Cum a reacționat fiul Addei când a citit comentariile jignitoare despre mama lui. „Nah, explică-i copilului că trăiește într-o lume toxică”

.

Fiul Addei, Alexandru, a citit comentariile jignitoare pe care mama lui le primește pe rețelele sociale. Ulterior, cântăreața a împărtășit în mediul online reacția băiatului ei ei de 7 ani.

Adda a dezvăluit pe Instagram că a început să primească din nou mesaje în care este numită „umflată”, „grasă”, „vacă” sau „obeză”. Mai mult decât atât, artista primește mesaje în care oamenii îl compătimesc pe soțul ei „Săracu’ Cătălin. Off, eroul național! Aproape că mi-au dat lacrimile”, a scris Adda ironic.

Care a fost reacția lui Alexandru la comentariile jignitoare primite de Adda

Adda a precizat că, în general, comentariile negative pe care le primește sunt făcute de femei. Mai apoi a amintit problemele de sănătate care i-au impus un regim alimentar restrictiv și pentru care a urmat un tratament agresiv, care i-a influențat metabolismul.

„Așa arată o femeie «obeză» disciplinată care nu pune gura pe gluten, lactate și zahăr. Pe zahăr extrem de rar. De ce să mint?!”, a mai scris solista. Seara trecută, fiul Addei, Alex, a început să citească unele dintre comentariile primite de mama lui pe rețelele sociale.

„I-am spus că o să vină o vreme când o să vadă și el toate comentariile frumoase. Dar și comentariile în care oamenii îi jignesc mama. Și mi-a spus: «Dar de ce sunt oamenii așa răi? Că tu nu ești așa cum spun ei!». Nah, explică-i copilului că indiferent de ce ai face, nu va fi suficient. Explică-i copilului că trăiește într-o lume toxică în care realitatea e mereu denaturată. De social media, de televiziune și de anumiți terți, care sanchi’ pot influența opinia celor care nu pot avea opinie proprie”, a mai scris Adda pe Instagram.

Citește și: Cât a cheltuit Adda pe analize înainte să fie diagnosticată corect cu Borelioză și Bartonella

Citește și: ADDA, mesaj pentru medici, după lupta cu Borelioza și Bartonella: „Mă rog la Dumnezeu să se schimbe ceva!”

Citește și: ADDA și Cătălin Rizea, investiție de 100.000 de euro. Cum va arăta grădina cu piscină a cuplului / Video

Ce este boala Lyme, de care a suferit Adda

Adda a fost diagnosticată cu boala Lyme în urmă cu aproximativ doi ani. De atunci, cântăreața a urmat un tratament agresiv pe care a anunțat luna trecută că l-a încheiat. Inițial, Adda a fost diagnosticată și tratată greșit pentru alergii, dermografism și intoleranță la histamină. În ciuda regimului alimentar strict și a tratamentelor specifice fiecărei afecțiuni, simptomele Addei nu s-au vindecat. Ulterior, Adda a fost diagnosticată corect, cu Borelioză (Lyme) și Bartonella.

Boala Lyme este o afecțiune multisistemică și implică, pe rând, pielea, inima, articulațiile și sistemul nervos pentru o perioadă de un an sau chiar mai mult. Deși se transmite cel mai frecvent prin mușcătura unei căpușe, Adda a luat boala congenital, de la mama ei.

În urma afecțiunii, silueta Addei a trecut prin mai multe schimbări, influențată fiind de regimul alimentar restrictiv, de tratamentul medical, precum și de responsabilitățile vieții de părinte și artist.

Foto: Instagram/Adda

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton