-l pe Dani Oțil dincolo de micul ecran, în interviul de mai jos!

Ce ați învățat despre oameni prin prisma carierei voastre care, la finalul zilei, depinde de aprecierea publicului?

Cheia lucrurilor este, dacă ai o zi tristă, se întâmplă asta în 16 ani, să declari, să spui. N-am fentat-o niciodată.

„Eu cred că e greu să mai minți publicul în ziua de astăzi”

Cum reușiți să le transmiteți energie pozitivă telespectatorilor atunci când parcurgeți perioade dificile în viața personală?

Eu cred că e greu să mai minți publicul în ziua de astăzi. Suntem ca o trupă care cântă live de atâția ani. Cântăm până dimineața și stăm și peste program. Oamenii cred că apreciază că suntem autentici. Într-o industrie în care deschidem Instagramul și pozele au filtre, oamenii se pozează sau se filmează numai când le e foarte bine, eu cred că Neatza arată omul așa cum e. Al doilea lucru pe care cred că l-au apreciat oamenii întotdeauna este că noi chiar ne simțim bine.

Citește și: Dani Oțil, detalii neștiute din culisele „Power Couple”: „Sufletește a fost greu. La un moment dat n-am mai suportat” / Exclusiv

„Am învățat să ne susținem”

Cum a evoluat prietenia voastră de-a lungul ultimilor 16 ani de „Neatza”? V-ați invidiat vreodată unul pe celălalt?

Aș zice că nici nu a evoluat, dar nici nu a involuat. În continuare am rămas la privilegiul de a nu ne împrumuta bani, în calitate de prieteni. Ținem la principiul ăsta încă din liceu. Și nu ne plac aceleași femei. Am reușit, și în acești 16 ani, să ne ținem de cele două principii. Am învățat să ne susținem, mai mult, atunci când ne e greu, să ne dăm seama că stâlpul cel mai apropiat este și cel mai puternic și am învățat să râdem și mai mult decât râdeam acum 16 ani, unul la glumele celuilalt.

Care este calitatea pe care o apreciați cel mai tare unul la celălalt? Dar un lucru care vă enervează la celălalt?

Aici sunt multe de discutat. Noul Răzvan, care nu bea, nu fumează, nu mai consumă strop de zahăr, vine cu multe aspecte care pot fi trecute și la calități, dar și la defecte. Problema este că și propovăduiește lucrurile astea și ne zăpăcește acum acest nou Răzvan cel perfect.

Citește și: Ce spune Dani Oțil despre terapie și hate-ul online: „Eu cred că mai mult de jumătate din terapeuți sunt niște impostori” / Exclusiv

„Noi avem o lună foarte grea, luna decembrie, în care ne promitem că o să ne retragem”

A existat vreo perioadă în care v-ați gândit să vă retrageți?

Da. În fiecare iarnă, înainte de sărbători, noi avem o lună foarte grea, luna decembrie, în care ne promitem că o să ne retragem. După care, vine o vacanță pe care nici nu o simțim, pentru că trece repede și este și frig și uităm că vine cel mai lung sezon din an, sezonul primăvară-vară, care este interminabil. Iar când unii se gândesc la Bacalaureat, noi ne gândim că încă mai avem jumătate de emisiune și iar ne gândim să ne retragem.

Cum erai la 16 ani și care este amintirea care ți-a marcat adolescența?

La 16 ani eram în cumpăna adolescentului, nu știam cum să ne împărțim între fuga după fete, discoteca la care era greu să ai acces și invitația de a merge, o dată pe săptămână, la un post de radio local, unde aveam șansa să performăm. Nu știam ce să alegem, pentru că emisiunea era vinerea și eram atât de obosiți, dar vârsta cerea lucruri și, iată-ne aici. Cred că am ales bine.

Citește și: Cum arătau Dani Oțil și Răzvan Simion în prima ediție a emisiunii „Neatza” / FOTO

„Nu jucăm roluri. Dacă pierzi credibilitatea, pierzi tot”

Ce i-ar transmite Dani de acum lui Dani de la 16 ani?

„Dani, deschide-ți o clinică de fertilitate! Toate vecinele care au trecut pe la Neatza au rămas gravide cu unul, doi și probabil mai mulți copii!”

Din punctul tău de vedere, ce face Neatza un matinal atât de iubit de publicul telespectator de atât de mulți ani?

Probabil autenticitatea. Încercăm să fim noi, noi, noi, să nu jucăm roluri, să nu inventăm tâmpenii de care să se prindă, imediat, un telespectator. În ultimii ani, omul care consumă televiziune a început să se prindă cum stau lucrurile, iar dacă pierzi credibilitatea, pierzi tot.

Foto: Antena 1

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton